22 Şubat 2012 Çarşamba

Uğur Acar ın yeni yüzü hakkında merak ettiklerim



Giriş: uğur acar arkadaşın yeni yüzü ile ilgili merak ettiğim bazı hususları buradan paylaşmak istedim... Vede paylaştım işte...Soru-cevap şeklinde olmadan, bu sefer sadece sürekli soru şeklinde!

Şu yüz nakli yapılan çocuk; yeni yüzü vücut yaşından yaşlı birinden alındı. Tıp dünyasını takip edemediğimiz için yani bilmediğimizden bu operasyonun büyüklüğünüde anlayamadık... Bizim gazetelere bakarsak; ortadoğu balkanlar değil amerikada bile böylesi yokmuş...

Pompalamasyon, mübarek medya tarafından yapıldımı? hım hım da hım-hım Gerçi bundan önceki yüz nakil fotoğrafları ile mukayese bile etmeye gerek yok; bizimkilerin yaptığı operasyon MÜTHİŞ!

Haaaaa
Doktorlarımızın, yüzü bağışlayan ailenin ellerine-kalplerine sağlık Gazi Paşa nın dediği üzere beni ''Türk Hekimlerine Emanet Edin'' sözünün de gerçek olduğu birkere daha ispatlandı! :)


Hımmmm
Konu aslında, nakil işlemi yapılan hastanın 19 yaşında, donörün ise 40 yaşında olması, arada 20 yaş fark var! Buda demek oluyorki - yüz çocuğun bedeninden yaşlı! (süper ötesi aydınlatıcıyım) Genç arkadaş yaşlanmaya başladığında (yaşarmı bilinmez) yüzün tepkisi ne olacak? Çocuk 40 yaşına geldiğinde yüzü 60 yaşında mı olacak? Yoksa yüzün yaşlanması vücudun genel işleyişine mi bağlı? Yüz 40 yaşına kadar sabit kalıp, 40 yaşından sonramı yaşlanmaya başlayacak?

Caaartttt Kabaaaa kağıtçık
Son olarak genç arkadaş tıp-tarihine altın harflerle geçmiş olabilir, ama magazinsel saçmalıklara alet edilmesi; çok ünlü bir mankenle basılan futbolcu gibi medyaya paldır küldür atılması dün hastanede yaşanan saçma sapan paldır küldür olaylardan sonra... Garip memleket tir yurdum!

Gel görki yakında bu siyasi parti İSTİKLAL MARŞI nıda kaldırır! Ruhumuz magazine karşı domalmaktan ruhumuz duymaz... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.