14 Kasım 2012 Çarşamba

Teröristler Helikopterle Taşındı


Cudi de ordumuz ile uluslar arası terör örgütü pkk çıkan çatışma, 5 terörist ölü olarak ele geçirilmesi. Son 30 yıldır böyle haberlere alıştık, ''ki'' memlekette bir ara şehit asker haberi geldiğinde toplum olarak en az - en çok şehit sayısına göre hareket etmeyi bile tartıştık. Şöyleydi olay 3-5 mehmetçik şehid olduğunda sorun yapmayacaktık, 20 30 şehid verdiğimizde ise coşacak teröre teröristlere lanet edecektik. Alıştık yani... Bugün de o alıştığımız olaylardan biri daha yaşandı, 5 terörist ölü olarak ele geçirildi. Normal, yarın pkk bi piçlik yapar 3-5 de bizden gider.... Eeee alıştık!!!

Ancak bugüne kadar olmayan hiç yaşamadığımız, yaşasak bile haberimiz olmadığı bir olay ile başbaşa kaldık!!! Öldürülen pkk lıların cesetleri TC. TSK. HV. K.K.LIĞINA AİT HELİKOPTERLER İLE TAŞINDI, ÖNCESİNDE GENE AYNI ÜLKEMİZİN AYNI ORDUSUNUN ASKERLERİNİN ARASINDAN pkk çaputlarına  SARILI VAZİYETTE SLOGANLAR EŞLİĞİNDE TAŞINDI...

Bu nedir? İktidar oraya buraya saldırsa da, ona buna velveleci show-man diye seslenmiş olsada, terörün bu hızlı yükselişi bu ele avuca sığmaz hareketlerine tahammülümüz kalmadı desek neye yarar?

Eklediğim bir kaç fotoğraf; bu memleketin çivisinin çoktan çıktığının vesikası olacak nitelikte.


Yukarıda ki fotoğrafa baktığınızda görmeniz gerekenler:
1- Askerler
2- teröristler
3- terörist cesetleri
4- cesetlerin üzerilerinde ki pkk terörist çaputları
5- videoyu da izlediyseniz terör örgütü sloganları ve el işaretleri

Hepsini toplayın;
Askerlin arasından geçirilen, belkide aynı askerler tarafından öldürülmüş olan ve üzerlerinde terör örgütü paçavraları olan....

Ayıp!!!
Yazık!!!
Böyle görüntüleri gördükçe, orada hayatını kaybedip şehid dediğimiz vatan evlatlarının NE AMAÇ UĞRUNDA HAYATLARINI VERDİKLERİNİ, ARKALARINDA BIRAKTIKLARINI İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR.

Siyasi iktidar bu görüntülerden dolayı özür dilemeli, bunlara bir dur demelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.