27 Şubat 2014 Perşembe

recep tayyip edoğan tarihi belgeyi açıkladı


Recep tayyip erdoğan burdur mitinginde tarihi bir belge açıkladı, 1960 yılının örfi idare ( askeri darbe ) sinin belgesini yayınlayarak müthiş tarihe ışık tutmuş oldu. Belgede demokrat parti ileri gelenlerinin yabancı ülkelere uçaklar dolusu altınla kaçtığının yalanını ortaya çıkardı! doğru dur uçaklar dolusu altınımız kalmamıştır zaten yoktur, menderes ve himmetli hükümet güçleri memlekette altın para bırakmaıklarından ortada para da yoktur zaten. Unutmayın devrin cumhurbaşkanını abd ye yollamış borç para dilendirmiştir, ancak eli boş gelen celal bayar adnan menderesin maskesini düşürmüştür!

recep tayyip erdoğan bırak bu 50 60 yıllık belgeleri de yiyorsa git o ses kayıtlarını tübitağa falan gönder yada güvenmiyorsan uluslar arası kurumlara gitsin o kayıtlar bi incelensin!

Ancak bu halk böyle idarecilere hak ettiğinden yukarıdaki şahıs elindeki kağıtla nutuk atmaktadır, hadis vardır ya: neyi hak ediyorsan onunla yönetilirsin diye! işte bu hadis tamamen doğrudur! milyarlarca dolar para çaldığı iddia edilen adam çıkıp eğitimsiz kitlelere 1960 ihtilalinin ne olduğunu bilmeyen güruhlara böyle kağıt parçaları göstermektedir! Sen önce git kendi evladının hırsızlıkları ile uğraş diyesi gelmiyormu insanın?

Yazık utanılması gereken iş bunlar utanılması gereken iş!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.