11 Ekim 2012 Perşembe

Suriye Hakkında

Gene memleketin gündemi değişti durdu, bu sefer cidden yakalayamadım.... Neyse suriye yi vurduk, onlar tırstı diye övündük fakat bu vurmada parçalamada tehditte EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLİĞİNİ HÜKÜMET ARACILIĞI İLE BİR-FİİL YAPTIĞIMIZI unutttuk, unutturulduk... Haberimiz bile olmadı!!!

Yok efendim, suriye lideri teröristmiş - katilmiş!!! Bugüne kadar öldürülen binlerce suriyeli güvenlik görevlisi ne? Sözde direnişçi gerçekte terörist olanlar öldürdüğünde barış savaşçısı - özgürlük savaşçısı olurken!!! Ülkelerinin bütünlüğü için mücadele eden, egemenlerle mücadeleye girişen topraklarına sınırlarına sahip çıkmaya çalışan suriye askerlerinin yaptığı ülkece hayatta kalma mücadelesini ise terörizm diye adlandıracaksınız.... Bunu da size bağlı egemenlerin yerli işbirlikçisi medyanız tarafından sürdüreceksiniz....

Ayrıca defalarca yazdık çizdik!!!

Sen suriyedeki teröristleri silahlandır, eğit destekle!!! sonra da sınırında bomba patladığında suriye yi cezalandırmaktan bahset... Bu nasıl adalet anlayışıdır? Bu nasıl MÜSLÜMANLIKTIR?

Bunların sözleri de eylemleri de samimi değil! partilerinin üzerinde  ADALET VE KALKINMA dan bahsederler ancak tek yaptıkları adaleti dağıtırken ve kalkınmayı gerçekleştirirken samimiyetsizce davranmaları... Yandaşlarına yardakçılarını abad ederek yükselmek....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.