21 Şubat 2012 Salı

Pembe Metrobüs III. Selimin Katilleri

Pazar gününden sonraki ilk bloglama faaliyetim, gazetedeki haberi okuduktan sonra kısmi bir gerginlik yaşamama sebep oldu; bu tip yaratıkların faaliyetleri insanın canını sıkıyor...

İrticai tehdit budur! İrticai yani dinin alet edilerek gericilik-tutuculuk! faşistlik! despotluk! feodallik! insanı insanlığından bireyliğinden koparıp birilerine kul etmek! Ve bunuda pozitif ayrımcılık altında gizlemek hatta gizlemeye çalışırken ellerine yüzlerine bulaştırmak... Bu karanlık zihniyet! kadınların toplum içerisinden alınarak tecrit edilmesini! izole edilmesini özgürlük sanıyor... Memleketin ağır yobazlarına göre kadın erkeklerden korunması gereken! namusunun sadece erkeklerin tahditi altında olabileceği zavallı savunmasız yaratıklar... 

Kadınlar ERKEKLERİN KORUMASI altında gene ERKEK lerden KORUNMALI SAKLANMASI inanışı... Kadını hür eğitimli bilinçli açık görüşlü yapmaktan kimse bahsetmezken - aklına gelmezken tekrarlayarak --> Kadınları kötü adamlardan koruma bahaneleri; bunun  başka yolları da var!

Mesela insanı eğitmek!
Mesela ciddi kanunlar yapmak! 

En önemlisi insanı eğitmek! İşe peygamber sözü ile devam etmek istiyorum; ''Kendine yapılmasını istemediğini; başkasına yapma'' Hz.Muhammed (sav) Sen insanını eğitme, kadınların birer günah makinesi olduğunu, onların erkeklerin bir numaralı cehennem sebebi olduğunu aşıla öğret sonrasında pozitif ayrımcılık numaralarına gizlen!!! Yemezler arkadaş yemezler...


Bu pozitif ayrımcılık falan değil! Bu düpedüz irtica, gerici zihniyet! peki bunun devamında ne olacak? Bütün bu oynanan pis oyunların arkasında irtica var! Tüm dertleri memleketi gericilik bataklığına sürüklemek!
Bugün bu uygulama kadınların hoşuna gidebilir, fakat aynı kadınların uyanık olması gerekli; bu irticai şarlatanlara elini veren kolunuda kaptırır!!! 

Bugün severek pembe otobüs! yarın sike sike erkek-egemen faşist kapatmalar dayatmalar! Aslında seçim Türk Kadınına bırakılmalı... Fakat hadisenin boyutlarıda açıklanmalı!

İrticai faaliyetler benim için herdaim vatan hainliğidir; sonuçta milli geri kalışımısın nedenleri arasında gericilik - açık görüşsüzlük vardır... Gerçekte geri kalışımızın nedenlerinin en başında EKONOMİK hayatımızdır, ekonomik geriliğimizin yol açtığı sebepler toplandığında milli geri kalmışlık ortaya çıkıyor! Din elden gidiyor feryatları altında bu memleket 300 yıl! birilerinin (hainlerin) maskarı oldu; milyonlarca metrekare topraktan buralara kadar geldik... Gericilik-Yobazlık her ülkenin belasıdır! Bu belayı bu mikrobu 300 içimizden temizleyemedik! Anlatamadık! arkadaş din elden gidiyor diye memleket geri kalmadı - ekonomi yüzünden yeniliklere karşı duruşumuzdan perişan olduğumuzu kimseye anlatamadık...

III. Selimin katilleri bunlar! Genç Osmanın katilleri bu pembe otobüs sevdalıları! 4 Padişah bu pembe otobüsçüler tarafından katledildiler... 150 yıl! memleket tecrit altında kaldı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.