29 Şubat 2012 Çarşamba

Kin ve Öc Peşinde Koşanlar

Yeni Sevr özlemiyle yanan AB-D Emperyalistleri, Malazgirt’in, Haçlı Seferleri hezimetinin, 29 Mayıs 1453’ün, Çanakkale’nin ve Birinci Kuvayimilliye’nin öcünü almak istiyor...

“Ergenekon Davası” adlı CIA operasyonu işte bu niyetin ve projenin bir ürünüdür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 26’ncı Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un tutuklanıp, AB-D’nin Türkiye’deki Guantanamo’su olan Silivri Zindanına ya da Toplama Kampına tıkılması da alçakça ve sinsice yürütülen şeytanî planın bir parçasıdır. Yeni bir aşamasıdır. Duruma, şartlara, sürece göre ayarlanan bir zamanlamayla namuslu, yurtsever, Mustafa Kemalci Cumhuriyet Eski Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’ya, geçen Ağustos’ta bu CIA projesi davayı protesto amacıyla istifa eden 27’nci Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Kuvvet Komutanlarına ve hatta yine bu paşalarla aynı kalitede olan önceki Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e kadar vardıracaklardır saldırılarını.

Saldırıyı planlayan da yöneten de AB-D’nin en gözde casus örgütü CIA’dır. AB-D Emperyalistlerinde insafın, merhametin, insanlığın zerresi olmadığı, onların yüz elli yıldan beri yaptıklarından; döktükleri kandan, kıydıkları yüz milyonlarca masum insanın canından bellidir. 


Yazının tamamında derginin memleket durumuyla ilgili çözümlemesi bulunmakta... Çok değerli bir yazı!

Mustafa Kemal’in orduya yüklediği misyon

Mustafa Kemal’in orduya yüklediği misyon…

M. Kemal’in orduya nasıl bir misyon yüklediğini, dolayısıyla da nasıl baktığını görelim bir de:

“Efendiler!

“Eski silah arkadaşlarımla böyle yakından ve samimi temasta bulunmaktan büyük vicdani zevk hissediyorum. Sizinle oturup uzun hasbıhal etmek isterdim. Fakat çoksunuz; müsait yer de yok. Bu sebeple hissiyatımı birkaç cümle ile mülahaza etmekle yetineceğim.

“Arkadaşlar!

“İngilizler ve yardımcıları, milletimizin bağımsızlığını imhaya karar vermişlerdir. Milletler bağımsızlıklarını hiç kimsenin lütuf ve atıfetine borçlu değildir.

“Hiç kimse kimseye, hiçbir millet diğer millete, hürriyet ve bağımsızlık vermez. Milletlerin tabiatında en yaratılıştan mevcut olan bu hak, milletlerce kuvvede, mücadele ile mahfuz bulundurulur. Kuvveti olmayan, dolayısıyla mücadele edemeyen bir millet, mahkûm ve esir vaziyettedir. Böyle bir milletin bağımsızlığı gasp olunur.

“Dünyada hayat için, insanca yaşamak için, bağımsızlık lâzımdır. Bağımsızlık sahibi olmak için, kuvvet sahibi olmak ve bunun için mevcudiyetini ispat etmek icap eder. Kuvvet ordudur.

“Ordunun hayat ve saadet kaynağı, bağımsızlığı takdir eden milletin, kuvvetin lüzumuna olan vicdanı imanıdır.

“İngilizler, milletimizi bağımsızlıktan mahrum etmek için, pek tabii olarak evvela onu ordudan mahrum etmek çarelerine giriştiler. Mütareke şartlarının tatbikatı ile silahlarımızı, cephanelerimizi, bütün müdafaa vasıtalarımızı elimizden almaya çalıştılar. Sonra kumandanlarımıza ve subaylarımıza tecavüz ve taarruza başladılar. Askerlik izzetinefsini yok etmeye gayret ettiler.

Karar Verildi Hareket Başladı Yeni Nesil Sevr cilere

“… Karar verildi, hareket başladı. Artık maskeler atıldı. Türkiye, parçalanacak, Türkiye halkı esir, alçak, sefil ve perişan edilecektir. Maksat bu idi ve bu zalim gayeye varmak için hatır ve hayale gelmeyen her türlü tedbire müracaat edildi ve bu hususta Batı’nın bazı hükümetleri ve siyasi kişileri bunun böyle olmasında ısrar ediyordu ve bugün de ısrar ediyor.” (Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri II, s. 38-39)


Not: Plan aynı, hükümetler neredeyse aynı değişen sadece isimler! Fakat biz buradayız ve her türlü emperyalist uşağın karşısındayız... Ülkesini milletini tüm değerlerini yabancılara şikayet edenlerin, onlardan medet umanların ve tüm bunların karşılığında ruhunu dahi iyi bir fiyata satışa çıkaranların karşısındayız!

1918 de başlanıp 1919 temelleri atılan devrimci mücadele asla bitmeyecek!

Facebook ta İlişkisi Var



Bu ilişkisi olduğunu facebook üzerinden yayınlayan vatandaşa arkadaşları dahi pek inanmış gözükmüyor... İnanıp inanmamakta bende kararsız kaldım ve şahsın arkadaşının yorumunu beğendim... Şahsı fazla tanımamakla beraber, şahsın önceki arkadaşlarına inanmak bu durumda daha mantıklı geldi... Sonuçta bu şahıs banada manita bulacaktı ve zamanında bunuda beceremedi... Şukusunu verdim!

Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Öngörüleri



Aşağıda yazanlar bundan 16 yıl önce düşünülüp yazı olarak hazırlanmış, madde madde incelendiğinde özellikle son 10 yılda memleketin gidişatı ortaya çıkıyor... Memlekete yabancı dış güçlerle ortaklık kurup zarar verenlerin emirlerini kimden aldıkları, ne amaç için hareket ettikleri ortaya dökülüyor...

" (...) İrticai kesim; amaçlarına ulaşmada en büyük engel olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ni görmektedir. Bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetlerine sızma girişimlerini büyük bir gizlilik içerisinde inatla sürdürmektedir... Nihai amacına ulaşmadaki en büyük engeli oluşturan Atatürkçü ve Laik Türk Silahlı Kuvvetlerini kendi amaçlarına hizmet eder hale getirmeyi düşlemektedir..."

'ATATÜRK DÜŞMANI NESİL YETİŞTİRMEK'

" (...) İrticai kesim, gençliğe verdiği önem çerçevesinde yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim kurumları açmakta açtığı birçok özel okul vasıtasıyla Atatürk düşmanı binlerce gencin yetişmesini sağlamaktadır. Diğer taraftan camilerdeki imamlar vasıtasıyla din duyguları sömürülerek irticai bir toplumun süratle büyümesine ve halk desteğinin kazanılmasına büyük önem vermekte, dini eğitim veren kurumları vasıtasıyla tabana ulaşma ve var olanı genişletme avantajını kaybedeceği korkusu ile kesintisiz 8 yıllık temel eğitime karşı çıkmaktadır."

ULUS BİLİNCİNE DÜŞMANLIK

" (...) İrticai kesim, bir devleti devlet yapan, ulusu birbirine kenetleyen ortak hasletlerden dil birliği, yurt birliği ve ülke birliği gibi temel değerleri "Din birliği" bazınca ele alıp işleyerek, Türk halkının bu müşterek değerlerini ortadan kaldırmayı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti toprakları üzerinde bir ulus bilinciyle yaşayan halkımızı, bu hasletlerden koparıp ümmetçilik temelinde yapılandırma amaçlanmaktadır."

" (...) Sonuç olarak; Atatürk' ün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti tarihinin hiçbir döneminde görülmeyen irticai bir tehdit ile karşı karşıya bulunmaktadır. Ülkenin içinde bulunduğu durum tehlikeli bir gidişin sinyallerini vermektedir. Ülkemiz sonu belli olmayan bir karanlığa doğru hızla yol almaktadır."

Mirket



Tr.wikipedia da zaman geçirmek, asla zaman geçirmek anlamına gelmez, sonuçta yüzbinlerce Türkçe milyonlarca yabancı makalenin bulunduğu, alıntıların neredeyse tamamının linklendiği bir ortamdan bahsediyoruz...

Köy çeşmesi... Rastgele içerikler, tarihte bugün köşeleri vs vs... İnternet aramalarımız esnasında dikkat etmiş olanlarımız, bu sitenin varlığının öneminin farkındadır... Aramalarımızın (bilimsel vs - kişi-şahıs vb.) çoğunda üst sıralarda belkide ilk üç içinde olması wikipedia olayının değerini gösteriyor... Bu siteden abd li seri katillere yada seri tecavüzcülere dahi ulaşabilmekteyiz... Aslında forumlarda portallarda hatta gazetelerde bile verilen içerikler wiki lerden aşırılma... Denemesi adınıza bedava! Tarihte önemli bir olay yada kişiyi aratın, wiki nin sonucunu içeriğini bir kenara not alın, ve diğerlerine bakın! Direk copy-paste lerle burun-buruna gelirsiniz...

Neyse bukadar saçmalamadan sonra ki saat gecenin 05:34 ü bunları yazabildiğime bile kendi kendime şükr etmeliyim... Şitandart genel kültür arama tarama faaliyetlerim esnasında seçkin içerik olarak MİRKET KEMİRGENLERİ vardı... Okudum ve a dan z ye mirket lerin yaşam tarzını vb. teknik özelliklerini öğrendim! Evet güncel hayatta mirket teşkilatının ve aile yapısının gizemi bizi çok alakadar etmiyor gözükebilir, ama öyle değil... :) 

Saçmalık...
Bu arada fazla uzattım gibi... Tek kontrol ile atladığım içerik, gerçi defalarca kontrol ettiklerimizden de bi skm çıkmıyor o ayrı! :) maksat muhabbet olsun...
Mirket Hk. Detaylı Bilgi İçin

Gece gece ancak bukadar!

28 Şubat 2012 Salı

Canı Sıkkın Olmak

İnsanın canının sıkkın olması kötü, aslında bu durumda bile insan olanın sevinmesi gerekiyormuş; neden mutsuzum yada neden canım sıkkın? Sağlık ve ailevi nedenlerden değil... İse bu durumda sevinmemiz gerekiyormuş... Sonuç? İş ve maddi sıkıntılar dan kaynaklı sorunlara fazla takılmamak gerekliymiş... Bunları karalamaya uğraşırken tv de sis ve gece adlı ne olduğunu seçemediğim kara-kuru film oynuyor... Aksakallı dede ye benzeyen adam bıdır bıdır konuşuyor fakat ses kısık anlaşılmıyor...

Allah insanın karşısına adam çıkarsın, kaypak götoğlanı nasib ederse gerçekten olmuyor... 

Söylenecek çok söz var, yazacak zaman olmasına rağmen yazmıyorum...

Orhan Gencebay


Yukarıdaki delikanlı Orhan Gencebay...

28 Şubat


Bugün 28 Şubat... Paletleri özledik... İrticacıların darma-duman oldukları, kaçacak delik aradıkları zamanı özledik; burnumuzda tütüyor... 

O zaman dsp nin yanında olan cemaat entrikacıları, rp-fazilet çiler için çekilin gidin diyorlardı... Tutumları ve yanları TSK dan yanaydı... Bugün orada TSK nın yanında yer alan zihniyet bugün bambaşka biryerlerde... Fetullahın 28 şubatta verdiği demeçleri cemaatin duruşunu burada ayrıntlılı vermeye gerek varmı? Yok... 

Sonuçta o devirde irtica memleketi sarmış olsaydı, bugün cemaat gibi liberal ne üdükleri belirsiz bazı ilginç islamcılar da olmayacaktı... Vs.

Şu Zengin Türkler

1- M. EMİN KARAMEHMET ÇUKUROVA HOLDİNG 4 milyar dolar
2- SEMAHAT ARSEL KOÇ HOLDİNG 3 milyar dolar
3- HÜSNÜ ÖZYEĞİN FİBA HOLDİNG 3 milyar dolar
4- RAHMİ KOÇ KOÇ HOLDİNG 2.9 milyar dolar
5- MURAT ÜLKER YILDIZ HOLDİNG 2.8 milyar dolar
6- FERİT ŞAHENK DOĞUŞ HOLDİNG 2.7 milyar dolar
6- ŞARIK TARA ENKA İNŞAAT 2.7 milyar dolar
8- SUNA KIRAÇ KOÇ HOLDİNG 2.5 milyar dolar
8- FİLİZ ŞAHENK DOĞUŞ HOLDİNG 2.5 milyar dolar
10-ALİ AĞAOĞLU AĞAOĞLU İNŞAAT 2.1 milyar dolar

“Sabah İstanbullular, Kızılay’ın çağrısına
uyarak para yardımı yapmak üzere gazetelerde sıraya girdi. İleri gazetesinin dar
idarehanesine sığmayanların büyük kısmı, dışarıda kalmıştı.
Kaldırımın sonunda bir işgal devriyesi
göründü. Düzenli adımlarla yaklaşmaya başladı. İşgal askerlerine, her zaman
kenara çekilerek yol veren İstanbullular, bu sefer kıllarını bile
kıpırdatmadılar. Devriye kolu, kalabalığın arasından geçmeyi göze alamadı, yola
inerek geçip gitti.
İçerde, daha afyonu patlamamış olan huysuz
idare memuru, bir deftere, söylene söylene, bağış yapanın adını ve bağış
miktarını yazıyordu.
‘Kahveci Ali, 100 kuruş.’
‘Eskici Yusuf, 50 kuruş.’
‘Hallaç Asım, 75 kuruş.’
‘Bakkal Ahmet, 100 kuruş.’
‘Terlikçi Adem, 200 kuruş.’
Sırada, küçük, cılız bir oğlan vardı. Bir
önceki bağışçının çocuğu sanan memur, öfkeyle, yürüyüp yol vermesi için işaret
etti. Ama çocuk yürümedi, büyük bir ciddiyetle, bütün servetini çıplak masanın
üzerine bıraktı:
‘Hasan, 5 kuruş.’
Suratsız idare memurunun birdenbire gözleri
doldu. Ağladığını göstermemek için yüzünü, kocaman mendilinin arkasına
saklayarak gürültü ile burnunu sildi.”

---------------
Gelirlerini kazançlarını ''DOLAR - $'' bazında gösterenler, gösterilmesinden hoşlanan muhterem ler için... 90 sene önce dolar yok muydu? Hasan 5 cent...

25 Şubat 2012 Cumartesi

Yusuf Akçura 3 Tarzı Siyaset

Yusuf AKÇURA Hk. bilgi :

Kitap Hakkında bilgi:

Yusuf Akçura 3 Tarzı Siyaset Pdf
http://aton.ttu.edu/pdf/Uc_Tarzi_Siyaset.pdf

Dergi için konu!
taslak

24 Şubat 2012 Cuma

Kingkong vs T-Rex

Zenon - Akhilleus ve Kaplumbağa Paradoksu


Yunan kahramanı Akhilleus’un, bir kaplumbağa ile yarış yaptığını hayal edelim. Çok iyi bir koşucu olduğu için Akhilleus, kaplumbağanın belirli bir mesafe, örneğin yüz metre, ileriden başlamasına izin verir. Eğer her ikisinin de sabit hızlarda koştuğunu düşünürsek (biri sabit yüksek bir hızda, diğer sabit düşük bir hızda), belirli bir süre sonra Akhilleus yüz metre koştuğunda, kaplumbağanın başladığı yere gelmiş olacaktır; bu süre boyunca kaplumbağa da küçük de olsa belirli bir mesafe koşmuştur, örneğin 1 metre. Akhilleus bir süre sonra bu mesafeyi de tamamladığında, o süre zarfında kaplumbağa yine küçük de olsa bir mesafe ilerlemiş olacaktır ve bu böyle devam edecektir. Böylece, Akhilleus ne zaman kaplumbağanın varmış olduğu bir noktaya varsa, daha hâlâ gitmesi gereken bir mesafe kalmış olacaktır.
Bu nedenle Zenon, Akhilleus’un kaplumbağayı hiçbir zaman geçemeyeceğini söylemiştir.

300. Yayın Şerefine B.C nin İroni-Sentezi


Evet, blogdaki 300. yayının ne olmasını merak edip dururken, tak diye karşıma bu olayın çıkması sanırım KADER di ve bundan faydalanmam gerekiyordu... B.C. nin hiçbir hak iddia edememesi için ismini kapattım, internet dünyasında yapılacak aramalarda ise sonucu zaten çıkmayacak... Resme baktığınızda kesinlikle isim göremiyorsunuz! Böylece kimse bizden bu dünyada hak iddia edemediği gibi öteki-tarafta da hak iddia edemeyecek! Edebilir! bu yazıyı da herhangi bir hoşnutsuzluk meydana gelirse gene kaldırmayı İslami garantim altında tutuyorum. Sn. bc. bukadar açıklamadan sonra, isminizin bukadar korunmasından sonra sanıyorum olay çıkarmayacaksınız. Çıkarırsanız da öteki tarafta hesap günün de bende sizden davacı olacağım, diyeceğimki:
- şu karşınızda duran kişi, dünya da basın-yayın özgürlüğümü fikirlerimi dışarı paylaşmamı engelledi! Halbuki ismini onun korktuğu durumlardan korudum... Arama kriterlerinde ismi yer-almadığından endişe edeceği herhangi bir durum da söz konusu olmadığı halde ! sırf takıntıları yüzünden beni etkiledi...

Şaşı Bak Şaşır


Muhtemelen yazıyı okumadan gördüğünüz fotoğrafı, memleketin son-on onbeş yılını az çok biliyorsanız bunları takip ediyorsanız ve-de bazılarının yaptıklarını ''farz-ediyorsanız'' işte yazıdan önce gördüğünüz fotoğraf sizlere çokşey gösterecektir. Gördüğünüz üzere fotoğrafı 5 saniyeliğine ŞAŞI-BAK-ŞAŞIR olarak kullana da bilirsiniz ayrıca kullanmakta özgürsünüz... Gerçi yukarıdaki fotoğrafta DEMOKRASİ ŞAMPİYONLARI bulunmakta... En kısa boylu olanın DEMOKRASİ KURAMLARINI yıktığını... Neyse!  En azından şaşı-bak-şaşırmaca da özgürsünüz ;) /anlatım bozukluğu olan cümleleri seviyorum - bozuk olan anlatım-bozukluğumuz olsun/  

Soldan sağa-Sağdan sola balon yazmaya kalksak neye yarayacak? Bazı akepe kurumsal doktrinine bağlanmışlar, bizler için kendilerinden olmayanlar için cahil-gerizekalı dediğimizi söylüyorlar-hatta kızıyorlar!

E be arkadaş demeli bu cinslere!

Sizinkinin, ağzına almadığı bi TİNER-Cİ kalmıştı; onuda ağzına yakıştırdı oldu bitti.

''Efendim, üstlerindekiler yakışmış olsa amenna - fakat her türlü üzerlerinde eğreti yada iğreti durmuş'' Sonuçta; içlerinden hangisinin gidip TSKabd ye şikayet ettiğini içimizdeki kaç sivri zekalı hatırlayacak? Ben hatırlıyorum, evet hatırlıyorum ve itiraf ediyorum! Galiba bende sivri zekalıyım :)

22 Şubat 2012 Çarşamba

Cehaletin Alkış Sesleri



Nijerya da ne olduğu bilinmeyen şüpheli paketi cahilce! üzerine vazife olmayacak şekilde açmaya çalışan, polis-asker in KAHRAMANCA feci sonu canımı sıktı-sıkmıştı!

Bloglamadım!

Nijerya daki olayda CEHALETİN ALKIŞ SESLERİ yükselmişti! Ya bizde? Meçhul çanta KAHRAMANCA! kurdalandı! KAHRAMANCA motorsikletle uzaklaştırıldı... Bukadar basit olmamalı... Türkiye de olmasın!

Uğur Acar ın yeni yüzü hakkında merak ettiklerim



Giriş: uğur acar arkadaşın yeni yüzü ile ilgili merak ettiğim bazı hususları buradan paylaşmak istedim... Vede paylaştım işte...Soru-cevap şeklinde olmadan, bu sefer sadece sürekli soru şeklinde!

Şu yüz nakli yapılan çocuk; yeni yüzü vücut yaşından yaşlı birinden alındı. Tıp dünyasını takip edemediğimiz için yani bilmediğimizden bu operasyonun büyüklüğünüde anlayamadık... Bizim gazetelere bakarsak; ortadoğu balkanlar değil amerikada bile böylesi yokmuş...

Pompalamasyon, mübarek medya tarafından yapıldımı? hım hım da hım-hım Gerçi bundan önceki yüz nakil fotoğrafları ile mukayese bile etmeye gerek yok; bizimkilerin yaptığı operasyon MÜTHİŞ!

Haaaaa
Doktorlarımızın, yüzü bağışlayan ailenin ellerine-kalplerine sağlık Gazi Paşa nın dediği üzere beni ''Türk Hekimlerine Emanet Edin'' sözünün de gerçek olduğu birkere daha ispatlandı! :)

Osuruk Yakmak

(yazıları okumak için resime tıklatın)

müthiş facebookumdaki necati denen şahsın eklemiş olduğu karikatüre binaen - yobazlık gericilik yapasım geldi. Dayanamadım yaptım! Anlamadığım ossurduklarında mangalda akepe kömürü bırakmayanlar nasıl olurda böyle işlerle uğraşırlar??? Durmak yok akepe kömürü ile fossur fossur ossurmaya devam.

OSSURUNCA MANGALDA AKEPE KÖMÜRÜNDEN KÜL BIRAKMAMAK

21 Şubat 2012 Salı

Ellemeye 15 Yıl

Bir önceki blog yazımda http://akinyuce.blogspot.com/2012/02/pembe-metrobus-iii-selimin-katilleri.html kanun yapmaktan - insanını eğitmek ten bahsetmiştim! Olay samsun da geçmiş - adam liselinin kalçasını sıkmış -

MAHKEME 15 YIL VERMİŞ!

Kamu spotu olarak televizyonlar da kesinlikle verilmesi lazım!!! Birileri bilecek, arkadaş diyecek bu boku yersek DEVLET BABA DA BİZİM GÖTÜMÜZÜ BAŞIMIZI SIKAR! BİR YERDE DEVLET-SİKER durumları olmalı... Çözüm adalet ile kanun ile sağlanır... Otobüs rengini değiştirmek herzaman ahlaksızlığı kısa vadeli durduracak! Eğitim-Kanun! Tv. lerdeki bu haberler eğitim olarakta kabul edilebilinir...

Bak arkadaş diyecek, beni dinle! sesime kulak ver! Cinsel taciz de bulunursan bunun bedelini ağır ödersin!!! Metrobüslerin renklerini değiştirmeye gerçekten gerek yok!

Fakat bakın göreceğiz! kuvvetli muhalefet yapılmazsa yobazlar kazanacak! III. Selimin katilleri olan gericiler-yobazlar kazanacak!

Reform yapmaya gayret ederken katledilen III. Selim efendimizin kemikleri sızlayacak! II. Mahmud efendimizin kemikleri sızlayacak!!! Gericiliğe yenilmeyelim! 

Pembe Metrobüs III. Selimin Katilleri

Pazar gününden sonraki ilk bloglama faaliyetim, gazetedeki haberi okuduktan sonra kısmi bir gerginlik yaşamama sebep oldu; bu tip yaratıkların faaliyetleri insanın canını sıkıyor...

İrticai tehdit budur! İrticai yani dinin alet edilerek gericilik-tutuculuk! faşistlik! despotluk! feodallik! insanı insanlığından bireyliğinden koparıp birilerine kul etmek! Ve bunuda pozitif ayrımcılık altında gizlemek hatta gizlemeye çalışırken ellerine yüzlerine bulaştırmak... Bu karanlık zihniyet! kadınların toplum içerisinden alınarak tecrit edilmesini! izole edilmesini özgürlük sanıyor... Memleketin ağır yobazlarına göre kadın erkeklerden korunması gereken! namusunun sadece erkeklerin tahditi altında olabileceği zavallı savunmasız yaratıklar... 

Kadınlar ERKEKLERİN KORUMASI altında gene ERKEK lerden KORUNMALI SAKLANMASI inanışı... Kadını hür eğitimli bilinçli açık görüşlü yapmaktan kimse bahsetmezken - aklına gelmezken tekrarlayarak --> Kadınları kötü adamlardan koruma bahaneleri; bunun  başka yolları da var!

Mesela insanı eğitmek!
Mesela ciddi kanunlar yapmak! 

En önemlisi insanı eğitmek! İşe peygamber sözü ile devam etmek istiyorum; ''Kendine yapılmasını istemediğini; başkasına yapma'' Hz.Muhammed (sav) Sen insanını eğitme, kadınların birer günah makinesi olduğunu, onların erkeklerin bir numaralı cehennem sebebi olduğunu aşıla öğret sonrasında pozitif ayrımcılık numaralarına gizlen!!! Yemezler arkadaş yemezler...

19 Şubat 2012 Pazar

Yarınsız Adam 1976 Cüneyt Arkın



Yurdumuzun hatırı sayılır Cüneyt baba fanatiği olmamdan sebep, baba nın en baba filmlerinden birini saygı değer bloğuma koymaya karar verdim. İroni sosyal mesaj kıl-yün tüy herşey bu filmde mevcut...

Filmin konusu 1960 ların fakir Türkiyesinin mücadele ve sefalet dolu günlerindeki 3 arkadaşın hikayesini anlatıyor... (hımmm cümle ilginç)

Şöyleki filmde 5 yıldızlı gizli kumarhane içinde dilenci gezebilmekte, kötü adamdan sadaka isteyebilmekte kötü adam tarafından tartaklanabilmektedir... Yanlız sormazlarmı adama! Yahu arkadaş sefil halde ki dilenci nasıl kumarhaneye girmiştir? Sormazlar! Sormadıklarından Cüneyt Arkın dünya starı olamadı!!!

Bundan sonra buranın GANYOTU babaya çalışır --> Hadisesi ile dilenci mevzuu sonuca bağlanır!

18 Şubat 2012 Cumartesi

KOCAM ANORMAL İSTEKLERDE BULUNUYOR




Pislik Lanet!
Yalçın abi: Sen karına porno mu izlettiriyormusun?
Bilal: Tövbe yarabbim
Yeter: Yalancı terbiyesiz pislik!

Siktiret Dünyada Bana Karımı Yok



Samimiyette son nokta, adamın canı burnuna gelmiş! Fakat sunucular BİZİ MİLYONLAR İZLİYOR deliliğinden vazgeçmiyor! Siktirettt abiii sana dünyada başka karımı yok :)

17 Şubat 2012 Cuma

Korelasyon - youtube- pınar altuğ meme ucu


youtub un tavsiye video önerisinin, çalışma sistematiği sevgili dostum necati E. (soyadı gizlidir; gerçi kendisi akepeli olsa da adının benim gibi bir Atatürkçü ile beraberce söylenmesi-anılması onun adına sakat tır falan) tarafından açıklandı...

işte dediğim gibi ip korelasyon oranına bakıyor deniz gezmişe giren pınar altuğun memelerinide merak edip girmiş...

Kendisinin de açıkladığı üzere deniz gezmişe bakanlar pınar altuğun memesini de merak ediyor... Yada tam tersi ne fark eder? 

Yada akepe tarafından youtube kullanılarak, internet kullanıcılarımıza oynanan çok iğrenç bir tezgahın (bu teoriye yada herne haltsa şaşırdım-kendimi geliştiriyorum) varlığı insanın aklına ciddi olarak takılıyor... Garip cümle oldu, sanırım....

Korelasyon nedir diye merak edenler için sanıyorum olasılıkla-takip-oran vb. saçma sapan hele hele akepe zihniyeti taşıyanlar için gerçekte önemi olmayan konular... Necati nereden mi biliyor? Necati nin atı bile var... Ben genede net bişeyler öğrenmek istedim - wikide bu zımbırtı var - tanım şeyimi bikere değiştirdim necati ilgi alanımda sayısal toto vari sikmler yok... Anladın...

Not: dediğini yapacağım, fetonun önerisi ile baldır-göt capsi alacağım, söz sana kardeşim.

Not2: şakirt cemiyetinin aziz vede muhterem mensupları için 80 lerdeki bülent ersoyun videosunu izlemelerini tavsiye ediyorum, tarihsel değişim ve form atlamalarının bir benzerinide bülen abi yapmıştır... Zaman yok lan necati aslında güzel de tutturulurdu bu sinsilik-yılanlık ;)

Not3: bir takım şakirtler bu yazıdanda olası Atatürk düşmanlığı besleyececektir.

14 Şubat 2012 Salı

Yanlız Geçen 14 Şubat ın Ardından



Biz alışkınız arkadaş,
ferdi tayfur müslüm gürses dinledik biz...
emrah dinledik, azer bülbül dinledik hatta pantolonlarımızın paça kenarlarını bile kestik; bir dönem bıçak taşıdık! hohoytttt

Neyse günün anlam önemine binaen en yakışıklı parçası azer baba dan geliyor. Rahmetli! Anlatmak imkansız çektiklerimi diyor :) Şu dünyada ne çektiysek oda meçhul!

ŞAMPİYOONNN CEMAAAAATTTTTT

(SİLİVRİ ÖNLERİNDE ADALET-HUKUK MÜCADELESİ VEREN BİR GRUP KAHRAMAN VATANPERVER FENERBAHÇE TARAFTARI)

recep kes ulan demiş-miş

abdülkadir selvi ismindeki yeni şafak gazetesinin akepe içindeki adamı, daha akepe yolun başındayken ilk mgk toplantısında kavga çıktığını! recep in şener eruygura KES LAN dediğini yazmış...

Hava Kuvvetleri Komutanlığı milli eğitim bakanlığındaki bir takım karanlık irticai yapılanmaları bir-bir toplantıda sıralayınca; recep sinirlenmiş ve

- bu sizin göreviniz değil, ama ben genede anlatayım diyip!
abdül kadirselvi denen şahsa göre recep iddiaların tamamını ÇÜRÜTÜYOR!*

FASULYENİN FAYDALARI

doğrudur bu işleri takip etmek TSK nın görevi değildir! Kesinlikle değildir! Ancak 1990 ların daha başlarında kuşatılan emniyet - ve bürokrasinin tüm kurumlarına sızan bir takım okyanus ötesi şahıslar--- bunlar ne olacak? Cemaat güçlerinin emniyete sızdığı - örgütlendiği kendinden olmayanları yok edip - kritik noktalara sadece cemaatçilerin getirildiğine dair hazırlanan 2 rapor zaten emniyet tarafından yok ediliyor... Neyi nasıl çürütücek recep o ilginç?

Fasulye adamı bol bol OSSURTUR, bu gazetecimidir nedir bilinmez oda bol bol ossurmuş! gazını dışarı vermiş - siz buna zehirde diyebilirsiniz...

İstiklal Mahkemeleri, Yassıdalar ve darbelerle kurulan askeri vesayeti geriletmede en büyük pay ona ait. Onun güçlü liderliği olmasa bu mesafe alınamazdı.

Allah muhabbetinizi yalamalığını artırsın. Güçlü lider? VOLTRAN mı lan bu? Senin güçlü lider dediğin adam, millete ananıda al git diyor! şehide apoya neler diyor neler??? Çıkıyor parasının kültür bakanlığından alınan anıta UCUBE diyor - son olarak ta TİNERCİ açılımlarını yapıyor! Memleketi bölüyor kamplaştırıyor - kavga çıkarıyor ve bundan da faydalanıyor! Bumudur liderlik? 9 vatandaşımız uluslar arası sularda katlediliyor!

recep tık yok!


kestik arkadaşlığı diyor - ver mektularımı al mektupları ayaklarına yatıyor!


ARKASINDAN İLİŞKİLER HEP SUNİ ŞİŞİRİLİYOR!


UTANMADAN FÜZE KALKANI TÜRKİYENİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA MEMLEKETE KONUYOR!


YETMİYOR! SURİYE Yİ YOK ETTİRMEK İÇİN DAVULLA ZURNAYLA GEZİYOR


BUMUDUR LAN LİDERLİK!

Bahar Geliyor Bahar

hasip kaplan denen terör örgütü yöneticisinden 70.000.000 luk ülkeye açık tehdit! 

Bahar geliyor bahar, ben korkuyorum baharın gelmesi demek kan demek ölüm demek! Cenazelerin gelmesi demek...

Ama 30 yıldır ilk defa bahar gelmiyor be annem!

İlk defa ölmeyeceğiz millet olarak bundan önce, sadece cumhuriyet tarihinde iki savaş birde neredeyse iç-savaş gördük-görmeye de devam ediyoruz! Bunun gibi adi-kürt tehditlerine aldıracak halimiz yok! Teröristin ağzından konuşan h.kaplan boş tehditlerle milletin aklını karıştırmaya çalışıyor! Bu memlekette son siyasi hava ile verelim de artık kurtulalım fantezilerine girmeye çalıştılar - kuvvetli muhalefetle karşılaştıklarında bu huylarından vazgeçerek başka kötü huylar edinmeye başladılar... son kötü huyları ise herşeyi kitabına uydur, gerekiyorsa kanun çıkar!

Terör denen mikrop onunla anlaşarak ona tavizler verip habur dan davullarla zurnalarla karşılayıp yok edilemez; terör denen illet apoya SAYIN şehide KELLE diyen, siyasi hayatı boyunca TÜRKÜM kelamında bulunamamış şahıslarla da olmaz! Terörle mücadele sokaktaki çocukları terörist diye kck dan içeri atmakla da olmaz. Sadece seçmen uyutulur!
1969 senesinde almanyadaki televizyonların renkli olduğunun istihbaratına ulaştım. 

Merak ediyorum da 1969 renkli ve özel kanalların yayın yaptığı ülke
1980 senesinde siyah beyaz
1991 senesinde ilk özel renkli tv kanalı...
Tv kanalı açabilmek için gerekli olan sadece teknoloji değildir, aslında teknoloji de tek birşeye ihtiyaç duyar!
Para
Paran varsa teknolojinde olur, kendinin icat etmene gerek yok basarsın parayı getirirsin!
1969 yılında almanyada özel tv açabilecek kişisel servet sahipleri varken bizde 1991 yılı beklenmek durumunda; ülkenin kapital durumu işte bukadar açık! Kişisel servet! Kapitalist Türkiye, çalışan üreten zenginleşen zengin eden insanlara iş-para kazandıran ülke! Evet bunun olması sınıf mücadelelerini ezilmeyi yok edilmeyi de beraberinde getirmiştir, ancak unutulmasın ki sosyal refah ancak bu kapitalist dönemlerden acı ilaçlardan içilerek geçiliyor! Kimse demesin ki Türkiye kapitalist olmadı! olmadı olamadığı içindirki darbeler yaşadı! Evet ezilenler sömürülenler gene oldu! bunlar yaşandı fakat halen sosyal hayatımız dengeye giremedi! Sosyal refaha ulaşmadık...

Bu yazı sesli düşünmemin ürünüdür!

80'ler Dizisi TRT


Arka arkaya iki gün olarak kullandığım iznim'de giriştiğim sosyal atraksiyonlar
  • dizi izlemek
  • blog kastırmak
  • oyun oynamak

Eee, blog aynı işte,oyun aynı barbarian invasion takıldık; fakat arka arkaya neredeyse başından kalkmadan trt (tayyip radyo televizyonu) nin yeni dizisini izledim... 

Yazılanın aksine çokda fazla siyasi dertleri olmayan bir dizi*; en azından bilinç altına yerleştirilen objeler vs yoksa, bizim millet üzerinde çok büyük tesir etmeyecektir... Beni dizinin sıcaklığı ev ortamı ev halleri ve samimiyetleri etkiledi... Ayrıca dizinin zamana bağlı olarak kapitalistleşen yozlaşan tüm milli manevi değerlerini kaybeden Türkiyedeki; şitandart çekirdek Türk ailesinin mazisinede inmemizi hissetmemizi sağlıyor... Siyah beyaz televizyonumuz ve tek kanalımız varken; aynı dünyada yaşadığımız almanya da o dönemde 25 kanalın olması ve bunların da renkli olması... Günde birkaç saat yayını zar-zor yapan bir devlet televizyonunun ikide bir necefli ibrik :) izletmesi....

Sevgililer Günü - Ulusa Sesleniş

Tüm yurtta ve dünyada bu saçma sapan günü kutlayanlara seslenmek istiyorum:

- Aziz ve Çok Saygıdeğer Milletim (saygıdeğer ayrı yazılır - word çakmadı sanırım)
- dünya savaşlarla katliamlarla tecavüzlerle cinayet-lerle, yani her türlü olumsuz durumlarla çalkalanırken, yanı başımızda suriye-iran-afganistan; hele hele yunanistanın ekonomik durumu ortadayken sizler AŞIK lar falan sevgililer gününü kutluyorsunuz... Ayıp! Azıcık insanlığa saygınız olsun; canım! Senede bir güncükte sevgililer gününüzü kutlamayı-verin kutlamayın... Olan var olmayan var.... 

Dindar olun! Yoksa tinerci olacaksınız....

Amirkadan İthal


Şu fesbuk reklamlarını oldum olası hiç sevmedim - hangi aklı çoklar buralara para karşılığı bu reklamları koydurur, ama reklamlarının düzenlemelerine bakmaz, yazılarını kontrol etmez... Amirkadan ne demek? Yazmaya bile yazamadım....

ayşe fesbuk porno


Birisi google amcada ''ayşe  fesbuk porno'' araması yaparak bloğa ulaşmış. Olayı dramatize etmek için arada sırada sahtekarlık yapıyorum; ama bu google üzerinde porno feysbuk araması yapanlara kadar da düşmemeliydi. Aramayı gerçekleştiren gereksiz internet kullanıcısı tespit edilip interneti iptal edilmeli, hatta düzgün porno araması gerçekleştiremiyor diye vatandaşlıktan atılmalı. 
Sikrinşat yaptım
Bedava büyük götlü zenci (tanımı ne zamandan beri internette kullanılıyor)
porna (bu nedemek?)

13 Şubat 2012 Pazartesi

Bak Şu Mitçinin Yaptığına

Suriyeli iki muhalif subay, ülkelerinden kaçarak Türkiyeye sığınıyorlar, sonra sığınma kampından kayboluyorlar - anlaşılıyor!

Kaçırılmışlar! 
Kim kaçırmış?
Mitçi!
İşte o subayları kaçırıp para karşılığında suriyeye teslim eden bir grup eski mitçi tutuklanıyor...
Eeeeeeee
Şimdi bu mitçileri siklerinden tavana assan ne asmasak ne?
Acıdığım o iki subay! Onların akıbetleri! Belkide çoktan infaz edildiler - çoktan bir ağaç altına gömüldüler, başlarında bir mezar taşları olmadan....

Gençliğe Hitabeyi Kesen digitürk

Ordu sporun maçında, ordu taraftarı ATATÜRK ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ toplu olarak söyledi; fakat yayıncı kuruluş olan digitürk (nasıl Türk anlamış değilim) o anda sesini kapattı...

Bu resmen 

TÜRK DÜŞMANLIĞIDIR

BUNUN BAŞKA İZAHI VARMIDIR? GENÇLİĞE HİTABEYE SAYGISIZLIK TÜRKLÜK DÜŞMANLIĞI KİMİN HADDİNEDİR?

BUNLARIN YAKLAŞIMLARI pkk YA BENZİYOR!!! pkk DA AYNI ŞEKİLDE ATATÜRK RESİMLERİNE SÖZLERİNE BÖYLE TEPKİ GÖSTERİYOR...

PEKİ

HA pkk HA digitürk; desek ayıp etmiş olurmuyum?

2000 Sayfa Çevrimini Aştık

Blog - açıldığı günden itibaren bugüne kadar 2000 sayfa çevrimini devirdi... Yapılması gerekeni yapabiliyorsak ne mutlu bana ve dostlarıma...

Dua Ediyormusunuz?

Emine erdoğan:
- dua ediyormusunuz
diye gazetecilere sordu... O anda dahi dinimizi her türlü siyasi entirikalarına alet etmeye devam ediyorlar... Dua ettimmi? elbetteki hayır! Bunlarda bu kafa olduğu müddetçe bunlara ne dua var nede oy var! Ayrıca nerelerini karıştırsak bir adaletsizlik hukuksuzluk örnekleri karşımıza çıkıyor... Uzatmaya gerek yok!

Batmanlı Che miz Oldu


Batman nüfusuna kayıtlı artık ''ERNESTO CHE GUEVARA MIZ VAR...

12 Şubat 2012 Pazar

Füze Kalkanını Bizzat Türkiye İstedi

Nato başkanı a.f. rasmussen avrupadan akepe ve recepin ipini çekti.... Füze kalkanı talebi bizzat Türkiyeden geldi; açıklamasında bulunmak - üzülerek acıyarak utanarak buna inanıyorum!!! bu hükümet kesinlikle bunu yapmıştır, eğer gerçekten böyle bir şekilde emperyal kuduz köpeklere yaranmak onlara biat etmek onlar için mücadele vermek adına bu işi yaptılar(sa), böylesi bir hainliğe imza attılarsa vay bizim başlarımıza....

Bir MÜSLÜMAN ÜLKENİN saldırı sistemlerini pasif hale getirerek; düşmanları tarafından gelebilecek saldırılara açık hale getirmek;
YAHUDİ-SİYONİST ÜLKENİN savunmasını yapmak, sonrasında saldırılarında yardımcı olmak;

SONRA ÇIKIP ORADA BURADA DİNDARLIKTAN BAHSETMEK, DİNDAR OLMAYANLARI TİNERCİ YAPMAK!!! 

MÜSLÜMANLIKLA NASIL BAĞDAŞIR? BİR SİYONİST YAHUDİ ÜLKENİN KORUYUCULUĞUNU YAPMAK - ARKA PLANDA BU OYUNU GİZLEMEK - SEÇMENİ KANDIRMAK İÇİN - SUNİ YAHUDİ DÜŞMANLIKLARINI KÖRÜKLEMEK!!! 

BU NASIL BİR İSLAM ANLAYIŞIDIR? BEN ÇÖZEMEDİM...

Hakan Fidan'a Yasa

akepe iktidar güçleri, kck davasında savcı tarafından ifadesine başvurulmak istenen mitçimizden vazgeçmemede ısrarlı... Acaba neden? Sadece bir görevlinin ifadesine dahi başvurulamayacak? Yada açılmak istenen soruşturmanın önümü tıkanmak istiyor?

Neden?

akepe nin çekincesi ne?

Korkusu nedir?

Generallerin şitandart mahkemelerde yargılandığı bir ülkede bir istihbarat görevlisinin (ki adamı tanımayan kalmadı - bu nasıl istihbaratçılık anlayışı ise) savcıya ifade vermeye dahi gönderilmemesi insan olanın aklına türlü türlü fikirler getiriyor!

YOKSA, HAKAN FİDANIN SAVCI KARŞISINDA AĞZINI AÇIP GÖZÜNÜ YUMARAK, KCK-ÖCALAN-PKK TAVİZLERİNDEN BAHSETMESİNDEN; AKEPE NİN BU SÜREÇTEKİ TUTUMUNDAN DAVRANIŞLARINDAN VERDİĞİ EMİR VE SÖZLERİN ORTAYA ÇIKMASINDAN ENDİŞE EDEN BİRİLERİMİ VAR?

Bu sahiplenme neden? Mit mensubunun başbakanın talimatı yada izni olmadan ifade vermemesi - tutuklanamaması falan bunlar nedir? Bunlar hangi akılın ürünüdürler? 

Perde arkasında korunmak istenen kişiler, gizleme hasır altı edilmek istenen bir takım kötü hadiselermi vardır?

11 Şubat 2012 Cumartesi

MİT SORUŞTURMASINI YAPAN SAVCININ AKIBETİ

MİT SORUŞTURMASINI YÜRÜTEN SAVCI SADRETTİN SARIKAYA, HAKAN FİDANI NIN İFADESİNİ ALMAK İÇİN ''MAKAMA'' DAVET ETTİKTEN HEMEN SONRA GÖREVİNDEN ALINDI.


AMA NEDEN ALINDI?

GÖZ-DAĞI VERMEK SİNDİRMEK HATTA;
HUKUKUN İÇİNE SIÇMAK??? (VATANDAŞ GÖZÜYLE GÖRÜLEN ANCAK BU)

BUNDAN ÖNCE İŞLERİNE GELMEYEN SAVCILARIN NASIL GÖREVLERİNDEN ALINDIĞINI HATTA HAPSE ATILDIKLARINI YAZMANIN GEREĞİ VARMI? YAZALIM MI? 


HABUR DAKİ SAVCILARIMIZIN TALTİF EDİLDİKLERİNİ YAZALIM MI? 

DÜŞÜNMEK-YAZMANIN SUÇ OLDUĞUNU DA YAZALIMMI? 

KAFANI KIRARIM BEN SENİN


Denizli akepe mebusu nihat zeybekçi bir sabreder iki sabreder 3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15 sabreder;
- KAFANI KIRARIM BEN SENİN

der. Normal kasımpaşa delikanlısının partisinden denebilinecek en mantıklı ve en olası kelam da budur...
KAFANI KIRARIM BEN SENİN... Yanlız cüheylayı kandırırlar, bugün böyle derler yarın el-ele kol-kola sevgi kelebeklerini oynarlar...

Recep Açılımlara Devam


Kitçen Artist


Gececi abilerimizden M. usta, gerçi ben ona aşçıbaşı-esteban da dediğim oluyor bu ayrı mevzu...

DUMURA UĞRADIM

İLGİNÇ....

İletişimde 6 Adım


Birileriyle doğru iletişim kurmak istiyorsanız, ve o birileri size muteber bir kazık atmak üzereyken savunmaya geçmeden önce aha yukarıdaki 6 adımı kullanacaksınız... Yoksa olmaz! İletişim kuramazsınız, yiyeceğiniz kazık daha büyük olabilir''miş''

Lev Troçki Amerika Komünist Olursa



Lev Troçki

Amerika Komünist Olursa

Tarih: 17 Ağustos 1934.
Çeviri: Marksist Tutum.
MIA'dan Çeviri: 2005.


İçinde yaşadığınız kapitalist toplumsal düzenin çözemediği zorluklar ve sorunlar sonucu Amerika komünist olursa şunu fark edecektir ki, komünizm tahammül edilmez bir bürokratik zorbalık ve bireylerin sıkı disiplin altına sokulması olmak ne kelime, daha fazla bireysel özgürlük ve ortaklaşa bolluk demektir.

Şu anda Amerikalıların çoğu komünizmi yalnızca Sovyetler Birliği deneyimi ışığında görüyorlar. Onlar Sovyetizmin, Sovyetler Birliği’nin kültürel olarak geri halkları için doğurduğu maddi sonucun Amerika’da da doğacağından korkuyorlar.

Hayatımızın Değeri Bişiyler Bişeyler

Ne bileyim, zaten dünde uzunca zamandır sık sık gördüğüm o ilginç vampirli kabusu gördüm... Hep aynı senaryo, rüyada iken atraksiyonları neredeyse gerçekten hissetmek... Belki gerçekten yaşansa ancak bukadar hissedilebilinir olmak - yada böyle sanmak... Rüya imdb de oylanacak tarzda film yapılsa 7-7.5 çıkaracak konuda... 

Olayı hayatımızın değerine nasıl bağlamam gerektiğini pek çözemedim zaten iyiden iyiye uykusuzluk ve yorgunluklada mücadele etmem gerekiyor...

10 Şubat 2012 Cuma

Aziz Nesin Okuyası Gelmek

Ne ilginç ama, bloğa birşeyler karalamak için değil bu başlık, gerçekten 25 dakikadır bununla ilgili birşeyler yazmaya çalışıyorum ve yazabildiklerimin en iyisi bu...

Gerçekten ilginç

Sabaha kalırsak, TEK YOL dan bir iki sayfa okuyacağım...

Ennio Morricone Carillon

(meksika açmazı durumunda konu resmi olarak g.m.volante yi seçiyorum)
-------

9 Şubat 2012 Perşembe

8 Şubat 2012 Çarşamba

Hoşuna Gidiyor



Bu memlekette ve başka-başka memleketlerde bir siyasi liderin çıkıp abuk-subuk bağırıp çağırıp memleketi kamplaştırarak konuşmaları ve bunu yaparkende üstün hitabet güçlerini kullanması her daim tutmuştur... Konuşan siyasi iktidar temsilcisinin hitabet sanatı iyiyse ve halkın o dönemdeki bazı özelliklerinden isteklerinden ve ruhsal yapısından; aslında en önemlisi gerektiğinde durumuna göre geri kalmışlığından istifa edip bırr-bırr konuşuyorsa ondan iyi LİDER yoktur... Sonra bu lider elindeki gücü mantıklı (kendi siyaseti adına) kullanıp heryere çörekleniyorsa! Neyse... Demem o durki:

- bu işi zamanında hitler sadece konuşmaları ve tavırları ile çok rahat başarmış, 60.000.000 luk koca almanyayı peşinden 6 senede ele geçirmiş; II. Dünya Harbine itmiştir... Başlangıçta herşey güzelken (komşu ülkelerin istilası ve özellikle fransanın alman botları altında ezilmesi) sonuç ne olmuştur? Almanya ikiye ayrılmıştır... Yazık olmuştur almanya ya...

Hz. Ömer Efendimizden Devam

Bu tinerci olayına kafam çok takıldı, kafam çok bozuldu, böyle bir yaklaşım herelde daha uygar bir ülkede yaşanmış olsaydı - sivil toplum örgütleri ayaklanır - insanlar sokaklara dökülür; o saçma lafı eden herkimse oturduğu makamdan ayrılmak durumunda kalırdı... Velhasıl; burası okadar da uygar bir ne ülke nede toplum vs vs... Hz. Ömer efendimizin çok önemli menkıbelerinden biri daha dandik onun büyük ismine yaraşmak dandik bloğumda vermek istedim - verdim gitti.

Kaldır bu yemeği
Hazret-i Ömer bir kıtlık zamanında, bir deve kesip, Medine’nin fakirlerine bölüştürün diye emretti.
Bölüştürme işini yapan hizmetçi, o devenin kıymetli yerlerinden bir miktar alıkoyup, halife için güzel bir şekilde pişirip, iftar zamanında sofraya getirdi. Hazret-i Ömer, bu et neredendir diye sordu.
Hizmetçi, ya Emir-el müminin! Emriniz ile fakirlere teslim olunan deve etinden sizin hissenizdir dedi. Rengi değişip, buyurdu ki; Vay benim gibi valiye ki, fukaraya kötü yerini verip, kendisi için en güzel yerinden alıkoyuyor.
Şimdi, ya hizmetçi, bir daha böyle etme. Kaldır bu yemeği. Fakirlerden, çoluk-çocuğu olan bir kimsenin evine götür ver, yesinler. Bana yine evvelki âdet üzere yemek getir ki, halife olan kimsenin haftada bir kere et yemesi kâfidir.

Hizmetçi yemeği uygun bir fakire verdi. Hazret-i Ömer’in eski âdeti üzere, bir miktar zeytin yağı ile, kuru ekmek parçası getirip, önüne koydu.

Emir ül Müminin

Müslümanların emiri olmak sıfatı, başlı başına derttir sorundur; hakikaten zordur... Verilen kararların dönüp dolaşıp sende sonlanması; 10 haneli bir köyün muhtarının encümeniyle birlikte aldığı karardan dahi sen en sonunda mesulsün! Seni kimseler oraya silah zoruyla getirmez! Kendin kabullenerek gelirsin! Müslümanların Başkanı olmak zordur kısacası...
Müslümanların babası - Müslümanların Başkanı (emir-i) sevabıda günahıda boldur... 

Müslüman Aleminin Hz. Peygamberden sonraki en büyük idarecisi Hz. Ömer in (RA) çok önemli menkıbesi:
Fırat kenarında oğlak zayi olsa
Bir gün Hazret-i Ömer bir cemiyette ağladı. Niçin ağladığı sorulduğunda, buyurdu ki:
(Niçin ağlamayayım ki, eğer Fırat kenarında oğlak zayi olsa, yarın kıyamet gününde, o Ömer’den sorulur.) Yine nakil olunur ki, bir gün Hazret-i Ömer eline bir saman çöpü alıp, ne olaydı, bu saman çöpü ben olaydım. Ne olaydı mahluk olmayaydım, validem beni doğurmayaydı. Ne olaydı, hatırlanan nesne değil de, unutulan nesne olaydım demiştir.
İhsan Eliaçık ın güzel değerlendirmesini okumak için -->
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/ihsan-eliaciktan-tayyip-erdogana-zehir-zemberek-yanit-h942.html

Tinerci Başbakan İstiyorum


Yorum Yok Amına Koyyim !!!! Buna yapılacak bende bile yorum yok AMINA KOYYİM !!!

TİNERCİ

YUH AMINA KOYYİM

not: TC. Başbakanı R.Tayyip ERDOĞAN a edilen küfür yoktur... Küfür yaşadığım dünyayadır... Yoksa başbakana küfür - yada birbaşkasına küfür haddim değildir!!!

Çalışan Kadınların Hepsi Orospudur

Hani basılmadan suç aleti olarak kabul edilen, ahmet şık ve nedim şener in odatv-ergenekon dosyalarına delil olarak konan şu meşhur kitap... Sonrasında internetten yayınlanmış - sn. abdullah:
- kimsenin okumayacağıda varsa, şimdi okudular vb. laflar sarf ettiği o kitap... Aşağıdaki metin o kitaptan alıntılandı ve eklendi... Ha unutmadan bugün kitap raflarında kırmızı renkte 000  KİTAP DOKUNAN YANAR
ADLI KİTAP İŞTE O KİTAP...

Neyse olay polis kolejindeki fetullahçı bir edebiyat öğretmeninin girdiği sınıflardaki beyin yıkama seansları... 
Olayın kahramanı 1986 senesinde fetullahçı aşırı dinci baskılara dayanamayarak; sicili bozulup emniyetten ayrılmak zorunda kalan zübeyir kındıra... (alıntı zübeyir kındıra nın fetullahın copları kitabından) -  000 kitap dokunan yanar kitabına zübeyir kındıra nın kitabından eklenmiş; bende 000 kitabın internette yayınlanan sürümünden ekliyorum, fakat kontrol ettim sapma-değişiklik yok - açıklamalarım dandik oldu :) farkındayım...Ülkü Dergisi nin formatını kitaplardan eklenen yazılar olarak değiştireceğimden bu başlık test mahiyetinde... Vs vs.
------ kitaptan aynen alıntı ------
Polis Koleji ve Akademisi’ne 12 Eylül sonrasında atanan öğretim üyelerinden Türk Dili ve Edebiyatı derslerine gelen B.C.’ydi. Coşkun’un derslerde edebiyat ya da Türk dilinden söz etmek yerine daha çok “hayat dersi” anlattığı öne sürülen kitapta, “Osmanlı’nın güzelliğinden, Cumhuriyet döneminin nasıl toplumda dejenerasyona yol açtığından söz ederdi. İslamın yüceliğinden çok eşliliğe, tek çeşit yemek yenmesi gerekliliğinden Atatürk’ün yanlışlarına kadar her alanda düşüncelerini anlatırdı. Şer’i hukukun adaleti tam olarak yerine getirdiğini,
ancak günümüzde uygulanan Batı hukukunun adaleti sağlayamadığını, çoğunu kendisinin uydurduğu hikâyelere dayanarak, ileri sürerdi”

Cinsel Aktivite Günleri

“Cinsel aktivitenize” de dikkat edeceksiniz…

Siyasete girmesin…

Çünkü siyasi oluşumlarda en belirleyici unsur oluverdi:

“Cinsel aktiviteler…”

*

Bir “cinsel aktivite” kaseti ile ana muhalefet baştan düzenlendi, bir genel başkan gitti, bir genel başkan geldi…

Sonra…

Seçim öncesi ikinci muhalefet partisi MHP’lilerin “cinsel aktivitelerine” girip baktılar…

MHP hizaya getirildi…

Baraj altında kalmasın diye CHP’liler bile MHP’ye oy verdiler…

7 Şubat 2012 Salı

nazlı ılıcak tan bombalar

nazlı ılıcak:

  • - tabiki paul auster ERGENEKONCU değil
  • - yıllarca irticaya inandınız - irtica yok
  • - gazeteciler terörist - terörist propagandası yapıyor! içeride 100 gazeteci yok

Bu programı ağzını açıp izleyen, nazlı ılıcağın bombalarını dinleyenlere yazık!
Altan Öymen kendine yazık ediyor, bu kadronun içinde yer-almak bile tiksindirici, orada böğürüşenlerin kocaları-oğullarının ne mal olduğu belli...
Yayındaki diğer iğrenç kişiliğin adını bile yazmıyorum! İnsanın midesi ayağa kalkıyor!

Feyz Almak

İnsanın birilerinden ilham alması feyz alması - etkilenmesi nekadar doğal... İnsanın öğrenme süreci kaç yaşında başlar - kaç yaşlarında biter? Kaç yaşında öğrenmeye başladığını bilmiyorum ama kaç yaşında öğrenmeyi durdurduğunu - öğrenmeyi bıraktığını - öğrenememeye başladığını çok iyi biliyorum!

  • insan bunamaya başladığında, bunadığında
  • insan öldüğünde

öğrenmeyi durdurur... 

Kendimden... Kitap Tanıtımı Şeysi

Türkiye nin Düzeni adlı kitabı d&r a sipariş vermiştim... Sağolsunlar aradan bir hafta geçmeden telefonuma mesaj atmışlar, atmışlar ama biz mesajı yeni gördük... Gidelim! HEM SIZINTI YI EDİNELİM - HEMDE TÜRKİYE NİN DÜZENİNİ EDİNELİM...

D&R REKLAMI SAYILMASIN...

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sizinti-Wikileakste-Unlu-Turkler/Baris-Terkoglu/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Turkiye-Politika/urunno=0000000386963


Yakın tarihimizin gizlenen gerçekleriyle yüzleşmeye hazır mısınız?

Türk polisi FBI'dan Fethullah Gülen için ne istedi?
ABD Gülen cemaati hakkında ne düşünüyor?
Türk polisi FBI'a verdiği Ergenekon brifinginde neler anlattı?
ABD'li diplomatlara Yaşar Büyükanıt'la ilgili hangi fotoğraflar gösterildi?
İsviçre'deki gizli hesaplar meselesi hakkında neler konuşuldu?
PKK'ya af ABD tarafından nasıl planlandı?
Erdoğan-Gül çekişmesi kriptolara nasıl yansıdı?
Bülent Arınç TSK'yı ABD Büyükelçisi'ne nasıl ve neden şikâyet etti?
ABD AKP'li bakanları nasıl fişledi?
ABD'nin nükleer silahları Türkiye'de mi?
Hangi Ergenekon gözaltıları Amerikalılara önceden haber verildi?

Bu soruların ve daha fazlasının yanıtı Wikileaks belgeleri ışığında ortaya çıkıyor.



http://www.dr.com.tr/Kitap/Turkiyenin-Duzeni-1/Dogan-Avcioglu/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Turkiye-Politika/urunno=0000000062226

Doğan Avcıoğlu, bu yapıtıyla, birkaç yüzyıl önce yeryüzünün en ileri ülkesi olan Türkiye'nin, geri kalmış ülkeler arasına düşüşünün nedenlerini araştırmaktadır : Japonya, Ondokuzuncu Yüzyılın ilk yarısında ortaçağ karanlıkları içinde yaşarken bir silkinişte kalkınabilmiştir de, Türkiye, yüzelli yıllık kalkınma ve Batılılaşma çabalarına karşın, neden hâlâ geri kalmış bir ülkedir?
Tarihsel bir değerlendirme olan bu kitap, çağdaşlaşma çabalarındaki başarısızlığın nedenlerini ortaya koyarken, çağdaşlaşma yollarının araştırılmasına açılmıştır. Türkiye'nin Düzeni yapıtı, dün ve bugün ile yetinmeyerek yarının Türkiyesinin bu temel sorununa sosyo-ekonomik açıdan bir cevap getirmeye çalışmaktadır.

Sızıntı Wikileaks recep Karakter Tahlilleri


“(…) Parti içinde, Erdoğan’ın güce duyduğu açlık, sert bir otoriter yönetim uygulaması ve diğerlerine karşı derin bir güvensizlik olarak kendini göstermektedir. Erdoğan ve Emine Hanım’a yakın bir eski danışman, “Tayyip Bey Allah’a inanır ama güvenmez” demiştir. Etrafını dalkavuk danışmanlardan oluşan adeta demir bir halka ile çevreleyen Erdoğan bu yolla kendisini dış dünyadan yalıttığı için sağlıklı bilgi alamıyor. (…)”

“(…) Erdoğan saplıksız istihbaratlara ve basından yer alan dezenformasyonlara itibar etmektedir. Dar dünya görüşü ve cemaat geçmişinden gelen temkinli yaklaşımı nedeniyle halkla ilişkiler sorumluluklarını tam olarak yerine getiremiyor. Erdoğan (ve Gül başta olmak etrafındaki herkes) hem içte, hem de dışta uyumlu ve sağlıklı politikalar izlenmesini engelleyen Sünni önyargılara ve duygusal tepkilere sahiptir (…)”

“(…) Temas içinde olduğumuz bir çok kişiden aldığımız bilgilere göre, Erdoğan az okuyor, İslami eğilimi ağır basan yayın organlarını takip ediyor. Partiye yakın diğer kaynaklardan alınan bilgiye göre Erdoğan Dışişleri Bakanlığı’ndan gelen analizlerden faydalanmayı reddediyor. Bununla beraber ordu ve Milli İstihbarat Teşkilatı da ellerindeki bilgileri başbakanla paylaşmamaktadır. Erdoğan dünyaya hiçbir zaman gerçekçi bir bakış açısıyla bakmadı ancak Erbakan Hoca’nın liderliğini yaptığı Saadet Partisi tarafından İslami cenahta saf dışı bırakılacağı korkusu onun için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Erdoğan karizmasına, içgüdülerine, internette yayımlanan komplo teorilerine ve yeni-Osmanlıcı fantezilerin içinde kendini kaybeden danışmanlarının verdiği süzme bilgilere güveniyor. Örneğin, lamcı dış politika danışmanı ve Gül’ün yakın adamı Ahmet Davutoğlu gibi. (…)”

Not: Allaha dahi güvenmez DİNDAR GENÇLİK YETİŞTİRMEKTEN BAHSEDER...

Eric Edelman
30 Aralık 2004

Aytaç Durak Serbest - Ya İZMİR

Adana daki hezimeti yediremeyen, iç acısı çeken bazı siyasi çevreler tarafından - adananın devşirilmesi adına belediye başkanının türlü karalama - iftira - yalan dolanlarla içeri alınmasının ardından 43 gün geçti... Ve bugün yargılandığı davalardan beraat ederek tahliyesine Yüce Yargı tarafından karar verildi...

Sonuç: akp li olmayan lar suçludur - akp li olanlar suçsuzdur; ayrıştırma ve kandırmacasının üst noktaları yalayıp geçmesidir... Bok at izi kalsın durumlarıdır... Bu oyuna benzer, girişimler de İZMİR de oynanmaktadır, göreceğiz İZMİR de yargılananlar da serbest kalacaklardır...

Sonuç: Kuyruk acısı çekilen özellikle İZMİR gibi bir büyük şehir oy devşirmeleri makarnalarla dahi ele-geçirilememekte son çareler olarak itibarsızlaştırma milletin gözünde 

- bakın bunlar hırsız! Hımmm 3500 yıl ile yargılanmaktalar... hım hım da hım hım...

İzmir halkı bu oyunlara gelmeyecektir! Yurdunu bir çuval kömüre bir torba makarnaya bir buzdolabına satmayacaktır... 9 Eylül leri unutmayacaklardır...

O sahtekarlar çıkıp

- KURTULUŞ SAVAŞI OLMADI, İZMİR'DE Kİ, ORADAKİ BURADA Kİ ANITLAR HEP GÖSTERMELİK

Vb. kepazece laflar etselerde İZMİRLİ bu adilerin oyunlarına gelmeyecektir...

DELİKANLI OLAN, DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRIR!!!

fetullah gülen de darbeciymiş - askeri vesayetçiymiş

(fetullah ağlarken)

1979 - Sızıntı Dergisi / Fetullah Gülen 

Bu yazıyı Tsk ya atfediyor...

Bu yazıyla Tsk ya yanaşıyor...

Meğer kod adı feto (biz öyle seslenmeyi seviyoruz - onlarda bize milliyetçi faşist falan diyor) meğer tam bir cuntacı askeri vesayetçiymiş te bizim haberimiz yokmuş... Bugün TSK ya saldıran kuduz itler meğer bundan 30 sene evvel TSKCUNTACI DARBECİYMİŞ!

Not: 1967 - 1971 - 1980 - 28 Şubat süreçlerindeki süper askeri vesayetsel açıklamalarıda veririz. Tam olur :)

SELAM YOLLARLARMIŞ, ORDUYA GEL MİLLETİ KURTAR DİYE...

YAZIKLAR OLSUN!
İşte Mübarek Asker adlı Yazısı
--->
Askerlik yüksek bir pâyedir, Hakk'ın katında da, halkın katında da... Ona denk yüce bir topluluk ve gördüğü vazifeye denk yüksek bir vazife yoktur şu fânî âlemde. Yüklendiği iş itibâriyle, (zaman) onda başkalaşır, muammalaşır ve bir sır haline gelir. Saati seneler sayılır askerin.. talimiyle, terbiyesiyle ve serhat boylarında nöbetiyle geçirdiği saati.

Uhdesine verilen emanetleri görüp gözetmede onun gözü, lâhut âlemini seyretmekle doymuş ve dolmuş bir göze denk tutulmuştur, sözü lâl ü güherin dilinde. Ve bu noktada eşi menendi yoktur askerin...

Dubai ye Uçan Adam - M.A.Aydınlar

TFF nin eski başkanı m.a. aydınlar çılgın süreçte kendisine hakaret edildiğini ifade-iddia ettiği 300 kişiyi hakaretten mahkemeye veriyor,

kafasını toplamak için uçağa atlayıp DUBAİ ye uçuyor..

İNSANIN AKLINA ANINDA ŞU GELİYOR!!!

ADAM TATİLİ BELEŞE GETİRMEK İÇİN MADDİ-MANEVİ TAZMİNAT DAVALARINA YÖNELİYOR...

YAHU ARKADAŞ TFF-TÜRKİYE FUTBOL LİGLERİ GİBİ ŞAİBELİ BİR ORTAMDA TEPEDE OLACAKSIN, HAKARETE UĞRAMAYACAKSIN! SORMAZLARMI ADAMA:

- EEE NİYE İSTİFA ETTİN

-KOSKOCA KULUPLERİN BAŞKANLARI ŞİKE DEN ÇETE DEN İÇERİDE?

AYIP ETMİŞ!
İSTİFASINI KİRLETMİŞ!

6 Şubat 2012 Pazartesi

Rüşvetin Belgesi - Torpilin Belgesi


Zamanın behlinde, memlekette:
- rüşvetin belgesimi olur PEZEVENK
tartışmaları olmuştu...
Memleket olarak rüşvetin belgesinin olamayacağını yavaş yavaş idrak etmiştik... Gel zaman git zaman sonra, aradan kocaman yıllar geçtikten sonra, memlekette sınav yapıldığında sonuçların sınavlardan önce bir takım karanlık amerikancı yobazlar tarafından karanlık gençlere dağıtılmaya başlandığı söylentileri ortaya çıkmıştı... Bunlar söylentiydi oysa...
Araştırmalar taraştırmalar - azıcıkta gönlümüzden düşündüğümüzde!!! Yapılanları hayal ettiğimizde....
--------
Sonra sınavlarda cemaat öğrencileri için torpil yapıldığı ortaya çıkmıştı! Veyahut bazılarımız bunun böyle olduğunu düşünüyordu... Yapılan soruşturmalar - sonrasında recep ve sn. abdullah sınavlarda torpilin olmadığını açıklamışlardı... İçimizi ferahlatmışlardı...
Millet de yemişti!
Sn. abdullah tatmin olduğunu uzun uzun izah etmişti... Tatmin olmak nedemekse?

Bak Şunların İşine - HERKES YAHUDİ DÖNME - TEK ADAM recep

(YAHUDİ TÖREN KIYAFETLERİ İÇİNDE recep)

oğuzhan asiltürk kimmiş?
numan kurtuluş kimmiş?
Peki recep kimdir ve nerelidir?
----------------------------------
Bir siyasi parti, önüne her gelene bir çamur atıp iz bırakmak adına, bukadar soysuzluk bukadar aşağılık edebilirmi? Ve bunları yayan zümrelerin tamamı gönülden yada götünden bunlara bağlı... Bu millet hele-hele bu coğrafyada yüzyıllardır ihanetler gördü, çok acılar çekti - çok zorlu yollar aşıldı... Dikenli teller avuçlarda sıkıldı! Fakat bu millet böylesini görmedi - duymadı...


  • Numan kurtuluş YAHUDİ
  • Oğuzhan asiltürk ERMENİ
  • İLKER BAŞBUĞ YAHUDİ AJANI - TSK DAKİ BİLGİLERİ SATARMIŞ
  • Süleyman demirel mason
  • ATATÜRK mason kafir
  • GAZETECİLER TERÖRİST
  • israil düşman
  • MAO ZEDUNG KOMÜNİST ARAP
MEMLEKETTE TEK TÜRK (KENDİ AĞZINDAN DUYAMASAK DA) recep!

Tek MÜSLÜMAN recep!
TEK israil DÜŞMANI recep
TEK MEMLEKET SEVDALISI recep!
İşte yukarıdaki listede yer alanlar ise MİLLET DÜŞMANLARI! TERÖRİSTLER KAFİRLER!!!

Akıl hocası abd de yaşar! 
KURAN TAHRİP EDİLİR!
KENDİNDEN OLMAYAN CÜBBELİLER ZİNDANA DAHİ ATILIR!!!
Kendi MEMLEKETE FÜZE KALKANI KOYAR 
Kİ; İSRAİL VURULMASIN! 
SURİYE YE İSTER abd MÜDAHALE ETSİN - İRAN VURULSUN!!!


Yahu arkadaş recep bugüne kadar kaç kere Türk üm dedi-diyebildi?

Yahu arkadaş yukarıdaki isimler yahudi-ermeni ise recep te aşikar RUM dur!

Değilse kendi ağzından cayır cayır GÜRCÜ yüm demiştir! Karım ARAPTIR demiştir! Bu yukarıdaki listede yer alanlar dönme ise recep neyin dönmesidir?

Zaten köyüne de İSTİKLAL MAHKEMESİ DE UĞRAMIŞTIR! VATAN HAİNLİKLERİNDEN OLACAK...

Oğuzhan ASİLTÜRK TÜRK ORDUSU OYUNA GELMEZ


“Ergenekon, altını çizerek söylüyorum; Türk Ordusu içinde Amerikan karşıtlarının tasfiyesidir. Nokta ve bir de ünlem koyuyorum. Ama şerefli Türk Ordusu oyuna gelmez diye düşünüyorum.” 

OĞUZHAN ASİLTÜRK (N.ERBAKAN IN YOL ARKADAŞI - ÖLÜMÜNE RP Lİ ADAM)
26.01.2012 Habertürk

12 Yaşında Kızın Satış Sözleşmesi - 2

Geçen hafta memleket sarsılmıştı, bir aile öz kızlarını 12 yaşındayken bir adama para karşılığı sattı diye... Fakat iş öyle değilmiş, Allahın belası aşağılık medyamız olayın gene içine sıçmış! Haber yapacağım diye, herşeyi birbirine katmış! O sözleşmeyi dahi o muhabirler kendileri doldurmuş - kendileri imzalamıştır! Gerçi ''baba'' boş kağıda attığı imzadan bahsetmiş o ayrı! Fakat kesin o çarşaf çarşaf yayınladıkları sözleşme resmindeki yazıları kesin bu ibne basın yayınsızlık organlarımız yazmıştır!

O İLK BAŞLIK YALANMIŞ! KOSKOCA GAZETELER KOSKOCA MEDYA (HEPSİ BİRDEN) SÖZLEŞME VERDİLER! YAZIKLAR OLSUN...

ayşe arman (nefret ederim) ve müge anlı sonunda olayı çözmüşler... İşte tüm söyleşi ayşe arman denen (neyse)
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19852839.asp?yazarid=12&hid=19853585

not: ilk haberi kaldırdım.

5 Şubat 2012 Pazar

İnsanla Tanışmamış Kabile - Milliyetçilikle Tanışmamış Parti


Yakınlarda perunun biyerinde hiç insan görmemiş yerli bir kabile bulunmuştu da dünya da olay olmuştu. :) Nasıl olmuştuda bu kabile kendinden başka bir kavim yada toplulukla karşılaşmamıştı??? Aslında basit Allah bunlara bunu nasip etmemiş! Etmediğinden başka insanlarla tanışamamışlar kaynaşamamışlar...

Nasıl akp milliyetçilikten nasibini almamışşa bu kabilede başka topluluklarla tanışmamış. Nasıl akp milliyetçiliği sırf siyasi emelleri geçmişten gelen rövanş münasebetleri ile takmıyor-sürekli mahvetmeye karalamaya çalışıyorsa - nasıl milliyetçilikten gram nasiplenmiyorlarsa da işte bunun sebebide allahın bunlara yani akp ye Milliyetçiliği nasip etmemesindendir... Orada burada milliyetçiyiz şöyleyiz böyleyiz diye atar yaparlarken aklıma aşağıdaki iğrenç akp milliyetçiliği geldi!

Habur Rezaleti

Bazıları insanlıktan nasibini almamışken, bazıları ise Milliyetçilikten Türkçülükten nasibini almıyor. Allahın işine karışılmaz, herşeyin bir hikmeti yaradılış gayesi vardır. Dünya imtihan sınanma yeri olduğuna göre; deneniyor ve sınanıyoruz... Bunları yaşamak ve atlatmak için gerekli senaryolardan adım adım geçiyoruz... Allah milliyetçiliği herkese nasip etsin!

Faşizim ile milliyetçiliği birbirine karıştırıp, siyasi rant elde etmek için heryere saldıranlara rövanş için yaşayanlarında haklarında en hayırlısını versin!

Kahrolsun bu memlekete habur rezaletini yaşatanlar! Kahrolsun çadır mahkemelerinde asker-polis katillerini serbest bırakanlar! Kahrolsunlar gazilerin madalyalarını yerlere attıranlar!

Mevzu Bahis Vatansa Gerisi Teferruattır - Yalanlama

İçişleri bakanı i.naim, büyük Atatürk ün sözleri ile memlekete gönderme yapıyor; fakat gene unutuyor ki lafçıklarında gene ayrımlaştırma kamplaştırmalarda bulunuyor! Ne diyor?

7 bölge! iş-adamı işçisi memuru orta gelirlisi fakiri-fukarası! Çoğunluğu diyor fakir-fukara eğitimsiz, patronlar azınlıkta diyor! Ne diyor! Ey fakir fukara cahil eğitimsiz - fazla düşünme bunları gel bize!

Fakat utanmıyor arkadaş! Zengin bize oy vermiyor diyor! Yalan konuşuyor! 2002 den itibaren zengin edilen sayısını öğrenmek çok basit! recep zamanında patronları tehdit etmedimi?

bitaraf olan bertaraf olur şeklinde?

bu partiye zenginler, zenginleşmek isteyenler, fakirler fukaralar oy veriyor, orta-direk bu partiye oy vermiyor! Gelir düzeylerimizdeki inanılmaz orantısızlık zaten bunuda açıklıyor! 

İşçi diyor memur diyor! Fakat unutuyor-utanmadan!!!

Daha iki gün önce sağlık memuru sırf muhalif şarkı dinledi diye işten atıldı...

BUNLARI UNUTTURMAYACAĞIZ! MEMLEKET SAHİPSİZ DEĞİL! MEMLEKETİ YALANCILARIN ELLERİNE TESLİM ETMEYECEĞİZ!!!

Awwsoft

Awwsoft denen ukranya firmasının bir dizi fotoğraf çekimi... + 16 zihniyete tihniyete göre bu +18 yada +21 de olabilir.

Yılmaz Özdil 1 nci Emin Çölaşan 2 nci

İsviçreli bilim adamlarının 17.723 kişi arasında yaptığı araştırmalar neticesinde YILMAZ ÖZDİL abimizin 4 dalda birinci olduğu - diğer 4 dalda ise EMİN ÇÖLAŞAN abimizin mevzuyu tamamladığını tespit etmişler... Şimdi nedir bu 4 dal!

 “En fazla okunan köşe yazarları”,
 “En beğenilen köşe yazarları”,
 “En güvenilen köşe yazarları” ve
 “En yakın hissedilen köşe yazarları”

Geçen sene 4 dalda Emin abi birinci olurken, bu sene müthiş ikili yer değiştirmiş... 

İşin ilginç olanı ise fehmi koru denen şahsın ancak 4. olabilmesi! 

Kesinlikle inanmıyorum - bu işte de bir pislik yapmışlardır! Bir ahlaksızlık herzamanki gibi gene işlenmiştir... Bunca yıldır internetteyim daha fehmi koru denen şahsın bir tek yazısının sanal ortamda paylaşıldığını göremedim... 

Bu araştırmayı-anketi yapan firma utanmasa fehmi yi birinci yapardı. Zaten onun sinyalini vermişler, bu yıl 11 sıra birden atlamış fehmi!!! Seneye birinci olursa şaşırmayın!