1 Aralık 2012 Cumartesi

Sosyal Sorumluluk Vergisi

chp li terörist soyguncu hırsız üçkağıtçı dolandırıcı şişli belediyesi götünden element uydurarak vatandaşın sırtına vergi yüklemiş!!! Anayasaya göre vergiler ancak kanunla belirlenirken yani meclisten geçip milletin sırtına bindirilirken hırsız mustafa sarıgül denen pezevenk bunu bile takmıyor, buna lüzum görmeden atını üsküdara doğru sürüyor!!! Şişliye bu hırsızlar ne çivi çakmışlar??? Sahtekarlıkta sınırları zorlayarak yolların taşlarını sökmüşler yerlerine yenilerini takmışlar, ancak her sene kaldırım vergisi olarak parasının bir kısmını gene halktan tahsil etmişler!!!

akp li belediyeler gibi bağ bahçe park kurs vs. vb. bişeylermi yapmışlar? Milletin oturup hafta sonlarında keyif yapacakları bir tesismi kurmuşlar???

Haaa 19 mayıs larda sokakları süslemişler!!! Alın başınıza çalın sahtekar dolandırıcı yalancı maskeli ATATÜRKÇÜLER!!! Bunların KEMALİSTLİĞİ yerin dibine batsın!!! 

N'olacak??? İddia ediyorum ilk yerel seçimlerde bu hırsız şerefsizleri bulundukları noktadan şişli halkı dehleyecektir!!!

Neden bukadar hakaret ettim?

Biz buradan belki onlarca kere akp anayasayı çiğnerken nasıl sövdüysek aynı şekilde bu hırsızlarada tepki veriyoruz!!!

Anayasayı kanunları hiçe sayan vurguncu mustafa sarıgül ve adi çetesi!!! Derhal istifa edip defolup gitmelidir!!!

Gazetede okuyorum, itiraz için şirket sahibi iseniz ŞANTAJ yaparcasına RUHSAT numaranız nedir diye soruyorlarmış!!! Teröristliğin daniskası!!! Şişliyi ticaret merkezi yapacaklarmış, ulan deyyus akşamları şişliden mecidiyeköyden geçip evimize gidemiyoruz, zaten akepe her tarafı araplara yahudilere amerikalılara avrupalılara satıp peşkeşini çekti bizede trafiğini çekmek kaldı!!! 

Birde vatandaş şişlinin ticaret merkezi yapılmasının kendisine sorulduğunumu! hatırlattığında!!!

Hırsız şişli belediyesinin verdiği cevap ise içler acısı:

MECLİSİN KARARI SORULMAZ
cevabını almış!!!

Bu hırsızlığa bir dur denilmesi lazım.

Buradan her tarafa ayar veren recep beyden rica ediyorum şu sarı gül denen eşkiyaya da bir ayar verebilirmi? Mümkünse eline ağzına versin ;) Böyle iğrençleştirdiler sabah sabah!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.