27 Şubat 2014 Perşembe

The Water Diviner Yalanı


Filmi bizim memlekette çekecekler, bizim yerli artizlerden yılmaz erdoğan, cem yılmaz, deniz akdeniz ve mert fırat ın oynayacağı müthiş çanakkale filmlerinden biri. Russel Crowe un yönetmenlik koltuğuna oturacağı film için bizim memlekette yazılıp çizilmişti, hatta türkiye deki film afişlerinde bizim yerli artizlerin fotoğrafları daha büyük basılacakmış dendi. Kim yer? Imdb yi takip etmeyen sinema afişlerine bakıp sinemaya giden yerli güruh yer! Koskoca holivud gelip parasını cem yılmaz yada yılmaz erdoğana bağlarmı? Bence bağlamaz! Nasıl olmuş olay gidin imdb deki film tanıtımına baktığınızda acı gerçeklerle karşılaşıyorsunuz. Sanıyorum bizimkiler filmde dublörlük falan yapacaklar.
Ha bu arada olga kurylenko da filmde oynacakmış eeee bu film sinemada izlenmesede elbet dvd-rip olarak indirilir izlenir.

Hatta ben şimdiden filmin

The Water Diviner Dvd - Rip Blue Ray


http://www.imdb.com/title/tt3007512/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.