1 Ekim 2012 Pazartesi

Adsense de Reklamlar Hakkında


İnternet kullanıcıları ve Google reklam verenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen siteler aşağıdakileri yapamaz:

*Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik sörf ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
*İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
*Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
*Pop-up'ları tetikleyen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendiren, tarayıcı ayarlarını değiştiren veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyen bir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmemesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
*Site Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu değilse, çevrimiçi reklamcılıktan trafik alamaz. Örneğin kullanıcılar, reklamınızda vaat edilenleri kolayca bulabilmelidir.

Şöyle diyor google amca:
Reklamlarıma öyle yada böyle sayfa sahibisinin direktifleri ile basanlar-tıklayanlar olursa; ''tiz sayfa sahibisinin boynu vurula'' demekte. Geçmiş zamanlardan birinden bizimde böyle bir çetemiz vardı; aklımız sıra  koskoca google amcaya kazık atacaktık.... Gençtik... Dünyayı değiştirecektik :) fakat bu adsense olayı bende birazcık takıntı haline geldi... Google Adsense reklamlarını sayfamda görmek istiyorum lan...

Vallaha kimseye tıklattırmayacam, hem zaten 3 aşağı 5 yukarı iyi de para kazanıyorum senede 10 dolara ihtiyacım yok....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.