14 Şubat 2012 Salı

Bahar Geliyor Bahar

hasip kaplan denen terör örgütü yöneticisinden 70.000.000 luk ülkeye açık tehdit! 

Bahar geliyor bahar, ben korkuyorum baharın gelmesi demek kan demek ölüm demek! Cenazelerin gelmesi demek...

Ama 30 yıldır ilk defa bahar gelmiyor be annem!

İlk defa ölmeyeceğiz millet olarak bundan önce, sadece cumhuriyet tarihinde iki savaş birde neredeyse iç-savaş gördük-görmeye de devam ediyoruz! Bunun gibi adi-kürt tehditlerine aldıracak halimiz yok! Teröristin ağzından konuşan h.kaplan boş tehditlerle milletin aklını karıştırmaya çalışıyor! Bu memlekette son siyasi hava ile verelim de artık kurtulalım fantezilerine girmeye çalıştılar - kuvvetli muhalefetle karşılaştıklarında bu huylarından vazgeçerek başka kötü huylar edinmeye başladılar... son kötü huyları ise herşeyi kitabına uydur, gerekiyorsa kanun çıkar!

Terör denen mikrop onunla anlaşarak ona tavizler verip habur dan davullarla zurnalarla karşılayıp yok edilemez; terör denen illet apoya SAYIN şehide KELLE diyen, siyasi hayatı boyunca TÜRKÜM kelamında bulunamamış şahıslarla da olmaz! Terörle mücadele sokaktaki çocukları terörist diye kck dan içeri atmakla da olmaz. Sadece seçmen uyutulur!


Terörizm savaşarak yok ederek sonlandırılır... Terör, terörü ortaya çıkaran sorunlarla savaşarak bitirilir, terörün kıçı kırık iki tane kurs açarak biteceğini sandırılarak terör bitirilmez... 

Adamların zaten sikinde de değil senin yalancı iki kursun, bu şerefsizler daha fazlasını daha fazlasını istiyorlar gözleri artık yukarıda! İnandılar bazı siyasi çetelerin sayesinde!

Bölgeye iki fabrika açıp, 200 kişiye iş vermekle de bitmez! 

Bunlar akepe nin terör politikaları...
Sen gel 10 sene taviz ver!
Son sene aklın başına gelsin, emmeeee (anadolu işi) atı alan üsküdarı geçşin...

Not: hasip kaplan denen şahıs; yurtlara otobüslere atılan-konulan bombalar incelensin demiş.

Kim yaptı peki bu olayları?

pkk değil derin devlet! devlet dediğimiz zımbırtı pkk dan daha kötü yani? Muhtemelen, AMA akepe ile bu dönemde son bulmuştur - yani akepeliler öyle sanıyorlar! Terörün miladı, akepe nin iktidara geldikten sonra takındığı tavırlardır... Abdülkadir a. denen kişi bu memlekette 30 senedir bakanlık yapıyor - çaktığı bir çivi varmıdır merak içindeyim... Abdülkadir a. yıda karıştırmış oldum.

Sonuç: ne yapalım? bölgeye atom bombası mı atalım? haşa! Bölge recepin istediği gibi dindar olursa hiç sıkıntı çekmeyiz, gel-görki bunların din ile dinayetle hiç ilgileri yok, varsa yoksa hıyanetle ilişkileri var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.