14 Şubat 2012 Salı

recep kes ulan demiş-miş

abdülkadir selvi ismindeki yeni şafak gazetesinin akepe içindeki adamı, daha akepe yolun başındayken ilk mgk toplantısında kavga çıktığını! recep in şener eruygura KES LAN dediğini yazmış...

Hava Kuvvetleri Komutanlığı milli eğitim bakanlığındaki bir takım karanlık irticai yapılanmaları bir-bir toplantıda sıralayınca; recep sinirlenmiş ve

- bu sizin göreviniz değil, ama ben genede anlatayım diyip!
abdül kadirselvi denen şahsa göre recep iddiaların tamamını ÇÜRÜTÜYOR!*

FASULYENİN FAYDALARI

doğrudur bu işleri takip etmek TSK nın görevi değildir! Kesinlikle değildir! Ancak 1990 ların daha başlarında kuşatılan emniyet - ve bürokrasinin tüm kurumlarına sızan bir takım okyanus ötesi şahıslar--- bunlar ne olacak? Cemaat güçlerinin emniyete sızdığı - örgütlendiği kendinden olmayanları yok edip - kritik noktalara sadece cemaatçilerin getirildiğine dair hazırlanan 2 rapor zaten emniyet tarafından yok ediliyor... Neyi nasıl çürütücek recep o ilginç?

Fasulye adamı bol bol OSSURTUR, bu gazetecimidir nedir bilinmez oda bol bol ossurmuş! gazını dışarı vermiş - siz buna zehirde diyebilirsiniz...

İstiklal Mahkemeleri, Yassıdalar ve darbelerle kurulan askeri vesayeti geriletmede en büyük pay ona ait. Onun güçlü liderliği olmasa bu mesafe alınamazdı.

Allah muhabbetinizi yalamalığını artırsın. Güçlü lider? VOLTRAN mı lan bu? Senin güçlü lider dediğin adam, millete ananıda al git diyor! şehide apoya neler diyor neler??? Çıkıyor parasının kültür bakanlığından alınan anıta UCUBE diyor - son olarak ta TİNERCİ açılımlarını yapıyor! Memleketi bölüyor kamplaştırıyor - kavga çıkarıyor ve bundan da faydalanıyor! Bumudur liderlik? 9 vatandaşımız uluslar arası sularda katlediliyor!

recep tık yok!


kestik arkadaşlığı diyor - ver mektularımı al mektupları ayaklarına yatıyor!


ARKASINDAN İLİŞKİLER HEP SUNİ ŞİŞİRİLİYOR!


UTANMADAN FÜZE KALKANI TÜRKİYENİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA MEMLEKETE KONUYOR!


YETMİYOR! SURİYE Yİ YOK ETTİRMEK İÇİN DAVULLA ZURNAYLA GEZİYOR


BUMUDUR LAN LİDERLİK!



ALIN LİDERİNİZİ BAŞINIZA ÇALIN, İSTEMİYORUZ BİZ BÖYLE LİDER MİDER! DÜNYA NIN HANGİ HUKUK DEVLETİNDE LİDER OLABİLİR? BU ÇAP VE SİYASİ AĞZIYLA ALMANYA DA BAŞBAKAN LIK YAPABİLİR Mİ?


HADİ YAPTI! AVRUPALI BUKADAR GEÇMİŞİ GELECEĞİ ŞAİBELİ BİRİNİ BAŞINDA TUTARMI?


Aslında cevap basit adamlar bizden 40 sene önce tv izlemeye başlamışlar, bizde tv yokken adamlar uzaya gitmişler... Adamlar mars a gitmek için çalışmalar yaparken biz 1980 lerde beyazıtta birbirimizi öldürmüşüz... Bu adamlar marsa gidecekler gelecekler! bizim milletin aklı daha yeni gelecek!


ULAN DİYECEK ŞERİATA GEÇTİK! KARANLIĞA GÖMÜLDÜK!


 Denecek laf kalmıyor, sözün bittiği nokta! Yanlız sizin recepte dahil 1980 lerde hatta 28 şubat sürecinde cemaat ve recepin takındığı tavırlar; erbakanın recep ve feto tarafından satışa gelmesi, TSK cı açıklamalar, askeri övmeler! Millet 3 gün önce yaşanan olayları unutuyor - sonra bu yobazlar çıkıp askeri vesayetten bahsediyor. 

12 EYLÜL NE ZAMAN OLDU SORUSUNA AZİZ VATANDAŞ

OCAK AYINDA OLDU DİYOR! BU SEVİYEDEKİ MİLLET İÇİN 30-31 YILLIK SÜREÇ ÇOK FAZLA!

ULAN RECEP in KENAN EVRENİN DİZLERİNİN DİBİNE KAPANDIĞI FOTOĞRAFLAR VAR! KEŞKE DİYOR DARBE ZAMANINDA BEN OLSAYDIM DAHA BÜYÜK İŞLER YAPARDIM DİYOR! YALANMI BUNLAR? 

* Devlet öğrenciyi umreye götürüyor, cemaat yurdun her tarafını sarmış durumda, okullarda namaz kılmayanlar alevi olanlar fişleniyor... Zorunlu din eğitimi muhabbetini kim icat etti? Kenan evren!

eeee
kenan evren darbeciyse yaptıklarının tamamı hatalıysa şu mecburi dinsel eğitimi bırakalım! Olmaz ama! TİNERCİ olur çocuklar... Bu liberal itler zamanı geldiğinde memlekete verdikleri zararları görecekler! fakat ölüm döşeklerinde anlayacaklar çünkü paranın onlara yardım edemeyeceği zamanlar da gelecek! Bugün para için tv lerde radyolarda daha dün ayaklarını yaladıklarının bugün başlarını para karşılığında kesiyorlar... Gün gelecek devran dönecek! Belkide ülke karanlık idareler altına girecek! Bu yazılanların tamamı yok edilecek... 

Maymundan gelmedik, yakında onlara dönüşeceğiz! Düşünmeyen konuşmayan karar vermeyen kafa sallayan korkan itaat ve ibadet eden maymunlara... Yanlız maymunların efendilerinin çocuklarının gemicikleri, medya kanallarında hisseleri falan bişeyleri olacak! Onlar zeki! Onlar düşünecek! Hem zekiler hemde müslüman!

Bunlar gibi müslümanlıktansa şerefli bir ateşperestlik tercih edilebilinir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.