30 Ekim 2012 Salı

Üniversiteli gençler ilimize ahlaksızlık getirdi

"Şimdiden önlem alınmaz ise herkes bu vebalin altında kalabilir. İşte burada bizler sivil toplum kuruluşu olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu işe el atmaz, gereken tedbirler alınmaz ise çok daha vahim manzaralar ile karşılaşabiliriz. Önce el ele, sonra sarılarak, sonra da dudak dudağa öpüşerek fiili zinaya doğru gidiliyor. Derhal bu ahlaksız davranışların önüne geçilmelidir. Bu kendini bilmez kişiler her yerde uyarılmalıdır."

imza
Yeşilay Cemiyeti Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu

Bu memlekette irticai faaliyet var diyoruz, din üzerinden kalpazanlık yapılıyor diyoruz kimseyi inandıramıyoruz. lütfü denen şahıs alenen Mardin halkını üniversiteli gençlerin öldürülmesi gasp edilmesi darp edilmesi Mardin den sürülmesi için kışkırtmıştır... Öğrencilerin baskı altında kalmaları için zorbalık görmeleri için kışkırtmada bulunulmuştur. Yarın Mardin de bir üniversite öğrencisi öldürülse bunun hesabını kim verecek? Yarın Mardin de bir kız öğrenci sokaklar da sürüklense dayak atılsa bunun hesabını kim verecek? Böyle tipler son 10 senede oldukça prim yaptı memleketimizde... Bunun sorumlusu akp siyasi partisidir.
Zaten;
Ekonomik açıdan Mardin halkının öğrenciye ihtiyacı vardır, bunun yanında sosyal açıdan da kentin büyümesi gelişmesi için gene Üniversite öğrencisine ihtiyaç vardır. Fakat lütfü denen teröristler bunun gibi Cumhuriyet düşmanları bundan 100 yıl öncesinde kalmışların yaptıklarının aynısını yapmakta!!!
Kenti küçük kendi halinde yaşayan kendi yağıyla kavrulan gelişmemişliklerle çağdışılıklarla boğuşan bir konumda bırakıp, karar vericilerin önderliğinde yüksek tabakadakilerin emirleri altında halkı ezmek... Bunun gibi Cumhuriyet düşmanlarına bırakılsak yaşayan halkın okula bile gönderilmesini engellemeye çalışırlar... Okuma yazma bilmesinler, kitap okumasınlar... Biz ne dersek sevap ne dersek günah desinler... 

Cumhuriyet el ele tutuşup öpüşmek değildir!!! Cumhuriyet = Özgürlüktür. Cumhuriyet kişilliksizlerin katillerin teröristlerin zorbalardan dağıtılan hakları alır ve vatandaşa dağıtır... Cumhuriyetin temelinde seçme hakkı vardır. Dayatma yoktur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.