12 Şubat 2012 Pazar

Hakan Fidan'a Yasa

akepe iktidar güçleri, kck davasında savcı tarafından ifadesine başvurulmak istenen mitçimizden vazgeçmemede ısrarlı... Acaba neden? Sadece bir görevlinin ifadesine dahi başvurulamayacak? Yada açılmak istenen soruşturmanın önümü tıkanmak istiyor?

Neden?

akepe nin çekincesi ne?

Korkusu nedir?

Generallerin şitandart mahkemelerde yargılandığı bir ülkede bir istihbarat görevlisinin (ki adamı tanımayan kalmadı - bu nasıl istihbaratçılık anlayışı ise) savcıya ifade vermeye dahi gönderilmemesi insan olanın aklına türlü türlü fikirler getiriyor!

YOKSA, HAKAN FİDANIN SAVCI KARŞISINDA AĞZINI AÇIP GÖZÜNÜ YUMARAK, KCK-ÖCALAN-PKK TAVİZLERİNDEN BAHSETMESİNDEN; AKEPE NİN BU SÜREÇTEKİ TUTUMUNDAN DAVRANIŞLARINDAN VERDİĞİ EMİR VE SÖZLERİN ORTAYA ÇIKMASINDAN ENDİŞE EDEN BİRİLERİMİ VAR?

Bu sahiplenme neden? Mit mensubunun başbakanın talimatı yada izni olmadan ifade vermemesi - tutuklanamaması falan bunlar nedir? Bunlar hangi akılın ürünüdürler? 

Perde arkasında korunmak istenen kişiler, gizleme hasır altı edilmek istenen bir takım kötü hadiselermi vardır?

Utanmadan DEMOKRASİDEN ŞEFFAFLAŞMADAN BAHSEDERLERKEN, GENERALLER İLGİNÇ DAVALAR VASITASI İLE YOK EDDİĞİ BİR MEMLEKETTE NEDEN BİR İSTİHBARATÇI İÇİN BUKADAR UĞRAŞI?

Artık ciddi olarak hakan fidanın savcıya bir takım akepe-kck-pkk-öcalan ilişkilerinden bahsetmesinden endişe edilerek bu tür sahiplenmenin varlığından şüphe etmeye başladım... Evet devlet memuruna sahip çıkabilir fakat aynı devlet GENERALLERİNE ORDUSUNA GAZETECİLERİNE DE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDADIR... Ha tinercilere sahip çıkmaktansa onları DİNDAR OLMAYANLAR TİNERCİ OLUR garip düşünceleri yok etmeye ötekileştirmeye ezmeye yeltenen...................

Neyse milletim bu günleri nasıl unutuyorsa; elbet unutmayanlar bu günleri atlatmamızıda sağlayacaktır...

Amin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.