27 Kasım 2012 Salı

Teslim Olmak - diktatör recep efendi


Bugün güzel ülkemizi, tarih boyunca ayakta kalmak imparatorluklar devletler kurmak, kazandıklarımızı bir-bir elimizden kaybederken tekrar kazanmak tutunabilmek yeniden başlangıç yapabilmek adına binlerce onbinlerce yüzbinlerce milyonlarca Türk hayatını bu kutlu yolda harcadı... Fakat tarih boyunca Türk milletinden asker ruhundan azminden çalışkanlığından hep korkuldu, saygı duyuldu... İşte Türk üstün vasıflara sahip diye son 40 yıldır millet olarak başımıza gelmeyen kalmadı....... Hele hele son 10 yıldır başımızdaki felaket ise geriye dönüp baktığımda pkk terör örgütünden farksız gelmeye başladı...

Baştaki kişi ülkemizdeki her konuya sanki bunun için memur kılınmış gibi saldırmakta bunun üzerinden rant sağlamak niyetinde...

Afrika Ortadoğu Irak Mısır Libya Suriye olası İran gözümüzün önündeyken, şehitlere kelle apo piçine sayın diyen oğluna gemi alan damadına gazete yandaşlarına herşeyi sağlayan rant kuyularında yaşayan insanları kandıran kanlarını emen bir diktatör!!! Kadınların ''VAJİNALARINA'' dahi karışmaktan kendini alamayan!!! Çılgın projeler üreten, zorda kaldığında milletin yumuşak karnına dokunan ayar çeken bir dikatör... Son olarak da IRAKTA BARZANİ BİZE TÜRK MİLLETİNE MEYDAN OKURKEN GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN SAÇMA SAPAN BİR DİZİYE KADAR ALÇABİLEN BİR DİKTATÖR....

Ve bugün rauf tamer denen kişiliksizin yazısını okuduktan sonra TESLİMİYETİ gördüm!!! Alçaklığı liberalliği  ibneliği götverenliği götoşluğu gördüm!!!

Bugün reyting rekorları kıran bir diziye bile sahip çıkamayan bundan aciz, korkularından götlerinden nefes alan homoseksüeller ordusu bir gazetecilik, habercilik... 

Tasmalardan bahsetmişti diktatör!!! Asıl tasmalı kendisidir!!!

DİKTATÖR DE KENDİSİDİR!!! KATİL DE YALANCIDA!!!

Muhteşem Yüzyıl dizisinden bende iğrenmekteyim bende nefret etmekteyim, koskoca kanuni sultan süleyman dizide bir amsalak sikinin keyfinde ortalarda gezinen bir grup devşirme köle kadına söz geçiremeyen dünyaya hükmetsede iki tane sümüklü cariye ye söz geçiremeyen basiretsiz biri olarak gösterilmekte bütün memleket bunun farkında!!! At sırtında savaş meydanında ŞEHİT olduğunu bilmem kaç vatandaş biliyordur, hatta doğru düzgün bir mezarının dahi olmadığını kaç yurttaş biliyordur!!!

Fakat DİKTATÖR RECEP İN ZORDA KALDIĞI AÇMAZLARA DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BU AHLAKSIZLIKLARINA PRİM VERMEMEK TESLİM OLMAMAK LAZIM!!!!

Demişki ben böyle bir ecdad tanımıyorum!!!

SORARIM HABUR DAKİ ÇADIR MAHKEMELERİNİ HANGİ ''ECDADININ'' PADİŞAHI YAPTI!!! HANGİ PADİŞAHIN (BİRİ HARİÇ VAHDEDDİN) VATANA İHANET ETTİ, HANGİ PADİŞAHIN YABANCI ÇIKAR EMPERYALİSTLERİNİN MAŞALIĞINI YAPTI???

BE HEYYY GAFİLLLEERRR diye böğürüşen DİKTATÖR ve pis memleket zararlısı cahil sünepe oy verenleri... Birgün diktatör yatak odalarınıza kadar fiilen girdiği zaman bu teslimiyet bu zavallıca hırs ve intikam şövenliklerinde bulunduğunuz için pişman olacaksınız!!! Hırsınızı oğluna gemi damadına gazete yakınlarını karun kadar zengin bir DİKTATÖR DEN  almak yerine CUMHURİYETTEN DEMOKRASİDEN MİLLETİNİZDEN alıyorsunuz... Gidin sorumlusu işte orada durmakta!!! Koskoca bir diktatör!!!

HAAA GERÇİ DİKTATÖRÜNÜZ EN 3 ÇOCUK İSTEYEREK YATAK ODALARINIZA KADAR GİRMİŞTİ DEĞİL Mİ???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.