25 Ekim 2012 Perşembe

Atatürk Olmasaydı Ne Olurdu ?

İnternette rastladığım blogdan bahsetmek istiyorum. Lafı uzatacak ne halim nede zamanım aslında yok; yorgunum.... Haa unutmadan bugün bayram. Blog hakkında aslında yazabileceğim o haysiyetsizlik ihanet ve piçlik varki, ilk cümlemde yazdığım gibi sabahlara kadar yazılabilinir fakat bende takat ne yazıkki yok.

Demiş ki islam dinini neresinden anladığı bilinmez emperyalist uşağı sözde dincimiz:

Atatürk Olmasaydı Ne Olurdu? Tezini anlatacağı maddelere dayanarak sanki bizleri işgal eden emperyalist yabancıların da aynısını yapacağını bildirmiş... Yani ha atatürk devrimleri ha emperyalist ingiliz işgalini bir tutmuş, hatta sadece camiileri yıkarlarmış-mış hatta keşke yıksalarmışta camiilerin altında kalıp şehid olsalarmış. İlginç fikirlerini dünyaya yansıtırken unuttuklarının arasında blog sayfasının tüm yasal yayın haklarının yazılımından sunucu içinde barındırıldığı yere teknolojisine kadar herşeyin zaten KAFİR lerin olduğunu unutmuş... (bu kısıma en sonda geleceğim)
sorusunu kendince ve adi haysiyetsiz gerici emperyalist kapitalist katillerin iplerinde dolanan yollarında yürüyen cemaatlerinde anlatılan düşünülen zorla empoze edilen o aşağılık ve pis ağızı ile sözde madde madde vermiş...

1- Demişki:  Siyasi gücüde içinde bulunduran hilafeti derhal kaldırırlardı.
cvp: hilafet kurumunun devlet yönetiminde ve halk üzerinde gerçekten bir etkisinin olmadığı zaten bilinmiyormu? Emperyalistleri istanbul topkapı sarayında oturan halifemi defetmiştir? Kurtuluş savaşında istanbulda oturan halifenin anadoluya çektirdiği telgraflar zaten ortada değilmidir? İstanbulda oturanlar koskoca devletin sonunun ingilizler tarafından belirlenmesi gerektiğini, yabancı işgalcilerle iyi geçinmenin devlet için hayırlı olacağını düşünmemişlermidir? İstiklal savaşı kahramanlarından FEVZİ ÇAKMAK dahi bu fikirlerle hayatına devam edip azılı bir ATATÜRK düşmanlığı içerisindeyken, taki iç işleri bakanlığını ingiliz piyadelerinin basması ve göğsüne süngü dayanarak makamından kovulması ile aklı başına gelen gene kimdir?

Kurtuluş mücadelesine başlanan zamanlar da istanbulda çeşitli nümayişler gösteriler mitingler düzenlenmiş bunlardan ilk büyük olanına halife davet edilmiş fakat kendisi gelmemiştir!!!! Bunun üzerinde diğer yapılan bütün mitinglere halife bir daha asla davet edilmemiş ve istanbul halkı halife-padişahın vaziyetini fikir yapısını ve devleti sokmak istediği götürmek istediği son noktayı keşfetmiştir... İstanbul halkı nın zaten halife den yada padişahtan bir beklentisi Cumhuriyetten önce bitmiş ve tükenmiştir...

Metin kaynak gösterilip - zenginleştirilecektir. Yobaz emperyalist teröristlerin memleketimizi amerikan-ingiliz mandası altına sokmalarına izin vermeyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.