28 Şubat 2014 Cuma

akp faşizmi chp li milletvekilini dövdü




ali ismail korkmaz cinayetinin azmettiricileri kimlerdir? Sorusunun cevabını 1 Nisan sabahı açıkça ilan edebileceğiz! Şu yaşananlar nedir? Aylardır ülkemizde yaşadığımız katliamlar hırsızlıklar dayatmalar faşist idarecilik örnekleri nedir neyi neleri temsi etmektedir? Basın yayın organsızlarının omurgasızlıkları satılmışlıkları nedir? Bu ülke faşizmden kurtulmadığı müddetçe daha çok hırsızlık yolsuzluk davaları ile karşılacaktır!

Hırsızlar ancak metro yapıyorlar yol yapıyorlar mantığı sürdüğü müddetçe bu toplum bir adım bile ileri gidemez, bu beyinsizler sürülerinden oluşan hayvandan hiçbir farkı olmayan fikir fukaralarının soyu tükenmedikçe asla çağdaş hukuk devletine dönüşemeyeceğiz! Asla kaliteli insanlar yetiştiremeyeceğiz! Hürriyet gazetesinden aldığım resimlere baktıkça faşizmin ne olduğunu bunun TBMM ye nasılda nüfuz ettiğini anlayabiliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.