29 Kasım 2012 Perşembe

akp li ve beyin

Muğla - Bodrum daki bir grup akepeli ilçe yöneticisi belediye başkanının yetersizliğinden iş bilmezliğinden dangozluğundan verdiği sözleri yerine getirmediğinden dolayı görevlerinden istifa etmişler. Ne yapmışlar BİR GRUP AKEPE Lİ BELEDİYE Cİ, AKEPE Lİ BELEDİYE BAŞKANININ ÇALIŞMASINI BEĞENMEYEREK BU ŞEKİLDE BU PARTİNİN BODRUM DA BAŞARILI OLAMAYACAĞINI ÖNCEDEN GÖREREK YUKARIYA SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN BELEDİYEDEKİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETMİŞLER. Büyük harflerle yazdım mevzuyu!!! Hürriyet.com.tr deki bir akepeli seçmen de bu olayın yorumunu şöyle yapmış:

Basbakınımız R.Tayyip Erdogan varsa sorun yoktur,biz seni ve partimizi karsılıksız seviyoruz...Menfaat olmadan gönülden baglıyız,gidenin yolu acık olsun,kalan saglar bizimdir,bizdir....
Giden arkadaşlara yollarının açık olmasını diliyor, kalanlara da bizimdir biziz diyor!!! Beyin bedava cehalet bunlarda baki gibi, nedenmi? Akepe neden 10 yıldır burda, belediyeciliği gayet iyi yapıyor; MEMLEKETİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKİP EKONOMİYİ DÜZELTİYOR!!! bu şekilde iktidarda kalabiliyor!!! Ve cahil sünepe karaktersiz seçmenleri de onları başa çekmeye devam ediyor, işte seçmen profilleri bu kadar zavallı!!! Acınası!!! Mide bulandırıcı!!! Anlamsız!!!

Adamlar mevcut belediye başkanının işleri yürütemediğinden yakınarak istifa ediyor, gerizekalı seçmen de gidenlerin akepe ye ihanet ettiğini algılıyor!!! Ve bu algılama sünepesine yüzlerce kişi + puan veriyor!!! Bu cahiller sürüsü, bu koyunlar, bu küçük büyük baş hayvanlar sürüsünün verdiği oylar ilede vatan karış karış satılıyor!!! Akepe li olduğunu sanan zavallı daha siyasi partisinin en önemli çalgı aleti olan belediyeciliğin önemini kavrayamamış... Bu zavallıların verdikleri oylar ilede işte bu diktatör yönetimlerine maruz kalıyoruz.

Son soru: erdoğanın memleketin başına açtığı belaları ve sorunları kaç kere daha yazacağız???

Bakın barzani denen piç, Türkmen şehirlerine tanklarla girmeye başladı, Türkmen ler sünni arap ve türkler musulda kerkükte ne hallere getirildi... Hadi delikanlısınya sn. recep efendi git bi AYAR DA BARZANİYE .ÇEK!!! Ama yemez!!! O kadar kaide ne sende nede saz heyetinde var... Ancak gider amerika ile omuz omuza hareket eder suriyeye saldırırsın, sonra israil katliamlar yapar ona ayar verirsin, sonra iran tarafından saldırya uğramasın diye bir anda israil müttefiği olur memlekete roket sistemleri sokarsın... İşte cahil küçük büyük baş seçmen bunları nasıl neresinden ve ne şekilde algılıyor ve recep varsa sorun yoktur diyor, anlamak zor... Tahsil düzeyleri araştırıldığında ciddi tembellikler ortaya dökülüyor buda bir gerçek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.