26 Ekim 2012 Cuma

devlet bahçeli akp nin yedek tekeridir

devlet bahçeli denen kişi 29 Ekim de Ankara İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde yapılacak Büyük Seferberlik  Buluşması  için her zaman yaptığı açıklamalardan birine imza atarak safını belli etti. Yani akp iktidar güçlerinin yedek tekerlekliğini yineledi... Sen siyaset yapacağım diye çık orada burada akp iktidar güçlerine her türlü ihanet suçlamasında, vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye attığını salla dur!!! Arkasından bu ihanetle suçladığın iktidar güçlerinin karşısında aslanlar gibi dikilebilme cesaretinde bulunan VATAN SEVER leri ihanetle suçla... Sen kimsin?

EY BAHÇELİ SEN NEYİN PEŞİNDESİN? KİMİ KANDIRIYORSUN? KİMDEN KORKUYORSUN?

Hangi hakla büyük seferberlik yürüyüşü hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun? Bu açıklamayı seçime hazırlık ve tekrarlanan yedek tekerleklik olarak yani acıyarak ve bu partiye oy veren olarak utanarak karşıladım. Mide bulandırıcı!!!

Cumhuriyeti sevmek = Hizmet eşitliğini tabiki kabul ediyorum; fakat bu hizmetlerin yapılması için vatanın altına dinamit döşenerek satılarak yok edilerek yapılacak olan hizmete de bu milletin ihtiyacı yok... Köprü yapıp bunu yaparken de köprünün ayağının parasını egemenlerin yerli işbirlikçiliği neticesinde kazanılacaksa istemiyoruz.

devlet bahçeli denen kişinin konu ile ilgili olan açıklaması (saçmalaması yada yedek tekerlekliği)

“Bazı sivil toplum kuruluşlarının Ortadoğu'daki bazı özentilere heveslenerek 'halk hareketi başlatıyoruz', 'halk yürüyüşü yapıyoruz' derken bir krize Türkiye'yi sokmaları ve bunu da bazı siyasi partilerin çok sıcak sahiplenmeleri doğru değildir. Yıllardır yapılmış olan bayramların içerisinde neyi yapmak istiyorlarsa oraya gelmek suretiyle bu bayramı milletçe kutlamanın, ama eğer bir tepki de koyacaklarsa o tepkiyi de oradaki davranışlarıyla koymalarında yarar vardır. Yoksa alternatifler ortaya koyarak Türkiye'nin bölünmesine her alanda katkı sağlamak Cumhuriyetçilik değildir. 29 Ekim günü yapılacak olan bayramın Türkiye'de bir krizin işareti olarak görülmesi yanlış olur, Türkiye'yi de önemli sıkıntılara sokabilir. Bu yanlışlıktan vazgeçilmelidir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.