12 Kasım 2012 Pazartesi

Tor Browser Bundlle


Patlıcan morundaki soğan logolu programı uzun zaman önce denemiş kurmuş sonrasında ise;

1- gazeteci - ergenekoncu balyozcu terörist vb. 
2- çocuk pornocusu
3- bilgisayar hekırı
4- hırsız 
olmadığım ve aslında en önemlisi biraz yavaş olduğunu düşündüğümden kullanmanın gereksiz olduğunu düşünmüştüm. Zaten ileri derecede ruhsal hastalıklarımda bulunmadığından, yani gizlisi saklısı olmayan biri olduğumdan programa da ihtiyaç duymadım.

Yanlış hatırlamıyorsam programı bana tavsiye eden arkadaşın internet cafesi yada böyle bişeyi-leri vardı.

Tor Browser - Tor Tarayıcıyı yukarıdaki maddeler içerisinde (1. madde hariç) 2-3-4 sebebiyle kullanıyorsanız; bi siktir olun gidin kendinizi polise emniyete şikayet edin.

Ha nerede kalmıştık; güvenliğinizi sağlıyor!!! Siz siz olun böyle programlara da fazla güvenmeyin, emniyetin telekomun teknolojisinden daha gelişkin yazılımlara sahip olduğunu düşünmüyorum. Düşünmediğim gibi de yazılı kurumlar en nihayetinde donanımsal olarak olaya müdahil olabilirler!!!

Haaa nerede kalmıştık;
Tor Browser i yasaklı siteleri delmede kullanın, ancak şunu unutmayın bağlantınızın konumuna göre - lokasyon mevzuları!!! hızınız artacak yada düşecektir... Amerikadaki yada çin de bu programı kullanmak ile Türkiye de kullanma arasında ciddi farklar vardır.

https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.