21 Mart 2014 Cuma

Faşizm Twitteri Kapattı Dünya Ağzını Açtı


recep'in siyasi partisinin devletin her organ ve organizmasına sızmasından yerleşmesinden sonrasında HUKUK ve ADALET SİSTEMİNİN geldiği acınacak noktalarının sanıyorum artık en sonuna dayanmış durumdayız.

Korkularından eleştirilmekten kaçanlar, eleştirilmemek için vatandaşı polis güçlerine linç ettiren işkenceden geçiren, muhalif siyasi partilerin kapılarını kırarak içeri giren insanları zorla gözaltına aldıran zihniyet bizim yerel faşist unsurlarımızdır. Eleştirilemezler tartışılamazlar her yaptıkları doğrudur, dinleseniz dindardırlar ancak görebilseniz ayakkabı kutuları arsa talimatları altında hırsızın daniskasıdırlar!

Akp yolsuzluklarının dünyadan marsa yol olduğu günümüzde ses kayıtlarının önemsiz birer yalandan ibaret, fotomantaj dublaj yalanının ardına saklanmak, bundan medet ummanın sorumlusu akp kadrosunun başarısımıdır yoksa kitlelerinin CEHALET okyanuslarında debelenmesimidir?


Devlet mekanizması geçmişte çok hatalarda bulunmuş, kitleleri bireye çevirmektense köylüyü çiftçiye çevirmek yerine faşizme cehalete ağırlık vermiş; kitlelerin kafalarının sadece 5 yılda bir DİN İMAN parçalayan haysiyet noksanlarının ellerine düşmesini sağlamışlardır! Bir gün geriye gidelim mi? Egemen bağış denen şahısın TWİTTER da MÜBAREK CUMA günlerinde attığı yazıların aslında birer düzmeceden; Allah din iman ile uzaktan yakından ilgisinin olmadığı gün yüzüne çıkmakta.

Faşizm ülkemizin üzerine öylesine çökmüş durumda ki, güney amerika yada afrika ülkeleri demokrasisine muhtaç durumdayız. Bundan sonraki süreç sıradan vatandaşların evlerinin gece yarıları basılıp işkence odalarına götürülmesine kadar dayanmasından korkar duruma geldim. Gerçekten endişelerim var; bu siyasi örgüt arkasına İSLAMİYET dinini aldığında durdurulması imkansıza yakın HIRSIZLIK olaylarına bulaşabilmekte; peki irticai yapılanmadan İHTAR yemiş bu topluluğun son oyunu ne olacaktır?

Senelerdir ara faşist rejimde yönetildiğimiz düşünülürse, önümüzü görmemiz okadar zor olamaz, olamayacaktır... Ara rejim sonrası tipik faşist devlet! Sonumuz hırsızlıktan sonra rejimin tam değişmesine kadar gidebilecek hale yaklaşmakta. Dikkat diyorum!
recep miting alanındaki kalabalığa doğru konuşurken ''twitteri kazıyacağız'' naraları attı; sosyal medyayı yok edeceğinin altını üstünü çizdi? Peki sebebi nedir? Kontrol altına alamadığı tek haberleşme ağı internet ve sosyal medya! Yapılan iddia edilen HIRSIZLIK görüntülerinin kayıtlarının işlerine gelmediği aşikar olduğundan HİTLER vari faşizm uygulamalarına yönelmesi. 2014 yılında suudiarabistan, sudan yada kuzey kore tipindeki ileri faşist yönetimlerine benzemek ancak recep tayyip erdoğan tarafından gerçekleştirebilir.

avrupa birliği
"Türkiye'deki Twitter yasağı yersiz, anlamsız ve ödlekçedir. Türk halkı ve uluslararası topluluk bunu sansür olarak görecektir"
abd
"Demokrasiler, kamudan gelen farklı seslerle güçlenir. Bağımsız ve kısıtlı olmayan medya demokratik, açık toplumların temel unsurudur. Aynı zamanda resmi olarak şeffaflığın ve hesaba çekilirliği garantiye alır."
gazetecileri koruma komitesi
 "Başbakan Erdoğan'ın sosyal medyaya karşı öfkesini durdurması ve yerel seçim öncesi bütün bilgi edinme platformlarının özgürce fonksiyonlarını yerine getirmesine odaklanması çağrısında bulunuyoruz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.