8 Şubat 2012 Çarşamba

Çalışan Kadınların Hepsi Orospudur

Hani basılmadan suç aleti olarak kabul edilen, ahmet şık ve nedim şener in odatv-ergenekon dosyalarına delil olarak konan şu meşhur kitap... Sonrasında internetten yayınlanmış - sn. abdullah:
- kimsenin okumayacağıda varsa, şimdi okudular vb. laflar sarf ettiği o kitap... Aşağıdaki metin o kitaptan alıntılandı ve eklendi... Ha unutmadan bugün kitap raflarında kırmızı renkte 000  KİTAP DOKUNAN YANAR
ADLI KİTAP İŞTE O KİTAP...

Neyse olay polis kolejindeki fetullahçı bir edebiyat öğretmeninin girdiği sınıflardaki beyin yıkama seansları... 
Olayın kahramanı 1986 senesinde fetullahçı aşırı dinci baskılara dayanamayarak; sicili bozulup emniyetten ayrılmak zorunda kalan zübeyir kındıra... (alıntı zübeyir kındıra nın fetullahın copları kitabından) -  000 kitap dokunan yanar kitabına zübeyir kındıra nın kitabından eklenmiş; bende 000 kitabın internette yayınlanan sürümünden ekliyorum, fakat kontrol ettim sapma-değişiklik yok - açıklamalarım dandik oldu :) farkındayım...Ülkü Dergisi nin formatını kitaplardan eklenen yazılar olarak değiştireceğimden bu başlık test mahiyetinde... Vs vs.
------ kitaptan aynen alıntı ------
Polis Koleji ve Akademisi’ne 12 Eylül sonrasında atanan öğretim üyelerinden Türk Dili ve Edebiyatı derslerine gelen B.C.’ydi. Coşkun’un derslerde edebiyat ya da Türk dilinden söz etmek yerine daha çok “hayat dersi” anlattığı öne sürülen kitapta, “Osmanlı’nın güzelliğinden, Cumhuriyet döneminin nasıl toplumda dejenerasyona yol açtığından söz ederdi. İslamın yüceliğinden çok eşliliğe, tek çeşit yemek yenmesi gerekliliğinden Atatürk’ün yanlışlarına kadar her alanda düşüncelerini anlatırdı. Şer’i hukukun adaleti tam olarak yerine getirdiğini,
ancak günümüzde uygulanan Batı hukukunun adaleti sağlayamadığını, çoğunu kendisinin uydurduğu hikâyelere dayanarak, ileri sürerdi”
deniyordu. B.C.’nin bir ders sırasında, “Atatürk’ü Samsun’a Vahidettin gönderdi. Parasını da o verdi.Gidip, düşmana karşı hazırlık yapması için görevlendirmişti. Ancak Atatürk, Vahdettin’e ihanet etti” demesi üzerine aralarında kendisinin de bulunduğu bazı öğrencilerin gösterdiği tepki üzerine B.C.’nin dersi terk ettiğine kitabında Yer veren Kındıra, “Bir başka dersinde ise kadınların çalışmasının dinimizce yasak olduğunu, çalışan kadınların erkeklerle aynı ortama girip, yoldan çıktığını ileri sürdü. 


Yine tartışma çıktı. B.C., heyecanla tezini savunuyordu:

- Çalışan kadınların hepsi orospudur.

Ender, birden ayağa fırladı ve başladı bağırmaya:

- Benim annem ebe. Sen bunu nasıl dersin?

B.C.’nin rengi attı. Bu olay okul yönetimine ve bayan öğretmenlere yansıdı. B.C.,Polis Koleji’nde ders verdiği öğrencileri mezun olup Akademi’ye gidince, Polis Akademisi’nde de aynı şeriat propagandası yapmayı devam etti.

 Ta ki, hakkında soruşturma açılıp, sözleşmesi iptal edilene kadar. Bilal Coşkun, bu tarihten sonra, Refahyol hükümeti döneminde Başbakanlık müşavirliği kadrosuna geçirildi. B.C., hala TBMM’de.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.