5 Şubat 2012 Pazar

Mevzu Bahis Vatansa Gerisi Teferruattır - Yalanlama

İçişleri bakanı i.naim, büyük Atatürk ün sözleri ile memlekete gönderme yapıyor; fakat gene unutuyor ki lafçıklarında gene ayrımlaştırma kamplaştırmalarda bulunuyor! Ne diyor?

7 bölge! iş-adamı işçisi memuru orta gelirlisi fakiri-fukarası! Çoğunluğu diyor fakir-fukara eğitimsiz, patronlar azınlıkta diyor! Ne diyor! Ey fakir fukara cahil eğitimsiz - fazla düşünme bunları gel bize!

Fakat utanmıyor arkadaş! Zengin bize oy vermiyor diyor! Yalan konuşuyor! 2002 den itibaren zengin edilen sayısını öğrenmek çok basit! recep zamanında patronları tehdit etmedimi?

bitaraf olan bertaraf olur şeklinde?

bu partiye zenginler, zenginleşmek isteyenler, fakirler fukaralar oy veriyor, orta-direk bu partiye oy vermiyor! Gelir düzeylerimizdeki inanılmaz orantısızlık zaten bunuda açıklıyor! 

İşçi diyor memur diyor! Fakat unutuyor-utanmadan!!!

Daha iki gün önce sağlık memuru sırf muhalif şarkı dinledi diye işten atıldı...

BUNLARI UNUTTURMAYACAĞIZ! MEMLEKET SAHİPSİZ DEĞİL! MEMLEKETİ YALANCILARIN ELLERİNE TESLİM ETMEYECEĞİZ!!!


Neyse kamplaşmaya bölmeye devam edelim!

Bu terimler sayıldığı anda kamplaşmalar üstü kapalı olarak yapılmakta. Dışarıdan bakıldığında bütünleştirici olarak görünmeye çalışşalarda asıl amaç aslında farklı oluyor - amaç farklı olsa bile yaptığı etki bambaşka!!! Aklı başında vatandaş bunun aslında gerçek bölücülük olduğunu, bizim zaten bölgeyle onla bunla sorunumuz olmadığınıda biliyor... Hepsi siyaseten! Tüm siyasi hayatları yalan söylemekle, söylediklerini yemekle-yalanlamakla geçti! Bugün dahi tayyip denen kişi diyarbakırda bop eşbaşkanı olduğunu itiraf ettiği konuşmayı kabul etmiyor! Utanmıyorlar! Hatta bazı utanmazlar - arlanmaz sorospu gazeteciler bop un çöktüğünü yayıyorlar! Be sorospular ! çöktüyse mısır-libya sıradaki suriye ve iran neyin nesi? Afganistan neyin nesi?

Utanmıyorlar - Yalanlarına yalanlar doluyorlar ! Akılları başlarındaki vatandaş yemiyor bunları!

Vatanı sahipsiz sanıp, bol kepçeden siyonist hayatlarında yandaşlıklarında hareket edenler, meydanları boş buluyorlar! Her tarafı emniyetinden yargısına her tarafı işgal etsenizde sorun yok! 1918 de aynısı olmuş! Dedeleriniz ingiliz gemilerine binerek kaçmıştı... Sizde israil gemileriyle gemiciklerinizle kaçarsınız!

Bu arada daha dün başbakancık:

dindar gençlik yetiştireceğiz diyip, memleketi bölmemişmiydi! 

Sonra kutsal medyasını kullanarak zeytin-yağı gibi üste çıkmak istememişmiydi? Ağızlarını her açtıklarında kürt-türk-laz-çerkez diyen bunlar değilmi? Bunlar akıllarına esince aleviliğe sahip çıkanlar duruma göre saldıranlar değilmi? Bunlar kimi kandırıyor? Bölücülük yapıp, kavga çıkarıp insanları bölerek kamplaştırarak adeta futbol takımı tutar gibi siyasi parti desteklenmesini icad edenler zaten bunlar değilmi?

Aynı bu şahıslar, son on yılda pkk nın geldiği noktayı göremiyorlarmı? Şurada 3-4 ay sonra kürdistan ırakta kurulacak - dünya tanıyacak! ya biz? Sınır kapıları açmak nedemek? Ne amaç?

Bunların vatan kelimesinden anladıkları:

basılmamış kitapları bastırmak, gazetecileri içeri doldurmak, orduyu tasfiye etmek, insanları dindar-dindar olmayan diye bölmek, israili korumak için füze kalkanları yerleştirmek, abd ırağa rahat girsin diye mecliste teskere geçsin diye çalışmak, libyayı böldürmek için uğraşmak, suriyeye abd ve israilin girmesi için sürekli gündemi perişan etmek bunun için medyayı kullanmak, iranın 3-4 ay sonra perişan edilmesi için gündem oluşturmak! Yukarıda saydığım tüm ülkeler ve bunlara ait topraklar bizim vatanımızdır; çünkü bunlara gelecek zararlardan en fazla bizler müzdarip olacağız... Parayla değil sırayla ! mısır-libya-suriye-iran sonra?

Büyük ortadoğu... Yani?

MEVZUBAHİS ÇOKTAN TERK EDİLDİ - SATILDI ÇİĞNENDİ!!!

Bunlar ancak kendi seçmenini kandırır...

HATIRLATMA:

HABUR REZALETİ UNUTULMAYACAK, akp nin SİNSİ PLANLARI UNUTULMAYACAK, BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİNİN EŞBAŞKANLIĞI UNUTULMAYACAK!!! UNUTTURMAYACAĞIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.