29 Şubat 2012 Çarşamba

Kin ve Öc Peşinde Koşanlar

Yeni Sevr özlemiyle yanan AB-D Emperyalistleri, Malazgirt’in, Haçlı Seferleri hezimetinin, 29 Mayıs 1453’ün, Çanakkale’nin ve Birinci Kuvayimilliye’nin öcünü almak istiyor...

“Ergenekon Davası” adlı CIA operasyonu işte bu niyetin ve projenin bir ürünüdür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 26’ncı Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un tutuklanıp, AB-D’nin Türkiye’deki Guantanamo’su olan Silivri Zindanına ya da Toplama Kampına tıkılması da alçakça ve sinsice yürütülen şeytanî planın bir parçasıdır. Yeni bir aşamasıdır. Duruma, şartlara, sürece göre ayarlanan bir zamanlamayla namuslu, yurtsever, Mustafa Kemalci Cumhuriyet Eski Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’ya, geçen Ağustos’ta bu CIA projesi davayı protesto amacıyla istifa eden 27’nci Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Kuvvet Komutanlarına ve hatta yine bu paşalarla aynı kalitede olan önceki Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’e kadar vardıracaklardır saldırılarını.

Saldırıyı planlayan da yöneten de AB-D’nin en gözde casus örgütü CIA’dır. AB-D Emperyalistlerinde insafın, merhametin, insanlığın zerresi olmadığı, onların yüz elli yıldan beri yaptıklarından; döktükleri kandan, kıydıkları yüz milyonlarca masum insanın canından bellidir. 


Yazının tamamında derginin memleket durumuyla ilgili çözümlemesi bulunmakta... Çok değerli bir yazı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.