11 Kasım 2012 Pazar

recep brunei sultanı ve karıları


TC. BAŞBAKANI VE EŞİ - brunei kralı ve karısı - TC. HALKI / TÜRK MİLLETİ

Dün yani 10 kasım da TC. BAŞBAKANI VE EŞİ brunei denen krallıkla sultanlıkla yönetilen ve şahsi serveti 20.000.000.000 dolar olan kralın yanında... Millet ise Yüce TC. nin kurucusunun yanında... Sanıyorum yukarıda ki fotoğraf herşeyi açıklıyor...

Bir önceki blog yazımda da yazdığım üzere recep tayyip TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLEMELİDİR. swn bahsetmiştim. Fakat çok merak ediyorum, bu konudaki eleştirilere kendisi ve saz arkadaşları nasıl cevap verecek nasıl kendilerini savunacak... Muhtemelen cunta askeri vesayet putlaştırma kuzey kore daha önce çok duyduğumuz ucuz adi bahanelerini basit argümanlarını kullanacaklar...

Ne dedi sn. recep iki önce???

Dünya 5 ülkenin idaresi altında, BU BÖYLE GİTMEYECEK!!! Merak ediyorum da acaba SURİYE politikasında dünyayı sözde adilce yönetenlerin entrikalarına ortak olmadımı?

Libya da?
Afganistan da?
Irak ta?
İran politikaların da?
Şimdi de Suriye politikaların da?
Yoksa amaç bu 5 ülkenin yanına mı dahil olmak? Yoksa elindeki güç nasıl bir güç anlamış değilim 5 ülkeyimi ortadan kaldıracak? Bu 5 ülkenin karşısında dünyada sayılı ülke varken!!! Örneğin iran suriye bunları yok ederekmi dünya siyasetini sınırlarını yönetecek? Malatyaya kurulan füze sistemleri ilemi abd yi madara edecek? Bu neyin kafasıdır? Bu nasıl bir politikadır, nasıl siyaset anlayışıdır? Bu siyasi örgütün nasıl bir seçmen profili vardır?
Son sorumun cevabı aslında zaten bilinmekte, eğitimsiz cahil ve fakir kalabalıklar... Ve zenginler.... Kısacası bir milletin temel düşmanları arasında yer alan kabaca iki grup... Profil bu!!! Futbol takımı tutar gibi partilere katılmak fikirlerinin daha ne olduğunu bilmeden sempatizan-partizan olmak. Amacının bir milleti yok etmek gibi çeşitli kötü niyetleri olan devletlerle yatıp kalkmak... İlginç. üzücü. Yaralıyıcı. 
Son not: bu recep in gündem değiştirme niyetlerinden biri olabilir, sonuçta bugün itibari ile millet başbakansız ilk 10 Kasım gününü yaşadı, kesinlikle sert tepki çekti. Ve bugün ona oy veren bir takım kalabalıkların aydınlandığını ve temel gayenin aslında TC. ni yıkmak olduğunu anlayarak partizanlıklarından sempatizanlıklarından vazgeçmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.