23 Kasım 2012 Cuma

Göte Göt Derler Can Yücel

Blogda kimin nereden geldiğine ne aramalar yaptığına vs. bakarım, dışarıyıda takip eder, blog aramacılarının neyin peşinde olduklarını hedeflerini belirlemeye çalışır yada takip ederim. Gene bloğun gereksiz işleri ile uğraşırken birinin ''götünü ortadan açan kadın'' araması yaparak bloğa geldiğini fark ettim.

Not: daha önceleri de arama tag ları ile alakalı bir yazım olmuştu, hatta o yazı bloğun en popüler yazılarından biri. Koca götlü zenci, porna vs. aramalarında her-nasıl oluyorsa zamanında burası çıkmış... Her ne olursa olsun götünü ortadan açan kadın kelamını deyimini argosunu her bi skmini cidden anlayamadım, çözemedim... Garip!!!

Bende arama yaptım ne iştir diye??? Bu arama sonrasında google ne gibi ilginçliklere imza atacak nerelere sürükleneceğim diye.... merak işte!!! Yaptım aramayı sonuçlar pekte ilginç değildi; sapkın ruhların türbanlı kadınlara ilgi duyması yüzünden belkide sadece ibneliğine belkide sadece hit-rant için açılan adi başlıklar fışkırdı google sonuç penceremde... Hiçbirine bakmadım!!! 

Fakat Can Yücel.... Sapkın adiliklerin yanında sağında solunda üstünde başında sözlükler ve wikipedia da duruyordu!!! Girdim baktım ve bundan sonraki bir kaç konumu oluşturacak Can Yücel anekdotları ile karşılaştım... Blogda Can Yücel in bir-iki-bişeysi var fakat hiç bu tip olaylara el atmamıştım.... Atacağım.... Az sonra!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.