4 Şubat 2012 Cumartesi

Mustafa Kemal de darbeci yaftası yiyecek

“AKP’nin Gençliğe Hitabe’den rahatsızlık duyduğu, Andımıza el uzatmayı planladığı, İstiklal Marşı’ndan gocunduğu ve Atatürk’ü hedefine alarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu öğelerini dinamitlemek için adice faaliyet yürüttüğü belirgin hale gelmiştir. Eğer süreç böyle giderse önümüzdeki dönemlerde başkent Ankara’nın durumu tartışmaya açılabilecek ve Mustafa Kemal’in de darbeci yaftası yiyerek verdiği milli mücadele sorguya çekilebilecektir. Zira var olan ölçü ve ayarlar tümüyle bozulmuş, Haçlı emellerinin cellatlığına soyunan AKP’nin nerede duracağı ve daha neleri gasp edeceği belirsiz hale gelmiştir. Ne var ki AKP fitnesi aradığı imkanı asla bulamayacaktır.”
D.BAHÇELİ

akp denen siyasi bilmem-nenin yedek tekeri vazifesinden bir parmak daha uzayıp-kısalamamış olan d.bahçeli denen muhterem kişiden bomba gibi yazılı açıklama gelmiş... Eyyy arkadaş bunları biz senelerdir söylüyoruz!

Bunların tek derdi Cumhuriyet ile diyoruz, dertleri Cumhuriyetin eşsiz değerleri diyoruz! Memleketi kamplaştıran da bölende bunlar diyoruz! Sen ne diyorsun?

Yedek tekersin! Başka da halt olamazsın!
Sana verilen oylar haram!

Çünkü sen bugün biraz tabandan gaz alacak, yarın akp ye göz kırpacaksın! Tarih bunu böyle yazdı...

Canını sıkma! Yarın ertesi gün recep çıkar medya desteğini de ardına alıp, bir iki kelam eder! Ne bdp ciliğin kalır ne vatan hainliğin...

Sen hain olacaksın! İtham ettiğin suçlarla akp örgütleri masum... Milletin derhal uyanması gerekli, bunların amacı ülkemizi mezhepsel etnik ayrımlaştırmalara sokmak ve egemenlerin ekmeklerine yağlar ballar sürmek!

DERHAL UYANIŞ GEREKLİDİR, MİLLİ UYANIŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.