5 Şubat 2012 Pazar

İnsanla Tanışmamış Kabile - Milliyetçilikle Tanışmamış Parti


Yakınlarda perunun biyerinde hiç insan görmemiş yerli bir kabile bulunmuştu da dünya da olay olmuştu. :) Nasıl olmuştuda bu kabile kendinden başka bir kavim yada toplulukla karşılaşmamıştı??? Aslında basit Allah bunlara bunu nasip etmemiş! Etmediğinden başka insanlarla tanışamamışlar kaynaşamamışlar...

Nasıl akp milliyetçilikten nasibini almamışşa bu kabilede başka topluluklarla tanışmamış. Nasıl akp milliyetçiliği sırf siyasi emelleri geçmişten gelen rövanş münasebetleri ile takmıyor-sürekli mahvetmeye karalamaya çalışıyorsa - nasıl milliyetçilikten gram nasiplenmiyorlarsa da işte bunun sebebide allahın bunlara yani akp ye Milliyetçiliği nasip etmemesindendir... Orada burada milliyetçiyiz şöyleyiz böyleyiz diye atar yaparlarken aklıma aşağıdaki iğrenç akp milliyetçiliği geldi!

Habur Rezaleti

Bazıları insanlıktan nasibini almamışken, bazıları ise Milliyetçilikten Türkçülükten nasibini almıyor. Allahın işine karışılmaz, herşeyin bir hikmeti yaradılış gayesi vardır. Dünya imtihan sınanma yeri olduğuna göre; deneniyor ve sınanıyoruz... Bunları yaşamak ve atlatmak için gerekli senaryolardan adım adım geçiyoruz... Allah milliyetçiliği herkese nasip etsin!

Faşizim ile milliyetçiliği birbirine karıştırıp, siyasi rant elde etmek için heryere saldıranlara rövanş için yaşayanlarında haklarında en hayırlısını versin!

Kahrolsun bu memlekete habur rezaletini yaşatanlar! Kahrolsun çadır mahkemelerinde asker-polis katillerini serbest bırakanlar! Kahrolsunlar gazilerin madalyalarını yerlere attıranlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.