30 Kasım 2012 Cuma

Follower's

Bloğu açtım açalı 2 sene falan oldu, bu geçen 2 seneye dönüp baktığımda yada denk gelen eski yazılarımı incelediğimde <<<<<<<<<<<>>>>>>> ancak bir kaç sözlük yazarına doğru düzgün bir amaç için hareket edelim bir domain ile ''paylaşımlarda'' bulunalım dediğimde hiçbirinin mübarek götleri yememişti...  Burada aşk korku nefret gizem şiddet seks bondage ebony mature hepsi var!!! (ilginç oldu) Bakıyorum inceliyorum bu sözlük yazarı arkadaşların temel yazılarına hep ortamın getirdikleri <<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>  yakalayanlar oluyor, fakat aynı. Neden kendimi aşağıladım neden sonra toparlamak için sözlük yazarlarına bok attım!!! Bende çözemedim, bu başlığın tek açılma nedeni vardı oda son 2-3 aydır yükselişe geçen bloğa (bloğuma demiyorum) 1 arkadaş üye olmuş. Bundan sonra ölsemde gam yemem!!! Artık bloğu takip eden yerine göre saçmalamalarımı sonra düşük-anlamsız gereksiz abuk subuk cümlelerime değer veren sonunda birisi çıktı... Yorum yazma mevzuuna da değineyim genelde (hep küfür ediliyor) yorum yok :D Zaten olsa da küçük emrah değilim!!! :D Fakat arkadaş sövmek içinde üye olmuş olabilir. Yada üye oldu diye nolcak? Bende bir-iki bloğu takip ediyorum? Ne oluyor!!! Bu bukadar büyütülecek bişeymiydi? Her 1000 tekilde başlık açabilen biri olarak dünya için büyük benim için küçük başlık olduğuna eminim.

Korku filmi senaryosu 1: takipçi yazıyı okur ve sırf ibneliğine takipten ayrılır :D

<<<>>> kısımlarını sansürledim - kendi kendimi sansürledim.
Durmak yok yola devam, bu hızla 2 senede bir arkadaş daha bloğu takip etmeye devam eder. Not: arkadaş emniyettenmiş :D Böyle şansa derim bende ozaman. Hakaretten falan derdimizi kimseye de anlatamayız.

Yıldızlarına Kuvvet necdet özel

recep bey TC. TSK. GN. KUR. BŞK. necdet beyi yaş toplantısına giderken Anıtkabir çıkışın da arabaya almışşş, beraberce toplantıya gitmişlerrr. Muhteşem Yüzyıl dizisine son verdiği ayardan sonra birde necdet e ayar verdi. Yandaş yobazlar şu ara hele hele şuan çok mutlulardır, düşünsenize eskiden anasına avradına (canlı şahidim çok yobaz gördüm genel kurmay başkanlarına TSK ya sövenleri hakaret edenleri) sövülen genel kurmay başkanı gitti, yerine özellikle bülent arınç denen kişinin maaşlarını ödediği paşalar geldi... Vayyy beeee. Başka bi bloglama işlemim de necdet özelin istifa etmesi gerektiğini yazmıştım, kişisel kanatim di bu!!! fakat bu görüşüm son yaşanan arabaya alma işi ile değişti, yazık necdeteeee bırakalım biraz daha recep beyin kayığında gezsin... Haaa bilmeyenler çıkabilir, recepin baba mesleği kayıkçılıktır, fakat  recep sağda solda babam kaptandı diyor ayrı mevzu. 2 metrelik kayık kaptanı :D )

not: şehit cenazesinde çaresizliğindenmidir bilinmez ağlaşan general konulu fotoğraf çalışması

Ama unutmasın necdet özel adını TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE ALTIN HARFLERLE YAZDIRMAYI BAŞARDI!!! ;)

Türk milleti necdet özel denen kişiyi bir müddet unutmayacak, belkide bir kuşak çocuklarına bile bu 4-5 yıldızlı çelenkli şahıstan bahsedecektir ;) Mutlu olsun necdet. 

Hani bir laf var, beline kuvvet!!! Eleman yeni evlenir ilk gecesinde sırtına falan vururlar yakın dostları babası abisi kardeşi haydi oğlum abim kardeşim beline kuvvet der ya bende necdet e YILDIZLARINA KUVVET diyorum. Emekliliğini de çocuklarını da göreceğiz necdet!!! Mürüvvet işin tamam!!! yani ;) Artık sanada audi Q15 20 bişey alırlar emekliliğinde yetmez çocukların büyük şirketlerin başlarına da geçer koskoca başbakanımızdan tırsan iş adamlarımız (bunlara lafın gelişi adam dedim bunların çoğuna orospu gözü ile bakıyorum, fakat orospuluğu zevk olayına dönüştürüp birde para kazananlarından yani) varrr sonra medya patronlarımız var... Bakarlar onlara rahat ol! Senden önce var 1-2 bi yıldızlarına kuvvet dediğimiz... Eksik kalmasınlar!!!

Son : necdet harp okulunu nasıl bitirmiş anlaması zor, bu necdet okulu bitirirken ATATÜRK ÜN ORDUYA YÜKLEDİĞİ MİSYON konusunu derste atlamış, yada o dersi kaçırmış!!! İlginç!!! 

Ama necdet bu dersi kaçırsa da recepin orduya yüklediği misyon dersini kesinlikle kaçırmamış!!! ;)

Son 2: necdet oturduğu koltuğa zaten askeri hiyerarşi ile geçmedi, 150 general terörist diye içeri alınınca hiçbir zaman oturamayacağı yanından bile geçemeyeceği koltukta buluverdi kendini... Yani önceden seçilmiş hazırlanmış general değildir.

29 Kasım 2012 Perşembe

akp li ve beyin

Muğla - Bodrum daki bir grup akepeli ilçe yöneticisi belediye başkanının yetersizliğinden iş bilmezliğinden dangozluğundan verdiği sözleri yerine getirmediğinden dolayı görevlerinden istifa etmişler. Ne yapmışlar BİR GRUP AKEPE Lİ BELEDİYE Cİ, AKEPE Lİ BELEDİYE BAŞKANININ ÇALIŞMASINI BEĞENMEYEREK BU ŞEKİLDE BU PARTİNİN BODRUM DA BAŞARILI OLAMAYACAĞINI ÖNCEDEN GÖREREK YUKARIYA SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN BELEDİYEDEKİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETMİŞLER. Büyük harflerle yazdım mevzuyu!!! Hürriyet.com.tr deki bir akepeli seçmen de bu olayın yorumunu şöyle yapmış:

Basbakınımız R.Tayyip Erdogan varsa sorun yoktur,biz seni ve partimizi karsılıksız seviyoruz...Menfaat olmadan gönülden baglıyız,gidenin yolu acık olsun,kalan saglar bizimdir,bizdir....
Giden arkadaşlara yollarının açık olmasını diliyor, kalanlara da bizimdir biziz diyor!!! Beyin bedava cehalet bunlarda baki gibi, nedenmi? Akepe neden 10 yıldır burda, belediyeciliği gayet iyi yapıyor; MEMLEKETİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİP EKONOMİYİ DÜZELTİYOR!!! bu şekilde iktidarda kalabiliyor!!! Ve cahil sünepe karaktersiz seçmenleri de onları başa çekmeye devam ediyor, işte seçmen profilleri bu kadar zavallı!!! Acınası!!! Mide bulandırıcı!!! Anlamsız!!!

Adamlar mevcut belediye başkanının işleri yürütemediğinden yakınarak istifa ediyor, gerizekalı seçmen de gidenlerin akepe ye ihanet ettiğini algılıyor!!! Ve bu algılama sünepesine yüzlerce kişi + puan veriyor!!! Bu cahiller sürüsü, bu koyunlar, bu küçük büyük baş hayvanlar sürüsünün verdiği oylar ilede vatan karış karış satılıyor!!! Akepe li olduğunu sanan zavallı daha siyasi partisinin en önemli çalgı aleti olan belediyeciliğin önemini kavrayamamış... Bu zavallıların verdikleri oylar ilede işte bu diktatör yönetimlerine maruz kalıyoruz.

Son soru: erdoğanın memleketin başına açtığı belaları ve sorunları kaç kere daha yazacağız???

Bakın barzani denen piç, Türkmen şehirlerine tanklarla girmeye başladı, Türkmen ler sünni arap ve türkler musulda kerkükte ne hallere getirildi... Hadi delikanlısınya sn. recep efendi git bi AYAR DA BARZANİYE .ÇEK!!! Ama yemez!!! O kadar kaide ne sende nede saz heyetinde var... Ancak gider amerika ile omuz omuza hareket eder suriyeye saldırırsın, sonra israil katliamlar yapar ona ayar verirsin, sonra iran tarafından saldırya uğramasın diye bir anda israil müttefiği olur memlekete roket sistemleri sokarsın... İşte cahil küçük büyük baş seçmen bunları nasıl neresinden ve ne şekilde algılıyor ve recep varsa sorun yoktur diyor, anlamak zor... Tahsil düzeyleri araştırıldığında ciddi tembellikler ortaya dökülüyor buda bir gerçek.

28 Kasım 2012 Çarşamba

murat karayılan


Uluslararası terör örgütü pkk nın sözde elebaşısı murat karayılan denen şahıs şöyle buyurmuş:

- silah bırakmak gibi niyetimiz yok daha çok silahlanacağız.

Merak ediyorum, recep ne sallayacak!!! Önden sallayıp arkadan (oslo da) neye peyder-pey anlaşacaklar... Bunları neye binaen yazıyorum:
habur - bdp - diyarbakır - faşist kürt açılımları ve verilen sapkın tavizlere bakıp yazıyorum. Unutmadan şehide kelle apo ya sayın demiş biridir bu recep bey. Gene aynı recep bey TC. nin başbakanıdır da, kendisinin övüne övüne gürcü-laz (rum) kırması olduğundan da gurur duyar... Aynı recep bey demokrasinin amaç değil araç olduğundan da sallar... Ve bu recep bey dolandırıcılıktan sahtekarlıktan ve irticai faaliyetlerden damgalanmıştır, kişisel servetinin 1.000.000.000 dolar  olduğundan, oğluna gemi aldığından damadına gazete aldığından (batırdılar ayrı mevzu) da bahsedilir... Ve kendisi eleştirilmekten de nefret eder!!! Hatta kendisi için ''DİKTATÖR'' bile denebilmektedir.

murat karayılan dan girdik recep bey den çıktık. Pardon TC. Başbakanı!!!

bir merak konusuda murat karayılan denen terörist piçin kişisel serveti tahmini ne kadardır?

Gülben Ergen Komedisi


Öncelikle tıvitir a sonunda kayıt olduğumu saygı değer bloğumda ''paylaşamadım'' kısmet şimdiyeymiş yani bu konuyaymış :O :) Tıvitir denen zıkkımın tam olarak ne işe yaradığını kullandıkça anlıyorum;

MİLLETİN ELİNDE İNTERNETE BAĞLANABİLEN CEP TELEFONLARI VAR, SONRA BU MİLLET SIÇTIĞINDA İŞEDİĞİNDE OSSURDUĞUNDA YADA REKLAM YAPMAK İSTEDİĞİNDE AMINI GÖTÜNÜ YAYINLAMAK İSTEDİĞİNDE TIVITİRİ KULLANIYOR. YADA gülben ergen gibi KOMEDİ FİLMİ çevirmek istediğinde gene bu siteyi kullanıyor. Sonra benim gibilere de malzeme çıkıyor. Çok ekmek yenir bu tıvitir saçmalığından.

Bu arada bir takipçim var oda cilacı zeki abimin istanbul üniversitesi fizik bölümünde okuyan oğlu sevgili sezer... Eyw. ona takip edilecek insanı iyi biliyor...

27 Kasım 2012 Salı

Teslim Olmak - diktatör recep efendi


Bugün güzel ülkemizi, tarih boyunca ayakta kalmak imparatorluklar devletler kurmak, kazandıklarımızı bir-bir elimizden kaybederken tekrar kazanmak tutunabilmek yeniden başlangıç yapabilmek adına binlerce onbinlerce yüzbinlerce milyonlarca Türk hayatını bu kutlu yolda harcadı... Fakat tarih boyunca Türk milletinden asker ruhundan azminden çalışkanlığından hep korkuldu, saygı duyuldu... İşte Türk üstün vasıflara sahip diye son 40 yıldır millet olarak başımıza gelmeyen kalmadı....... Hele hele son 10 yıldır başımızdaki felaket ise geriye dönüp baktığımda pkk terör örgütünden farksız gelmeye başladı...

Baştaki kişi ülkemizdeki her konuya sanki bunun için memur kılınmış gibi saldırmakta bunun üzerinden rant sağlamak niyetinde...

Afrika Ortadoğu Irak Mısır Libya Suriye olası İran gözümüzün önündeyken, şehitlere kelle apo piçine sayın diyen oğluna gemi alan damadına gazete yandaşlarına herşeyi sağlayan rant kuyularında yaşayan insanları kandıran kanlarını emen bir diktatör!!! Kadınların ''VAJİNALARINA'' dahi karışmaktan kendini alamayan!!! Çılgın projeler üreten, zorda kaldığında milletin yumuşak karnına dokunan ayar çeken bir dikatör... Son olarak da IRAKTA BARZANİ BİZE TÜRK MİLLETİNE MEYDAN OKURKEN GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN SAÇMA SAPAN BİR DİZİYE KADAR ALÇABİLEN BİR DİKTATÖR....

Ve bugün rauf tamer denen kişiliksizin yazısını okuduktan sonra TESLİMİYETİ gördüm!!! Alçaklığı liberalliği  ibneliği götverenliği götoşluğu gördüm!!!

Bugün reyting rekorları kıran bir diziye bile sahip çıkamayan bundan aciz, korkularından götlerinden nefes alan homoseksüeller ordusu bir gazetecilik, habercilik... 

Tasmalardan bahsetmişti diktatör!!! Asıl tasmalı kendisidir!!!

DİKTATÖR DE KENDİSİDİR!!! KATİL DE YALANCIDA!!!

Muhteşem Yüzyıl dizisinden bende iğrenmekteyim bende nefret etmekteyim, koskoca kanuni sultan süleyman dizide bir amsalak sikinin keyfinde ortalarda gezinen bir grup devşirme köle kadına söz geçiremeyen dünyaya hükmetsede iki tane sümüklü cariye ye söz geçiremeyen basiretsiz biri olarak gösterilmekte bütün memleket bunun farkında!!! At sırtında savaş meydanında ŞEHİT olduğunu bilmem kaç vatandaş biliyordur, hatta doğru düzgün bir mezarının dahi olmadığını kaç yurttaş biliyordur!!!

Fakat DİKTATÖR RECEP İN ZORDA KALDIĞI AÇMAZLARA DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BU AHLAKSIZLIKLARINA PRİM VERMEMEK TESLİM OLMAMAK LAZIM!!!!

Demişki ben böyle bir ecdad tanımıyorum!!!

SORARIM HABUR DAKİ ÇADIR MAHKEMELERİNİ HANGİ ''ECDADININ'' PADİŞAHI YAPTI!!! HANGİ PADİŞAHIN (BİRİ HARİÇ VAHDEDDİN) VATANA İHANET ETTİ, HANGİ PADİŞAHIN YABANCI ÇIKAR EMPERYALİSTLERİNİN MAŞALIĞINI YAPTI???

BE HEYYY GAFİLLLEERRR diye böğürüşen DİKTATÖR ve pis memleket zararlısı cahil sünepe oy verenleri... Birgün diktatör yatak odalarınıza kadar fiilen girdiği zaman bu teslimiyet bu zavallıca hırs ve intikam şövenliklerinde bulunduğunuz için pişman olacaksınız!!! Hırsınızı oğluna gemi damadına gazete yakınlarını karun kadar zengin bir DİKTATÖR DEN  almak yerine CUMHURİYETTEN DEMOKRASİDEN MİLLETİNİZDEN alıyorsunuz... Gidin sorumlusu işte orada durmakta!!! Koskoca bir diktatör!!!

HAAA GERÇİ DİKTATÖRÜNÜZ EN 3 ÇOCUK İSTEYEREK YATAK ODALARINIZA KADAR GİRMİŞTİ DEĞİL Mİ???

26 Kasım 2012 Pazartesi

Uluslar Arası Uzay Üssü Iss Assembly


Amerikalıların Rusların Avrupalıların Japonların Kanadalıların vs vs değişik değişik oradan buradan ülkelerin el birliği yapıp, maliyetler yüzünden ortaklaşa çalıştırdıkları kurdukları uzay üssü... Adamlar uzay üssünü 1998 senesinde falan yörüngeye oturtmuşlar 2010 senesindeki son haline getirmişler... 

12 senede uzayda tamamlanan üs!!! Şimdi bunu neden yazdım??? Uzay üssü çıplak gözle dünya dan bile gözlemlenebiliyormuş, çünkü çok büyük!!! Fakat çok hızlı, sanıyorum ondan ben hiç göremedim :D

Günde dünyanın çevresinde neredeyse 16 tur atıyormuş!!! 24 saatte 700.000 km falan yol yapıyor!!!

* Uzayda ortaklaşa tamamlanan, teknolojisinde bir çok süper güçün yer aldığı muazzam proje!!! Bu ''proce'' bizim başbakanın ÇILGIN PROCE LERİ YADA SAÇMALIKLARI gibi değil!!! Yada gündem değiştirmek oy kapmak seçim devşirmek için atılan yalanlar gibi değil!!! Gerçek!!!Aha işte yukarıda bir yerlerde!!!

Bizim kiler tutuyor CERN olayından para için ayrılmaya uğraşıyor!!! Adamlar 12 senede uzay da üs kuruyor!!! Bende akşam işe şişliye mecidiyeköye nasıl gideceğim diye düşünüyorum!!! Hele hele akşam saat 18:00 dan sonraya kalırsam vay halime(mize). Biz daha şişliye gidemiyoruz, akşamları şişliden mecidiyeköyden geri gelemiyoruz, anadolu yakasını saymıyorum!!!

Yazık verilen vergilere!!! Adamlara yetmiyor rant vurgun, istanbulun en işlek en kalabalık en trafik çilesinin olduğu yerlere bir bir daha sanki çile yetmezmiş gibi gökdelenler yaptırıyorlar, olanaklar tanıyorlar!!!

Onlar için sorun yok, bu vurguncular geçecekleri zamanlar yollar kapanıyor!!!

Aşağıdaki video, üssün 1998 den 2010 yılına kadar ki faaliyetlerini inşa aşamalarını gösteriyor.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sPcMlRPdrGY



25 Kasım 2012 Pazar

İstanbul Camiileri


Yıllardır böyle bir proje için kafa yormaktayım... Ufak tefekte paralar harcamaktayım... İşte olmadığı zaman da olmuyor. Ne alaka ise.

24 Kasım 2012 Cumartesi

İstiklal Hz. Meryem


İtiraf ediyorum, 10 yıldan fazla zamandır belirli belirsiz aralıklarla gidip geldiğim seyirttiğim arka sokaklarını arşınladığım İstiklal Caddesinde ki bu kilisenin adını bilmiyorum. St.Ant. değil burası oradan sonraki klise sanıyorum yunan konsolosluğunun yada ne boksa oradan biraz sonraki, dışarıdan kiliseden çok eski taş beyoğlu binalarına benzeyen fakat içinde ne türlü işlerin (ilginç tehditkar oldu) çevrildiğini bilmediğim bina. Falan. Filan. Ama en kısa sürede öğreneceğim... Söz. Hatta devrik anlamsız düşük cümleler de kurmayacağım. 

Galata Kulesi Bilmem Kaçıncı


İstanbulun gece görünümü gündüz görünümünden herzaman için daha iyidir, çünkü karanlığın kapatıcı özelliği İstanbul gibi bir çarpık METROPOL için........ Neyse; Galata Kulesi nin fotoğrafını sanıyorum 98754421 kere çekmiş olsam da, olsak da gene çekmeyi bırakamıyoruz... Elinde fotoğraf makinesi olup vede yolu eminönün den geçen her fotoğraf sever vatandaş şöööle bir göz ucuyla bakar... Ortam müsaitse şööleee bi denklanşöre basar. Konuyu boka sarmadan bu galata kulesi ne işe yarar kim ne zaman yapmıştır diye açıklama ekleyelim... Faydamız dokunsun.


Galata Kulesi, İstanbul'un Galata semtinde bulunan ve şehrin en önemli sembollerinden biri olan 528 yılında inşa edilmiş bir kuledir. Kuleden İstanbul Boğazı, Haliç ve İstanbul, panoramik olarak izlenebilmektedir. Koordinatlar: 41°1′32″N, 28°58′27″E
Galata Kulesi dünyanın en eski kulelerinden biri olup, Bizans İmparatoru Anastasius tarafından 528 yılında Fener Kulesi olarak inşa ettirilmiştir. [1] 1204 yılındaki 4. Haçlı Seferi'nde geniş çapta tahrip edilen kule, daha sonra 1348 yılında "İsa Kulesi" adıyla yığma taşlar kullanılarak Cenevizliler tarafından Galata surlarına ek olarak yeniden yapılmıştır. 1348 yılında yeniden yapıldığında kentin en büyük binası olmuştur.[2]
Galata kulesi 1445-1446 yılları arasında yükseltilmiştir. Kule Türklerin eline geçtikten sonra hemen her yüzyıl yenilenmiş ve tamir edilmiştir. 16. yüzyılda Kasımpaşa tersanelerinde çalıştırılan Hıristiyan harp esirlerinin barınağı olarak kullanılmıştır. Sultan III. Murat'ın müsaadesiyle burada müneccim Takiyüddin tarafından bir rasathane kurulmuş, ancak bu rasathane 1579'da kapatılmıştır.
17. yüzyılın ilk yarısında IV. Murat döneminde Hezarfen Ahmet Çelebi, Okmeydanı'nda rüzgarları kollayıp uçuş talimleri yaptıktan sonra, tahtadan yaptırdığı kartal kanatlarını sırtına takarak 1638 yılında Galata Kulesi'nden Üsküdar-Doğancılar'a uçmuştur. Bu uçuş Avrupa'da ilgi ile karşılanmış, İngiltere'de bu uçuşu gösteren gravürler yapılmıştır.
1717'den itibaren kule yangın gözleme kulesi olarak kullanılmıştır. Yangın, ahalinin duyabilmesi için büyük bir davul çalınarak haber verilmekteydi. III. Selim döneminde çıkan bir yangında kulenin büyük bölümü yanmıştır. Onarılan kule 1831 yılında başka bir yangında yine hasar görmüş ve onarılmıştır. 1875 yılında bir fırtınada külahı devrilmiştir. 1965'te başlanıp 1967'de bitirilen son onarımla da kulenin bugünkü görünümü sağlanmıştır.

Komünist Dergisi


Cebimde bırakın o dergiyi almayı çay içecek paramın olmaması yüzünden derginin fiyatını bile soramadık... Fakat işçi-emekçi mücadelesine ancak derginin bir adet fotoğrafını ekleyerek destek olabildik. Bu arada bugün  ''ağa''   şakir beydi. Hakikaten güzel yerlerden ''fotoğraf'' çekebilme şansı yakaladık... Yani en azından ben böyle düşünüyorum.

Ayrıca manşet çok sağlam:

AKP KARANLIĞINDA 10 YIL

Alman Pornosu 2


Yorum yapmak istemiyorum. Galeriden aşırdım, azıcık oynadım. Yada fazla hatta çok fazla da oynamış olabilirim. Elimde öyle 1-2 bişey kaldı bloğa eklemelik. :) Arama motorlarından alaman yarrağı görmek amacıyla bloğa ulaşan arkadaşlara sesleniyorum:
- gerek yok alaman pornosuna vs. özelden ulaşın ben size japon pornosu yollayacam. Kesmez bunlar bizi yetmez alaman japon işi derseniz de artık orasını bilemem!!! Alman pornosu konusu çok tutmuş bundan sonra hergün bir alman porno sex filmi yayınlamak lazım. Örneğin sibel kekilli filmleri :) falan. Söz en kısa zamanda sibel kekilli filmleri yaymaya başlayacağım.

23 Kasım 2012 Cuma

Göte Göt Derler Can Yücel

Blogda kimin nereden geldiğine ne aramalar yaptığına vs. bakarım, dışarıyıda takip eder, blog aramacılarının neyin peşinde olduklarını hedeflerini belirlemeye çalışır yada takip ederim. Gene bloğun gereksiz işleri ile uğraşırken birinin ''götünü ortadan açan kadın'' araması yaparak bloğa geldiğini fark ettim.

Not: daha önceleri de arama tag ları ile alakalı bir yazım olmuştu, hatta o yazı bloğun en popüler yazılarından biri. Koca götlü zenci, porna vs. aramalarında her-nasıl oluyorsa zamanında burası çıkmış... Her ne olursa olsun götünü ortadan açan kadın kelamını deyimini argosunu her bi skmini cidden anlayamadım, çözemedim... Garip!!!

Bende arama yaptım ne iştir diye??? Bu arama sonrasında google ne gibi ilginçliklere imza atacak nerelere sürükleneceğim diye.... merak işte!!! Yaptım aramayı sonuçlar pekte ilginç değildi; sapkın ruhların türbanlı kadınlara ilgi duyması yüzünden belkide sadece ibneliğine belkide sadece hit-rant için açılan adi başlıklar fışkırdı google sonuç penceremde... Hiçbirine bakmadım!!! 

Fakat Can Yücel.... Sapkın adiliklerin yanında sağında solunda üstünde başında sözlükler ve wikipedia da duruyordu!!! Girdim baktım ve bundan sonraki bir kaç konumu oluşturacak Can Yücel anekdotları ile karşılaştım... Blogda Can Yücel in bir-iki-bişeysi var fakat hiç bu tip olaylara el atmamıştım.... Atacağım.... Az sonra!!!

Alman Pornosu


Yazılabilecek çok şey var, mesela kadın vücudunun dünyanın en estetik objelerinden biri olması, bu detayın kadınlar tarafından herhalde binlerce yıl önce keşfedilmiş olması... Yada kadın bedeninin farklı amaçlar uğruna kullanılıyor olması... Örneğin bloğumda gerek hit gerek de kıllık olsun diye porno tag lar kullanıyor olmam... Üzüldüğüm kabul etmek istemediğim ince ayrıntılar da söz konusu... Fakat kadınların bunu en başından kabullenmesi apayrı bir konu.

19 Kasım 2012 Pazartesi

İstanbul Gece Görünümü 2


İstanbul un hem gündüz hemde gece çekilen fotoğraflarına devam etmek istiyorum, son zamanlarda ki iş tempom yüzünden kısa süredir fotoğraf mevzuularıma girişememiştim, bu sebeptendir ki boşladığım denemelerimi bologlayarak ekleyeceğim. Aynı konu içinde olması gereken pier loti - Eyüp fotoğraflarını (MANZARA) yayınlıyo................
=zihin bunalması= (ne demek bende pek anlamadım)

Pier Loti Gece Manzarası - pier loti


İnsanın izin gününde boş durmaması yani eve fazla tıkılı kalmadan, kendisini mutlu etmesi kadar güzel başka ne olabilir?

Kişinin uykusu varken hiç zaman kaybetmeden, belki de saatlerce zaman kaybetmesine rağmen bunu göze alarak........

Uykusuzluktan yorgunluktan ne yazdığımı bile ne iş yaptığımı bile çözebilmiş değilim.

---> uykusuz bu kadar!!!

15 Kasım 2012 Perşembe

The Dark Knight Rises - Kara Şövalye Yükseliyor İndir


The Dark Knight Rises - Kara Şövalye Yükseliyor

Bugün riplenip piyasalarda ki yerini almış, sonrasında birkaç saat içerisinde ise tercümanlığı çeviri yapmayı seven, Allah Dostları da Türkçe alt yazısını eklemişler. Merak ettiğim öncesinde film müziklerini indirip hatta bir müddette dinlediğim film nasıl çıkacak??? İmdb verileri samimi ise film izlenebilinir. Yani... Evet.... Ciddi!!!

Sorun yok.

Filmi sabahın 6 sında kalkıp işe gideceğimi bilerek, 2 saat 40 dakikalık Batman serisinin son bölümünü bitirebildim-bitirdim. Aslında yanlış da hatırlamıyorsam ömrümde ilk defa batman izledim!!!

Her neyse film hakkında ki kişisel görüşlerimi daha sonra yazacağım (asla yazmayacağım) ancak filmin sonu çok hoşuma gitti!!! Keşke her film böyle bittiği gibi her insan hayatı da böyle sürse böyle bitse...

Film Download

Türkçe Alt yazı Download

14 Kasım 2012 Çarşamba

Tarihte Bugün recep tayyip


İstemeye istemeye belkide mecburen hürriyet gazetesi okuyorum-okumak zorunda kalıyorum, inandığım gerçekleri kirletmesine ihanet etmesine satılmış olmasına rağmen piyasada ki kötülerin iyisi konumunda. Hah konuya gireyim, arada sırada tarihte bugün ne olmuş yada yarın tarihiyle geçmişte ne olmuşlara bakmak için bazen wiki ye bazen de hürriyet in arşivine dalarım... Hayyyy dalmaz olaydım, tarihte bugün (1997 senesinde) hürriyet gazetesinin gündem maddelerinden birini yakaladım.

copy-paste
14 Kasım 1997, Cuma



Açılış yapan Erdoğan politik sorulara kızdı

Kemal DİYARBEKİR

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının açılış töreninde Atatürk'e saygı duruşunda bulunmak için ayağa kalkmayan, belediyedeki dev Atatürk posterinin tahrip edilmesine seyirci kalan Başkan Tayyip Erdoğan, dün, İSKİ'nin Pendik'teki bir tesisinin açılış töreninde, Atatürk flamaları ile donatılan alanda konuştu. İSKİ tarafından 900 milyar liraya yaptırılan Pendik-Dolayoba İçmesuyu Ana Besleme Sistemi'nin açılışında konuşan Erdoğan, diğer siyasi partilerin yönetimde olduğu ilçelere yaptığı yatırımlara örnek olarak sadece Adalar'ın denizaltı isale hattı ile kanalizasyon şebekesini gösterebildi. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyeler arasında siyasi parti farkı gözetmeksizin, eşit oranda yatırım yaptığını, İSKİ'nin gelirini artırıp, yeni projeler gerçekleştirdiğini ileri süren Erdoğan, ‘‘Bütün bunları gözardı etmek suretiyle halkı aldatanlara lanet ediyorum’’ dedi.


Erdoğan, Şişli Belediye Başkanı Gülay Aslıtürk'ün, partisinden ve belediye başkanlığından istifası ile ilgili soruya, ‘‘Hayırlı, uğurlu olsun diyorum’’ yanıtını verdi.


RP'nin kapatılmasından sonra kurulacak yeni partiye genel başkan olup olmayacağına ilişkin soruya ise tepki göstererek, ‘‘Arkadaşlar, bu sorudan aşırı derecede bıktım. Bu soruya da gerçekten üzülerek cevap veriyorum. Partimin hukuken kapatılmasına inanmıyorum ve bu konuda hukuki bir gerekçe göremiyorum. Sağda solda yapılan şovmenlikleri de Türkiye'nin demokrasisi açısından bir çirkinlik olarak görüyorum’’ diye cevap verdi.

-----

Bu zatı muhteremsiz kişi bir kaç gün önce biz Atatürke şöyle sahip çıkıyoruz böyle sahip çıkıyoruz, yok efendim bina onarıyoruz şunu yapıyoruz diye saldırmış, devamın da ise diğer partileri daha az Atatürkçü olmakla suçlamıştı... En iyi Atatürkçü recep dolayısıyle de akp, yada tam tersimi yazmalıydım? akp=recep denklemi karşımızda...

Teröristler Helikopterle Taşındı


Cudi de ordumuz ile uluslar arası terör örgütü pkk çıkan çatışma, 5 terörist ölü olarak ele geçirilmesi. Son 30 yıldır böyle haberlere alıştık, ''ki'' memlekette bir ara şehit asker haberi geldiğinde toplum olarak en az - en çok şehit sayısına göre hareket etmeyi bile tartıştık. Şöyleydi olay 3-5 mehmetçik şehid olduğunda sorun yapmayacaktık, 20 30 şehid verdiğimizde ise coşacak teröre teröristlere lanet edecektik. Alıştık yani... Bugün de o alıştığımız olaylardan biri daha yaşandı, 5 terörist ölü olarak ele geçirildi. Normal, yarın pkk bi piçlik yapar 3-5 de bizden gider.... Eeee alıştık!!!

Ancak bugüne kadar olmayan hiç yaşamadığımız, yaşasak bile haberimiz olmadığı bir olay ile başbaşa kaldık!!! Öldürülen pkk lıların cesetleri TC. TSK. HV. K.K.LIĞINA AİT HELİKOPTERLER İLE TAŞINDI, ÖNCESİNDE GENE AYNI ÜLKEMİZİN AYNI ORDUSUNUN ASKERLERİNİN ARASINDAN pkk çaputlarına  SARILI VAZİYETTE SLOGANLAR EŞLİĞİNDE TAŞINDI...

Bu nedir? İktidar oraya buraya saldırsa da, ona buna velveleci show-man diye seslenmiş olsada, terörün bu hızlı yükselişi bu ele avuca sığmaz hareketlerine tahammülümüz kalmadı desek neye yarar?

Eklediğim bir kaç fotoğraf; bu memleketin çivisinin çoktan çıktığının vesikası olacak nitelikte.


Yukarıda ki fotoğrafa baktığınızda görmeniz gerekenler:
1- Askerler
2- teröristler
3- terörist cesetleri
4- cesetlerin üzerilerinde ki pkk terörist çaputları
5- videoyu da izlediyseniz terör örgütü sloganları ve el işaretleri

Hepsini toplayın;
Askerlin arasından geçirilen, belkide aynı askerler tarafından öldürülmüş olan ve üzerlerinde terör örgütü paçavraları olan....

Ayıp!!!
Yazık!!!
Böyle görüntüleri gördükçe, orada hayatını kaybedip şehid dediğimiz vatan evlatlarının NE AMAÇ UĞRUNDA HAYATLARINI VERDİKLERİNİ, ARKALARINDA BIRAKTIKLARINI İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR.

Siyasi iktidar bu görüntülerden dolayı özür dilemeli, bunlara bir dur demelidir.

Cüneyt Arkın Maden Filmi



Boşa o karıyı al o karıyı...
Biz bu dünyayı kuruyoruz... Bunun şakası varmı?
Fakat videoyu ekleyen andaval arkadaş, video ismi olarak KOMÜNİST KONUŞMA olarak vermiş. Yanlış, itici gereksiz başlık, sonuçta izleyen takip eden değerlerini artırmak için yapıldığı aşikar olsa da... Bakındığım kadarı ilede youtube deki bazı andaval gerizekalı kaderci kısmetçi cahil tabakası; Din den İman dan Kıyamet ten vs. bahsetmişler!!! Evet din iman işçinin hakkını gerçekten savunsa bile, bizim gibi geri kalmış ortaçağ ülkelerinde din sadece halk tabakalarının kaderci kısmetçi eyvallahçı olmaları için kullanılır yukarıdaki bazı güçler tarafından... Ve en kötüsü de din li imanlı sömürü ülkelerinde aşağıdan gelen-gelmesi beklenen bazı gelişimci hareketler çok zayıf olur-olmakta. İnsan oğlunun yapması gereken kaza nın kaderin Allah tarafından geldiğine iman etmesi yeterli....... Fakat dünyayı kuranların yapılandıranların da insanlar olduğu bu insanların kaderciliği kabul etmemesi gerekir. Patronların dolandırıcıların dinleri de kitapları da kendilerinin olsun. Onlar daha fazla zengin olsun işçi sınıfları köylü sınıfları daha fazla köleleştirilsin amacıyla din kavramının pompalandığı ülkelere de rahmet okumuyorum.

13 Kasım 2012 Salı

Öcalan ın heykelini dikeceğiz

"Kürtlerin katili' Kenan Evren'in heykellerinin dikilmesine, okullara adının vermesinden rahatsızlık duymayanlara sesleniyorum. Öcalan'ın posterini Kürdistan'da asmayacaklar da nerede asacaklar, daha heykelini dikeceğiz. Bunu kafanıza yazın"

Bunu akepe güçleri kafasına yazar mı yazmaz mı bilmem de! Bu söylediklerini emin ol birileri kesin ''KAFASINA''  ;) (YORGUN OLMASAM 2 POSTA DA BEN YAZARDIM) yazıyordur...

Bunu neden akepe güçleri kafasına yazmam dedim? Çünkü akepe nin tüm bu kürt açılımları ile vs. %100 ilişkisi var, itin aklına yada eşeğin aklına karbuz kabuğu misali... Şimdi çıkar recep te ona buna terörist vs. der! Sanki millet kim terörist kim hırsız kim yobaz bilmiyor.

Neyse, apo ya heykel yetmez;

apo ki

HEYKELİ DİKİLESİ - GÖTÜ SİKİLESİ ŞAHISTIR.

12 Kasım 2012 Pazartesi

Kız On Yaşında Orospuluğa Başlamış!

“Son onbeş gün içinde oldu bu anlatacağım vak'a. Keşan'da yaşayan on üç yaşındaki bir kız, hani çağdaşların ağzı süt kokuyor dedikleri cinsten, işte bu kız bir gece eve gelmemiş. Sabah kapıyı çalmış, babası hışımla kız neredeydin diye sormuş. O da 21 yaşında bir erkeğin evinde gecelediğini söylemiş. Baba karakola koşmuş, şikayetçi olmuş. Adam yakalanmış, kız sorgulanmış ve on yaşından beri erkeklerle düşüp kalktığını itiraf etmiş. Verdiği isimler yakalanmış... Falan filan.

Böyle bir hadise M. Kemal Türkiye'sinde yaşansaydı yer yerinden oynardı.

1950'lerde, 60'larda, 70'lerde yaşansaydı yine büyük tepki meydana getirirdi.

Yıl 2012, Türkiyede on üç yaşındaki bir kız bir sürü erkekle yatıyor ve birkaç inilti dışında tepki yok.

Yargıtay'ımızın bir kararı var. Evli bir karı yabancı bir erkekle bir kere yatarsa bu yaptığı fahişelik değildir deniliyor.

Peki şu on yaşındayken erkeklerle yatmaya başlamış olan kızın durumu nedir? Fahişelik midir, değil midir?

Haydi ateistler, çağdaşlar bu rezalete fazla tepki göstermiyor, Müslümanlara ne oldu ki, susuyorlar?

Ortada iki vahim durum var. Birincisi: Aile içinde yaşayan on üç yaşında bir kızın, on yaşından itibaren bir sürü erkekle düşüp kalkması yatması. İkincisi, birincisinden de vahim, on milyonlarca Müslümanın böyle bir rezalete gereken tepkiyi göstermemesi.

Bu toplum kendini ıslah etmeye çalışmazsa geleceği çok karanlıktır.” (Mehmet Şevket Eygi / Milli Gazete)

----

dini imanı kullanıp, ortalarda yuvarlanan bu şahısa bende cevap vermek istemiyorum... Orospuluk sadece evli olmadığı erkeklerle sikişen kadınlar için kullanılmamalıdır, mesela orospuluk devletin malını çalanlar için mesela hukuksuz yargılama yapanlar için mesela haksız ihale dağıtanlar içinde kullanılmalı... Bununla birlikte milletvekilliğinden yani dokunulmazlıkları kalktıklarında HIRSIZLIKTAN DOLANDIRICILIKTAN SAHTECİLİKTEN YÜCE DİVANLARA gidecek içinde söylenmeli.

Yazmayacaktım bir paragraf gene gemçirdim.

Ey haaatttt yada her ne haltsa!!! OROSPULUK NAMUSSUZLUK İKİ BACAĞIN ARASINDAKİ ARGODA AM TABİR EDİLEN ORGANDAN İBARET DEĞİLDİR. OROSPULUK DİNİ SİYASETE DÜNYA GÖRÜŞLERİNE İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞANLAR İÇİN KULLANILMALIDIR.

Tor Browser Bundlle


Patlıcan morundaki soğan logolu programı uzun zaman önce denemiş kurmuş sonrasında ise;

1- gazeteci - ergenekoncu balyozcu terörist vb. 
2- çocuk pornocusu
3- bilgisayar hekırı
4- hırsız 
olmadığım ve aslında en önemlisi biraz yavaş olduğunu düşündüğümden kullanmanın gereksiz olduğunu düşünmüştüm. Zaten ileri derecede ruhsal hastalıklarımda bulunmadığından, yani gizlisi saklısı olmayan biri olduğumdan programa da ihtiyaç duymadım.

Yanlış hatırlamıyorsam programı bana tavsiye eden arkadaşın internet cafesi yada böyle bişeyi-leri vardı.

Tor Browser - Tor Tarayıcıyı yukarıdaki maddeler içerisinde (1. madde hariç) 2-3-4 sebebiyle kullanıyorsanız; bi siktir olun gidin kendinizi polise emniyete şikayet edin.

Ha nerede kalmıştık; güvenliğinizi sağlıyor!!! Siz siz olun böyle programlara da fazla güvenmeyin, emniyetin telekomun teknolojisinden daha gelişkin yazılımlara sahip olduğunu düşünmüyorum. Düşünmediğim gibi de yazılı kurumlar en nihayetinde donanımsal olarak olaya müdahil olabilirler!!!

Haaa nerede kalmıştık;
Tor Browser i yasaklı siteleri delmede kullanın, ancak şunu unutmayın bağlantınızın konumuna göre - lokasyon mevzuları!!! hızınız artacak yada düşecektir... Amerikadaki yada çin de bu programı kullanmak ile Türkiye de kullanma arasında ciddi farklar vardır.

https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en

Ayı Teddy


Wahlberg denen adamı oldum olası oldu olası hep sevmişimdir, geçen gün izlenecek film arayışlarım esnasında karşıma çıkıverdi, konusu hikayesine bakındığımda da

- evet izleyebilirim.

demiştim.... Sıra geldi izlemeye. İmdb puanına vs. hiçbir şeye bakmadım. Filmi izlerken yiyecek içecek hiçbirşeyimin olmaması ise benim ayıbım olsa gerek. Fakat genede bakmakta dolapları karıştırmakta fayda var.
----------------------

düzeltme: duygusal komik hayat dolu :D bişeyler izlemek isterken; film neredeyse porno tadında bir komedi filmi çıktı. Çok fazla güldüm... Gerçi amerikan halk edebiyatına ait espriler vs de yoktu ama. İzlenir. Ancak aile ile izlemek sakıncalı :D
8 yaşındaki John bir Noel gecesi sevgili oyuncak ayısının canlanmasını, kendisiyle konuşmasını diler ve ertesi sabah en iyi arkadaşı olan oyuncak ayı Ted, konuşan canlı bir ayıcığa dönüşür! John artık yalnız değildir aksine çok mutludur ama atladığı ufak bir detay vardır: Herkes büyür! Artık 30'lu yaşlarının ortasında olan John ayı Ted ile bir ömür geçirmiş, aynı evi paylaşmıştır. Dahası Ted de insan hayatına uyum sağlamış, John'dan daha çapkın, daha edepsiz ama bir o kadar da şirin bir yaratık olmuştur. Tek bir sorun vardır, Ted John'u hiç kimseyle paylaşmak istemez; bir seneden fazladır sevgilisi olan Lori'yle bile. John ise kendi hayatına devam edebilmek için Ted'den ayrılmak zorunda olduğunu hisseder...
'Büyükler için çizgi film' kategorisinin en sevilen ürünlerinden olan Family Guy’ın yaratıcısı Seth MacFarlane'nin beyazperde için ortaya çıkarttığı sıra dışı bir iş olan Ayı Teddy yurtdışında gösterime girdiği her ülkede hem seyircilerin hem de eleştirmenlerden yüksek not almayı başarmış bir yapım. Canlı-aksiyon animasyon türündeki komedide MacFarlane Ayı Teddy'ye sesiyle can verirken diğer başrolleri Mark Wahlberg ve Mila Kunis paylaşıyor.

11 Kasım 2012 Pazar

recep brunei sultanı ve karıları


TC. BAŞBAKANI VE EŞİ - brunei kralı ve karısı - TC. HALKI / TÜRK MİLLETİ

Dün yani 10 kasım da TC. BAŞBAKANI VE EŞİ brunei denen krallıkla sultanlıkla yönetilen ve şahsi serveti 20.000.000.000 dolar olan kralın yanında... Millet ise Yüce TC. nin kurucusunun yanında... Sanıyorum yukarıda ki fotoğraf herşeyi açıklıyor...

Bir önceki blog yazımda da yazdığım üzere recep tayyip TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLEMELİDİR. swn bahsetmiştim. Fakat çok merak ediyorum, bu konudaki eleştirilere kendisi ve saz arkadaşları nasıl cevap verecek nasıl kendilerini savunacak... Muhtemelen cunta askeri vesayet putlaştırma kuzey kore daha önce çok duyduğumuz ucuz adi bahanelerini basit argümanlarını kullanacaklar...

Ne dedi sn. recep iki önce???

Dünya 5 ülkenin idaresi altında, BU BÖYLE GİTMEYECEK!!! Merak ediyorum da acaba SURİYE politikasında dünyayı sözde adilce yönetenlerin entrikalarına ortak olmadımı?

Libya da?
Afganistan da?
Irak ta?
İran politikaların da?
Şimdi de Suriye politikaların da?
Yoksa amaç bu 5 ülkenin yanına mı dahil olmak? Yoksa elindeki güç nasıl bir güç anlamış değilim 5 ülkeyimi ortadan kaldıracak? Bu 5 ülkenin karşısında dünyada sayılı ülke varken!!! Örneğin iran suriye bunları yok ederekmi dünya siyasetini sınırlarını yönetecek? Malatyaya kurulan füze sistemleri ilemi abd yi madara edecek? Bu neyin kafasıdır? Bu nasıl bir politikadır, nasıl siyaset anlayışıdır? Bu siyasi örgütün nasıl bir seçmen profili vardır?
Son sorumun cevabı aslında zaten bilinmekte, eğitimsiz cahil ve fakir kalabalıklar... Ve zenginler.... Kısacası bir milletin temel düşmanları arasında yer alan kabaca iki grup... Profil bu!!! Futbol takımı tutar gibi partilere katılmak fikirlerinin daha ne olduğunu bilmeden sempatizan-partizan olmak. Amacının bir milleti yok etmek gibi çeşitli kötü niyetleri olan devletlerle yatıp kalkmak... İlginç. üzücü. Yaralıyıcı. 
Son not: bu recep in gündem değiştirme niyetlerinden biri olabilir, sonuçta bugün itibari ile millet başbakansız ilk 10 Kasım gününü yaşadı, kesinlikle sert tepki çekti. Ve bugün ona oy veren bir takım kalabalıkların aydınlandığını ve temel gayenin aslında TC. ni yıkmak olduğunu anlayarak partizanlıklarından sempatizanlıklarından vazgeçmişlerdir.

10 Kasım 2012 Cumartesi

10 Kasım

Bugün 10 Kasım (dı) tarihte 16 devlet kurmuş oradan oraya sürüklenmiş bir milletin 16. devletinin kurucusunun; Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Yüce ATATÜRK ün vefaatının 74. yıl dönümü (ydü). Atatürk kendisinin de dediği gibi oda her insan gibi bir gün toprak olacağını biliyor bunuda söylüyordu, fakat ebedi kalacak kalması gereken ise onun ülküleriydi... Bugün buna bakıyorum yani ülkülerine emellerine ideallerine fikirlerine uzaklaşıyoruz... Uzaklaştırılıyoruz, vatan yavaş yavaş tasfiye ediliyor... Neyse, Yüce ATATÜRK ün vefatından sonra (ki halen ülkülerini benimsemiş Türk kanı taşıyanların kalplerinde gönüllerinde beyinlerinde yaşıyor) bu sene bir ilk yaşandı, 74 yıl sonra yaşanan bir ilk... Cumhuriyet ile özdeşlemiş bizi biz yapan millet yapan her Cumhuriyet törenine devletinde gücünü kullanıp bunları ya yasaklatan ya yasaklatmaya çalışan yada kalplerimizden sökmeye çalışan zihniyetin bir parçası olanlar... Bu bahsettiğim parçanın devamları tamamlayıcıları 2000 li yıllardaki zihniyeti törenlere katılmamayı öyle yada böyle adet edindiler... Bugün yani 1938 den 2012 ye 74 yıl geçmiş olan bir ilk yaşanarak Cumhuriyetin temel nitelikleri darbe aldı...

TC. BAŞBAKANI recep tayyip 10 KASIM TÖRENLERİNE KATILMADI......... HEMDE NE İÇİN? KİM İÇİN? NEYİ BAHANE EDEREK??? YAKIŞTI MI?

Çok yazık, tüm bunlar olurken, Cumhuriyet yavaş yavaş halkın yada milletin bilinçsizliği yüzünden yıpranırken aşağılanırken ve tüm bunları Cumhuriyetin Demokrasiyi kullanarak arkasına saklanarak, tüm bu cinayetler işleniyor... Her zaman söylemişimdir, eğer Cumhuriyet olmasaydı bunlardan bazıları çoban bazıları ise kayıkçı olacaktı. Sonuçta Cumhuriyetin ilanı ve Halkçılık ülküsü ile memlekette bir fırsat eşitliği sağlandı, bunun sonucunda ise babaların mesleklerini yapmak istemeyen Anadolu halkı başbakan cumhurbaşkanı bile olabildiler.... Tüm bunlara rağmen bu halkı ise babadan oğula geçen bir takım orta çağda kalmış yönetim biçimleri ile kandırıyorlar...

Yazık. Buradan TC. Başbakanını kalpten gönülden kınıyorum, bu son icraatı ile de Türklerin nefretini kazanacağından eminim. Çıkıp özür dilemelidir... 


Adamları teker teker arabanın içinden dışarı fırlayacak şekilde öldür, sonra arabalar uçurumdan yuvarlanıp patlasın... Elemanların dışarı fırlamalarını kabul etmiyorum, parasızlıktan fakirlikten fukaralıktan oyuncak arabaları fırlatıp ani patlamaları kabul ediyorum.

Hayatımıza anlam katan bize delikanlılığı öğretmenliği kanun adamlığını avukatlığı babalığı öğreten Cüneyt Arkın'a teşekkürler.

9 Kasım 2012 Cuma

Kane Wrath Trainer Hileler V 1.0


Command Conquer Tiberium Wars - Kane Wrath oynarken aynı anda 7 Hard Brutal düşmanı yok etmek istiyorsanız, Sınırsız paraya, sınırsız enerjiye ve anında üretim-inşa vb. özelliklere ihtiyacınız var demektir.  Bunu sağlamanın da tek yolu hileden geçer :D yani trainer e ihtiyacınız var demektir... Konunun devamında kane warth için bir trainer mevcut.

8 Kasım 2012 Perşembe

Bombacı Mülayim Makbuz Varmı?



Mülayimin yazıhanede patronuyla girdiği ilginç düşündürücü polemiği.

-hoşgeldiniz beyler
-hoşbulduk!
-hoşbulduk!
-maliyeci beyler, bizim şirketimiz bu seneki vergiyi verdi, tam tamına 2223 lira, öyle di mi patron?
-kes sesinii!
-niye?
-ööyle
-peki
-abbas abinin selamı var, emaneti hala göndermemişsin
-biraz rahatsızdım, allah aşkına kusura bakmasın
-söylerim, emanet hazır mı?
-hazır, hemen taktim edeyim, mülayim kasadan 250.000 lira çıkış yap, parayı hemen getir
-afedersiniz, kasadan çıkışı kime yazayım?
-teberru diye yaz
-makbuz var mı?

7 Kasım 2012 Çarşamba

İtalya daki Dünya Mirasları


Uzunca zamandır pekte fazla duymadığım bir konuydu bu dünya mirasları mevzu işyerindeki ağabeyler den bir tanesinin (şekilsiz cümle oldu) çocuğunun ödevini yaparak hem konuyu çok iyi derece de öğrendim hemde bloğa ekleyerek ihtiyaç sahiplerinin mevzuya ortak olmalarını sağlamak istedim. Bilgiler wikipedi dan resimler gene wiki den. Resim pompei şehri - vezüv yanardağı.

Command Conquer Tiberium Wars ve Kane's Wrath Download


Dün geceden 12-13 gb download yaparak önce tiberium wars ı ardından da kanes wrath ı indirdim, oyunlar çok eski olsada command conqurer serisinin bence en iyi oyunlarıdır.

Sistem gereksinimleri olarak pekte fazla donanıma ihtiyaç duymadan rahatça oynanabilimekte ancak donanım bakımından sağlam bilgisayarınız varsa grafik bakımından eski oyun olmalarına rağmen tatmin edecektir.

The Muppet Show


Facebook ta bir arkadaş kermitin fotoğrafını ''paylaşmış'' (iğrenç) bende sahifelerine gittim eski günleri yaad ettim diyeceğim ters olacak yalan olacak, gezindim bakındım işte.

Medal of Honor Warfighter Download

Oyunu sanırım dün yada ondan önceki gün basit zorluk derecesinde bitirebildim, bitirebildim yazdım çünkü oyun içerisinde birkaç ön yükleme noktasının öncesinde yada sonrasın da takılmalar kilitlenmeler yaşadım. Bu takılmaların ilkinde az daha oyunu silecek duruma geldim, fakat oyunun görsel zevki ve yapay zeka gibi faktörler yüzünden oyuna biraz daha biraz daha şans vermek zorunda kaldım.... Bu hatalar esnasında bakış açımı değiştirmek neredeyse götümden element uydurmak zorunda kaldım...

Mesela oyunun takıldığı anlarda icad ettiğim çılgın yöntem ise oyunun tam takılma anından önce ''oyuncumla arka ya koşmak yada sırtımı dönmek yada bulunduğum noktada alakasız yönlere doğru hareket etmek koşmak oldu... 

Herneyse gelelim oyun hakkında ki kişisel görüşlerime:

1- grafik video çok iyi
2- muadili oyunlarda ki senaryo yok, son 1-2 oyundur bunu yapmaya çalışmış olsalar da sanıyorum gene olmamış. Mother ın oyunun sonlarına doğru Dubai de öldürülmüş olması, oyunun son kapanış videosunda Mother in cenaze şöleni vs.

Oyun gayet iyi, rahatlıkla para verilip satın alınabilinir, illegal işlerden oyunun selameti açısından kaçınmak kesinlikle gerekli. Neden??? Ağ üzerinden bilgisayarlarına oyunun kurulu olduğu oyuncularla online oynamak imkansız. Belkide imkanı vardır, ancak sanmıyorum. Oyun içerisinden screen shot :) ekleyeceğim. Oyun içerisindeki karakterleri tam olarak bilmediğimden oyunun senaryosunu baştan sona kısa kısa bile yazamadım. Oyuncuların bilmesi gereken tek nokta:

Amerikan askerinin dünyaya adalet yayma adalet pompalamasından ibaret. Buda demek oluyorki, amerika birleşik devletlerinin yanındaki ve dostları ''KAHRAMAN''  Diğerleri ise ''TERÖRİST!'' deme kolaylığına gene sahibiz..

Need For Speed Most Wanted 2 Download


Need For Speed Most Wanted 2

Oyunu indirme aşamasında olduğumu dünya ile paylaşmak istedim, yıllar önce oyunun birinci bölümünü oynamış aslına bakacak olursak pekte beğenmemiştim, sanıyorum o zamanlar gece geçen oyunları daha fazla seviyordum; fakat şimdide gece geçen oyunları seviyorum. 

Bundan önceki birkaç nfs serisindeki hayal kırıklıklarını yakından takip etmiştim, ancak bu oyunun videolarını izlediğimde nfs ye son bir şans vermeye karar verdim....

Nfs deki eksiklik bu teknolojiye rağmen bu güce rağmen halen Grand Tourismo tarzı bir oyun geliştiremediler... Kendimden biliyorum sadece grand tourismo için play station almaya niyetlenmiştim kısacası buradan yetkililere seslenmek istiyorum;
- grand tourismo ayarında senaryosunda bir oyun nfs için çok iyi olabilir-olacaktır.

Not: Oyun daha torrente düşmemiş, düştüğünde bloğa ekleyeceğim.
Not2: Ben oyunu başka bir yerden indirmekteyim.

6 Kasım 2012 Salı

Burası Neresi Sorusu?



Burası benim boş zamanlarımda yazdığım çizdiğim kısacası düşünme fırsatı bulduğum anlarda kullandığım sosyal noktam.Oraya buraya kızdığımda, iyi yada kötü bir takım olaylarla karşılaştığımda sesimi dünyaya duyurmaya çalıştığım sosyal noktam.

Kısaca burası kişisel alanlarımdan sadece bir tanesi. Diğer kişisel alanlarımdan bazıları ise gene bloglarımdan biri olan Hayal Fotoğrafları bloğum, son zamanlarda diğer bloğumla ilgilenemedim, aslında blogla ilgilenmek için elime fotoğraf makinemi alıp dışarılara atılmam gerek bunu da yapamadığımdan bloglada uğraşmamış zaman ayıramamış olmaktayım. Kabul ediyorum da hayal fotoğraflarında uzunca zamandır etkili bir paylaşımda da bulunamadım :)

Fotoğrafta sürekli bir arayış içerisinde olmam ilk başlarda pozitif gelişmemi sağlasa da şimdilerde ise bu arayış ve değişiklik özlemi geriye gitmeme sanıyorum neden olmakta. Her gün yada her fırsatta değişik planlar yapmak yada farklı bir takım düşüncelere girmek bu işte beni ciddi bir şekilde yıprattı. Örneğin bir zaman çocuk fotoğraflarına yönelmek istemem, bir zaman sokak kedilerine yönelmem bazen siyah beyaza sarmalarım vs.

Kişisel özeleştirimi gerçekleştirdim, nereden esinlendim bende tam olarak anlamış değilim.

Milli Tank Altay ın İlk Videosu


15 Kasım 2012 günü Milli Tankımızın ilk prototip töreni Ankara da gerçekleştiriliyormuş.

Command And Conquer Frostbite 2


Hemen şu sayfaya gidiyorsunuz
http://www.commandandconquer.com/free/
kayıt falan olup, yetkili kişilerin sizinle kontak kurmasını bekliyorsunuz. Demo nun videosunu izledim ve gerçekten adamların frostbite ile bir çağı kapatıp bir çağ açtıklarına şahit oldum. Bombardıman görüntülerine seslendirmelerine vs bayıldım. Moh War Fighter oyununda da aynı motoru kullanmıştı.

5 Kasım 2012 Pazartesi

Nǃxau - bushman


The Namibian called him "Namibia's most famous actor".

Fifa 2013 Sabri Sarıoğlu Performansları 2


Sabri aşırı formda. sabri siz galatasaray düşünülemez.

Fifa 2013 Sabri Sarıoğlu Performansları


Sabri sarıoğlu nun fifa 2013 teki performanslarına kaldığımız yerden devam edelim istedim. Sanırım sabri sarıoğlu suz bir Galatasaray düşünemiyorum bile, sağ kanadın emsalsiz forveti ayarında.

Bir haftaya yakın zamandır ara ara da olsa fifa 2013 oynuyorum, kendimi her maçtan sonra biraz daha geliştiriyorum, neyse oynadığım okadar maç içerisinde yanlış hatırlamıyorsam sabri bir kere bile maçın adamı olamadı. Forvete koyduğum maçlarda bile başaramadı... Aynı noktalarda oynayan oyuncularım (genelde) maçın adamı olurken (bazen orta saha - melo) sabri nin beceriksiz olması yüzünden olmadı.

2 Kasım 2012 Cuma

Küba Santiago da İnsan Yaşlanmaz



İnsanın yaşlanacağını cidden düşünmüyorum.

Ciddi ciddi blog da siyaset yapmamayı düşünmeye başladım, memleketi kurtarmaya çalışmanın aslında önemsiz olduğunu anladım!!! Ne gerek varki bunlara? Memlekette bu kadar yazar-çizer-düşünür-bilim adamı-sanatçı varken memleket kala kala bana mı kaldı?-kalmıştı?

Kimine kadın
Kimine para
Kimine şöhret
Garanti ettiler, hiç görmedikleri ve göremeyeceklerini bildikleri makamlara mevkiilere paralara ulaştırıldılar, sonra herşeyin bir karşılığı olduğu gerçeğini hatırlamak zorunda kaldılar;