31 Ekim 2012 Çarşamba

recep tayyip erdoğan dan inciler serisi

"Bizim gönlümüzden geçen devlet ve milletin bayramı birlikte kutlamasıydı. Gereken çağrıları yaptık. Birlik ve beraberlik gününde el ele olmamız gerekmiyor mu? Önceki yıllarda hep beraberdik. Bunun gerekçesini de medyanın sorması gerekiyor. Milletin içine gitmeye korkuyormuşuz. Ordakiler millet de diğer taraftakiler ne?"
Çağırılarınıza uymayanları kanunsuz bir şekilde faşistçe zorbaca durdurdunuz, zehir sıktınız, copladınız, çiğnediniz. Eleştirilmekten okadar tırsar oldunuz ki okadar tahammülsüzleştiniz ki MİLYONLARI YÜZLERLE KARIŞTIRDINIZ... Medyanın sorması gereken o kadar çok ahlaksızlık birikti ki medya bunu gerçekten sormuş olsaydı sen bugün orada oturamazdın... Bu arada diğer tarafta pekte fazla bir kalabalık yoktu, varsa yoksa diğer tarafta yani senin marjinal-terörist-örgütçü dediğin Cumhuriyet sevdalılarıydı.
"Benim o barikatların kaldırılmasıyla ilgili talimatım olmadı. Cumhurbaşkanının talimat verip vermediği konusunda bilgim yok. Ama böyle bir talimat vermiş olacağını düşünmüyorum. Bu zamana kadar bu devleti çift başlı bir yapıyla yönetmedik. Bir Başbakan olarak benim ve Cumhurbaşkanının görevi bellidir."
Herkes kendi yerini bilsin, eyy cumhur başkanı sen semboliksin orada hemde seni oraya ben çıkardım. Otur oturduğun yerde!!! Senin görevin oturduğun yerde oturup 23 nisanlar da çocuklarla fotoğraf çektirmek. Ayrıca valisi kaymakamı şusu busu emrimden çıkamaz!!! Ben ne dersem (kral-padişah olduğundan) onu yaparlar... İki dudağımın altına bakar!!! Kuzey kore lideri gibiyim havaları!!!
"Barikatların kaldırılması noktasında polislerin bir zaafiyeti sözkonusu. Benim güvenlik güçlerim Öcalan'ın posterine de onların paçavralarına da müsade etmez. Sen Türk bayrağına saygılıysan Hakkari'de gösterseydin onu. O zaman ben senin yaptığın törene saygı duyardım."
Bunu da çok duyduk, SAYIN ÖCALAN lafını kim dedi ben unuttum, Hakkari ye seni bekliyoruz bi ara gidiverde o bayrağı sen aç... Açabilirsen. Yada dur!!! Senin hakkariye gitmene gerek yok aslında, açılımlarından sonra gaza gelen faşist kürtlerden sanıyorum haberin var... Hele hele büyük şehirlerde... Sen uzağa gitme hakkari uzak gelebilir senin için, OKMEYDANINA ŞARK KAHVESİNE GİTSEN ORADA BAYRAK AÇSAN yeter.

yukarıda kırmızı kalın puntolarla yazılan alıntılar TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI recep tayyip erdoğan a ait.

 ince puntosuz renksiz yazılanlar, alıntıların altına yazdığım el-cevaplar ise ise bana ait. Lafımızın geçmesi sözümüzün dinlenmesi için kırmızı renge kalın puntolara alıntılara mı ihtiyacımız var? Gerçi biz ve bizim gibi vatandaşlar için darbeci - marjinal - örgütçü falan yakıştırmaları da son 1-2 gündür epey bi mesafe kat etmiş vaziyette.

Hayat Devam Ediyor


Evet hayat devam ediyor ve amerikalıların müthiş sözü show must gone... durumları evet 2 blog yazısı öncesinde memleketi kurtarırken kendimizce ihanet içindekileri yada yobazları teşhir ederken kendimizce ipliklerini pazara çıkarırken bir anda 360 derece dönüp sabri sarıoğlu na dönüş yapabiliyoruz. Ya ne yapalım? Tamamen resmi kuruluşlar ve derneklerden oluşan alternatif cumhuriyet bayramı etkinliklerini yürüyüşlerini terörizm diye niteleyen, vatandaşa zehir sıktıran bir zihniyetle karşı karşıya kaldığımız ortada... Fakat ne yapalım? Hayat devam ediyor. Aslında buraya yazmak istediğim okadar çok şey varki, işte yazılmıyor yazamıyoruz...

Fifa 2013 Sabri Sarıoğlu




Kısa süre içinde de sabrinin fifa 2013 te attığı emsalsiz golleri ve insancıl olmayan şutlarını video olarak yayınlayacağım. :D


30 Ekim 2012 Salı

Yürüyüşe katılanlar Ergenekoncu marjinaller

Dini ve milli bayramların siyasi istismar ve ranta dönüştürme çabaları son derece yanlıştır. Buradaki asıl amaç bayramı kutlamak değil, kullanmaktır

imza
bekir bozdağ

Dini imanı namazı camiileri türbanı sakalı kurbanı ramazanı dilinden düşürmeyen kim? Bunu 10 yıldır ranta dönüştüren kim?

Farklı yerlerde bulunulmasını, altarnatifleri kabul etmemek, eleştirilmekten korkmak!!! bunun için bunun üstesinden gelmek için zorbalık yapmak, otobüsleri durdurmak!!! gizli belgeler ile vatandaşı durdurmak, vatandaşa zehir sıkmak, vatandaşa marjinal demek,  haksızlık etmek, basını etki baskı altına almak - alan kim?

Üniversiteli gençler ilimize ahlaksızlık getirdi

"Şimdiden önlem alınmaz ise herkes bu vebalin altında kalabilir. İşte burada bizler sivil toplum kuruluşu olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu işe el atmaz, gereken tedbirler alınmaz ise çok daha vahim manzaralar ile karşılaşabiliriz. Önce el ele, sonra sarılarak, sonra da dudak dudağa öpüşerek fiili zinaya doğru gidiliyor. Derhal bu ahlaksız davranışların önüne geçilmelidir. Bu kendini bilmez kişiler her yerde uyarılmalıdır."

imza
Yeşilay Cemiyeti Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu

Bu memlekette irticai faaliyet var diyoruz, din üzerinden kalpazanlık yapılıyor diyoruz kimseyi inandıramıyoruz. lütfü denen şahıs alenen Mardin halkını üniversiteli gençlerin öldürülmesi gasp edilmesi darp edilmesi Mardin den sürülmesi için kışkırtmıştır... Öğrencilerin baskı altında kalmaları için zorbalık görmeleri için kışkırtmada bulunulmuştur. Yarın Mardin de bir üniversite öğrencisi öldürülse bunun hesabını kim verecek? Yarın Mardin de bir kız öğrenci sokaklar da sürüklense dayak atılsa bunun hesabını kim verecek? Böyle tipler son 10 senede oldukça prim yaptı memleketimizde... Bunun sorumlusu akp siyasi partisidir.
Zaten;
Ekonomik açıdan Mardin halkının öğrenciye ihtiyacı vardır, bunun yanında sosyal açıdan da kentin büyümesi gelişmesi için gene Üniversite öğrencisine ihtiyaç vardır. Fakat lütfü denen teröristler bunun gibi Cumhuriyet düşmanları bundan 100 yıl öncesinde kalmışların yaptıklarının aynısını yapmakta!!!

Fifa 2013 Sabri Sarıoğlu


Büyük umutlarla yeri olmadığı halde elmanderin yerine aldım fakat değişen pek bişey olmadı :D. Neyse ki Bu adamı harbiden çok seviyorum, fakat sabri heryerde sabri... :D

Fifa 2013 de Beşiktaş Yok


Oyunu indirdim, güç bela kurdum oynamaya başladım... Şu güçbela kısmını biraz açmam gerekirse ki açayım en iyisi

1- oyundan atma sorunu
2- klavye sorunu
3- oyun çok karmaşık
4- Türkiye ligi yok
5- Beşiktaş yok

Neyseki eski faşistliğimden eser yok artık, Beşiktaş yoksa Türk liglerinden Galatasaray ile idare ediyorum. :) İnternette yapmış araştırmalar neticesinde herşeyi doğru düzgün hakkında yapan TFF ile Ea-Fifa anlaşamamışlar... Sanki dünya kupalarında başarılardan başarılara avrupa kupalarında başarılardan başarılara koşuyoruz, her yıl 3-5 büyük klubümüz yüz milyonlarca dolar transfere para harcıyor... Reklama ihtiyacımız yok!!! Fifa öldü bitti Türk liglerine kaldı... Yahu arkadaş fifa klüplerden para alırmı almazmı bilmem ama suudi arabistan danimarka güney kore liglerinin olduğu oyunda Turkcell 1. futbol liginin olması bence son derece gerekli. Neyimiz nelerine gerek diyecek arkadaşları ise şimdiden kınıyor ve önemsemediğimi belirtiyorum...

Not: oyunda Türkiyeyi temsil eden sadece bir takım oda  Galatasaray.

Haaa oyunun artısı (bence - fifa 2008 hastası olarak mukayesem ancak 2008 üzerinden) yapay zeka - grafikler - çılgın ara pasları - koşu yoluna atılan paslar vs vs.

29 Ekim 2012 Pazartesi

Empire Total War Razor


Empire Total War Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP 32(service pack 2), Windows Vista 32 OS.
İşlemci: 2.4 GHz hızında tek çekirdekli Intel ya da eşdeğer AMD işlemci.
Sistem Hafızası: 1GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista).
Grafik kartı: 256MB DirectX 9.0c uyumlu video hızlandırıcı (shader 2.0 veya daha yüksek).
Ses Kartı: Directx9.0c uyumlu ses kartı.
Windows uyumlu klavye ve fare.
15 GB boş, sıkıştırılmamış sabit disk alanı.

Bu oyunu zamanında bilgisayarıma kurmuş olmam, sonra beğenmeyip silmiş olmam oyunun kötü olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilinmez. Fakat geçen gün arkadaşıma gittiğimde oyunun orjinaline sahip olduğunu öğrendim :) oda benim bu oyundan nedendir bilinmez iğrendiğimi öğrendi... İlginç olan ise ROMA TOTAL WAR dan ve mod larından oyunun (ROMA TOTAL WAR 2) yenisini yapmaya başladıkları halde ve gene benim oyun içi videolarına bakıp yok arkadaş roma total war 1 değişilmez... Ne anlatıyorum bende anlamadım...

Oyunun kurulumunu buradan
http://akinyuce.blogspot.com/2012/05/empire-total-war-razor-kurulum.html

Torrent ile nasıl dosya indireceğinizi öğrenmek içinde buradan
http://akinyuce.blogspot.com/2012/10/torrent-program-nedir-nasl-calsr.html

yararlanın.

adnan oktar dan halkçılık dersleri 1



Bu adam mı evliya? Yada ermiş kişi? Yoksa hala bizim-sizin bilmediğiniz imtihanvari bir takım deli saçması gizemler yüzündenmi böyle davranıyor denilecek... Görmeden iman etmek ayrıcalığımız olabilir fakat gözümüzün önünde olandan da birtakım sonuçlar çıkarabilmeliyiz.

Görmediğimize hikmet gördüğümüze hikmet, sen anlamazsın imanın yetmiyor...

Her öküzün altında daşşak arama? Sorgulama? Gizem? Sırlar??? Daha açık olunamazmı??? Etiket olmak için halktanmı kopmak gerekli? Son teknoloji müzikleri biliyorsun, evliya olacak kadar din uzmanısın... Hatta daha da büyüksün!!!

FAKAT AKBİL (AKILLI BİLET - BELBİM) NEDİR BİLMİYORSUN

Bu nedir kardeşim?

Google Cumhuriyet Bayramını Unutmadı


Google amca arada sırada Yüce Türk Milletini özel günlerini hatırlamayıp üzse de bugünü unutmamış... Hemde ilk görsel olarak ilk TBMM yi seçmiş. Ne diyelim teşekkür ederiz.

Casio Aw 80 Saat Ayarı

İnternet üzerinden (g.g. den) yanlışlıkla Casio AW 80  (ben ona AQ dediğimde oluyor) model kol saati aldım. Satın aldığım gün saati ayarlaya bilmek için 2 gün uğraştım, Allahtan o ara yaz saati uygulaması zaten vardı da tekrar tekrar ayar yapmadım... Fakat yaz saati uygulaması dün itibari ile bitirilmiş benim haberim geç oldu... Uğraş uğraş uğraş... Aklıma google geldi...

Not: saat gayet sağlam, hor kullandığım halde canavar gibi. Camları çizik içinde de olsa casio casio dur arkadaş.

Saatin ayarlaması:

MODE(Sol alt) tuşu saatin fonksiyonlarını gezmenize yarıyor. Mode de gördüğünüz TEL telefon numaraları kayıt için.(ama hiç kullanmadım gerek yokTelefondan sonra gelen menude bir kaç ülkenin saatlerinide kayıt edebiliyorsunuz. Sonraki menu de normal saatimiz. Saatin 24 saat üzerine kullanabilir yada 12 saat üzerine kullanabilirsiniz bunun içinde SEARCH tuşuna(sağ alt) tıklayarak geçiş yapabilirsiniz. 2 tane alarmı var 2 tane kronometre var geri sayım ve ileri sayım.
DIGITAL SAAT AYARI için ADJUSTa basılı tutun önce saniye yanıp sönücektir mode den saat ve dakikaye getirebilirsiniz saat yada dakikanın üzerine geldiğinizde SEARCH VE LIGHT (sağ alt üst) tuşlarına basarak düzeltebilirsiniz.

ANALOG SAATI AYARI için ise ilk önce MODE (sol alt) düğmeden H-S seçeneğine gelin. Sonra ADJUST (sol üst) düğmeye 1-2 saniye basılı tutun. SEARCH (Sağ alt düğme) ile mekanik saati ayarlayın.
Forum Donanım Haberden Alıntı.

Sizin korumanız gereken Cumhuriyet’e biz sahip çıkıyoruz

“Sizin korumanız gereken Cumhuriyet’e biz sahip çıkıyoruz”
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı

Tırnak içerisindeki cümleyi bir siyasi partinin İstanbul başkanı söylüyor...

Peki kime?

29 Ekim Törenlerinin yapıldığı taksim meydanına alınmayan, barikatları zorla aşarak alana giren CUMHURİYET DEMOKRASİ SEVDALISI bir grup... Bu grubun arasına karışan bir adam... Bu lafları ağzından çıkarıyor... Peki kime?

Anıt etrafında toplaşmış ''Tsk Rütbeli'' personeline, bunlar arasında omuzlarında galaksiler yıldızlar olanlar var... Ne acı!!!

Merak ediyorum da acaba o an neler hissettiler?

Merak ediyorum akşam eve gelip gece başlarını yastıklara koyduklarında neler hissettiler?

Çocuklarının eşlerinin yüzlerine nasıl bakacaklar? Torunları sorduğunda

- dede dede neden Cumhuriyete sahip çıkmadınız

diye sorduklarında acaba neler hissedecekler?


Fraps 3.4.7 Registered


Fraps 3.4.7 Registered

Oynadığı oyunların videosunu yada fotoğraflarını çekmek isteyenlerin yegane kullandığı boyunun değil işlevinin önemli olduğuna tüm piyasanın kanaat getirdiği yegane program. Fraps...

29 EKİM 1923 CUMHURİYET BAYRAMI


29 EKİM 1923 tarihinde ne oldu?

Cumhuriyet ilan edildi
Demokrasi
Seçim
Bişeyler bişeyler...

Yani;
 adalet-hukuk paylaşım seçme seçilme hakkı geldi, babadan oğula geçiş usulü kaldırıldı...
Yani;
 kayıkçının oğlu kayıkçı, kayseri li hayvan yetiştiricisinin oğlunun çoban olduğu devir kapandı...
Yani; okullar açıldı herkes neredeyse eşit şansa sahip hale getirildi...

Örneğin çoban sülo yani SÜLEYMAN DEMİREL

Örneğin rize li kayıkçının oğlu RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Gerçekten yanlış yapılmış...

Neyimize CUMHURİYET DEMOKRASİ ADALET SEÇİM DEVRİM ULUS DEVLET ULUS MİLLET
Bugün Cumhuriyet düşmanları düşman oldukları kurumun daha ne olduğunu bilmiyor... Yazık ki ne yazık.


Cumhuriyet olmasaydı ne olurdu? 
sülo çoban, recep kayıkçı olurdu?

Torrent Programı Nedir Nasıl Çalışır

(bit torrent 7.7 ekran görüntüsü)
Torrent programının nasıl çalıştığını boş verelim, şu anda bilmemiz gereken torrent programını yükleyip kullanmaya başladığımızda ücretli ücretsiz hiçbir download sitesine (netload-rapidshare vb. türevleri) hesabına ihtiyacımız olmayışıdır... Bilgisayarımıza bir programı kurarız adamın biri bilgisayarına veri yükler, başkalarıda hem o adamın bilgisayarından hemde başkalarının bilgisayarlarından ve başkalarıda başkalarının bilgisayarlarından çok küçük data paketleri emer (indirir) falan. Neyse yeter!!!

Torrent linklerini oradan buradan bulabilirsiniz ben www.isohunt.com adresini kullanırım. Sizlere de bu adresi öneriyorum. Neyse konunun devamında programın kurulmasından isohunt.com yani benim sizlere verdiğim adresten nasıl dosya indireceğinizi bile anlatacağım oturdum üşenmeden ekran görüntüsü bile aldım. (5 dakikada hazırlanmış eğitim olayıdır)

28 Ekim 2012 Pazar

Spartacus Vengeance İndir


Spartacus Vengeance - 2x01 - Fugitivus.divx 248.6 MB
Spartacus Vengeance - 2x02 - A Place in This World.divx 227.5 MB
Spartacus Vengeance - 2x03 - The Greater Good.divx 357.6 MB
Spartacus Vengeance - 2x04 - Empty Hands.divx 253.3 MB
Spartacus Vengeance - 2x05 - Libertus.divx 364.5 MB
Spartacus Vengeance - 2x06 - Chosen Path.divx 326 MB
Spartacus Vengeance - 2x07 - Sacramentum.divx 390.1 MB
Spartacus Vengeance - 2x08 - Balance.divx 385.2 MB
Spartacus Vengeance - 2x09 - Monsters.divx 256.4 MB
Spartacus Vengeance - 2x10 - Wrath of the Gods.divx 363.5 MB

Şahsen bu sezon şiddetin ve erotizmin bazende pornografinin sınırlarının zorlandığını spartacus vengeance ile bir kere daha öğrendim. Aşırılıklar bazen canımı sıksa da eski spartacusü arasam da bu elemana da 1 sezonda tabiki alışmamız zor oldu-olacak. Sonuçta diziye kanser olarak hayattan emekli olan arkadaşla başlamıştık... 2. sezon falan derken neyse... Bu sezon da iyiydi; kesinlikle bir sezon daha çekileceği kesin, fakat tarihsel gerçekliğe bakarsak bu dizinin son sezonu olsa gerek... Sonuçta tarih spartacüs denen bir köleyi yazmış fakat sonunu ise roma orduları ile girdiği son savaşın onunda sonu olduğunu bir yerlere karalamış... +18 iseniz yani 18 yaşından büyükseniz izleyin, fakat evde ya manitanızla yada abinizle izleyin... Ananız la babanızla bacınızla falan imkansız...

27 Ekim 2012 Cumartesi

26 Ekim 2012 Cuma

Genel Kurmay Başkanı İstifa Et



Genel Kurmay başkanı DERHAL İSTİFA ET!!! Demokrasi ve ''Adalet'' manyağı olduğundan hem fikir olduğumuz genel kurmay başkanı görevinden derhal istifa etmelidir, kendisine bağlı olan ordularından birinde görevli olan mehmetçik dayak yiyerek bu hale getirilirken kendisi halı-kilim-lokum mu yemekteydi?

Alsana ileri demokrasi işte!!! Bu kadar demokratsan bu işin peşini bırakma ve başkanı olduğun bir kurumda böyle hadiseler yaşandığı için ÇAĞDAŞ bir şekilde İSTİFA ET!!!

Askerin konya da çektiği tedavi sıkıntısı ve sahipsizlik ise cabasıdır; bu konuya pek fazla girişmedim...

devlet bahçeli akp nin yedek tekeridir

devlet bahçeli denen kişi 29 Ekim de Ankara İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde yapılacak Büyük Seferberlik  Buluşması  için her zaman yaptığı açıklamalardan birine imza atarak safını belli etti. Yani akp iktidar güçlerinin yedek tekerlekliğini yineledi... Sen siyaset yapacağım diye çık orada burada akp iktidar güçlerine her türlü ihanet suçlamasında, vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye attığını salla dur!!! Arkasından bu ihanetle suçladığın iktidar güçlerinin karşısında aslanlar gibi dikilebilme cesaretinde bulunan VATAN SEVER leri ihanetle suçla... Sen kimsin?

EY BAHÇELİ SEN NEYİN PEŞİNDESİN? KİMİ KANDIRIYORSUN? KİMDEN KORKUYORSUN?

Hangi hakla büyük seferberlik yürüyüşü hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun? Bu açıklamayı seçime hazırlık ve tekrarlanan yedek tekerleklik olarak yani acıyarak ve bu partiye oy veren olarak utanarak karşıladım. Mide bulandırıcı!!!

Cumhuriyeti sevmek = Hizmet eşitliğini tabiki kabul ediyorum; fakat bu hizmetlerin yapılması için vatanın altına dinamit döşenerek satılarak yok edilerek yapılacak olan hizmete de bu milletin ihtiyacı yok... Köprü yapıp bunu yaparken de köprünün ayağının parasını egemenlerin yerli işbirlikçiliği neticesinde kazanılacaksa istemiyoruz.

devlet bahçeli denen kişinin konu ile ilgili olan açıklaması (saçmalaması yada yedek tekerlekliği)

“Bazı sivil toplum kuruluşlarının Ortadoğu'daki bazı özentilere heveslenerek 'halk hareketi başlatıyoruz', 'halk yürüyüşü yapıyoruz' derken bir krize Türkiye'yi sokmaları ve bunu da bazı siyasi partilerin çok sıcak sahiplenmeleri doğru değildir. Yıllardır yapılmış olan bayramların içerisinde neyi yapmak istiyorlarsa oraya gelmek suretiyle bu bayramı milletçe kutlamanın, ama eğer bir tepki de koyacaklarsa o tepkiyi de oradaki davranışlarıyla koymalarında yarar vardır. Yoksa alternatifler ortaya koyarak Türkiye'nin bölünmesine her alanda katkı sağlamak Cumhuriyetçilik değildir. 29 Ekim günü yapılacak olan bayramın Türkiye'de bir krizin işareti olarak görülmesi yanlış olur, Türkiye'yi de önemli sıkıntılara sokabilir. Bu yanlışlıktan vazgeçilmelidir.”

25 Ekim 2012 Perşembe

Atatürk Olmasaydı Ne Olurdu ?

İnternette rastladığım blogdan bahsetmek istiyorum. Lafı uzatacak ne halim nede zamanım aslında yok; yorgunum.... Haa unutmadan bugün bayram. Blog hakkında aslında yazabileceğim o haysiyetsizlik ihanet ve piçlik varki, ilk cümlemde yazdığım gibi sabahlara kadar yazılabilinir fakat bende takat ne yazıkki yok.

Demiş ki islam dinini neresinden anladığı bilinmez emperyalist uşağı sözde dincimiz:

Atatürk Olmasaydı Ne Olurdu? Tezini anlatacağı maddelere dayanarak sanki bizleri işgal eden emperyalist yabancıların da aynısını yapacağını bildirmiş... Yani ha atatürk devrimleri ha emperyalist ingiliz işgalini bir tutmuş, hatta sadece camiileri yıkarlarmış-mış hatta keşke yıksalarmışta camiilerin altında kalıp şehid olsalarmış. İlginç fikirlerini dünyaya yansıtırken unuttuklarının arasında blog sayfasının tüm yasal yayın haklarının yazılımından sunucu içinde barındırıldığı yere teknolojisine kadar herşeyin zaten KAFİR lerin olduğunu unutmuş... (bu kısıma en sonda geleceğim)
sorusunu kendince ve adi haysiyetsiz gerici emperyalist kapitalist katillerin iplerinde dolanan yollarında yürüyen cemaatlerinde anlatılan düşünülen zorla empoze edilen o aşağılık ve pis ağızı ile sözde madde madde vermiş...

1- Demişki:  Siyasi gücüde içinde bulunduran hilafeti derhal kaldırırlardı.
cvp: hilafet kurumunun devlet yönetiminde ve halk üzerinde gerçekten bir etkisinin olmadığı zaten bilinmiyormu? Emperyalistleri istanbul topkapı sarayında oturan halifemi defetmiştir? Kurtuluş savaşında istanbulda oturan halifenin anadoluya çektirdiği telgraflar zaten ortada değilmidir? İstanbulda oturanlar koskoca devletin sonunun ingilizler tarafından belirlenmesi gerektiğini, yabancı işgalcilerle iyi geçinmenin devlet için hayırlı olacağını düşünmemişlermidir? İstiklal savaşı kahramanlarından FEVZİ ÇAKMAK dahi bu fikirlerle hayatına devam edip azılı bir ATATÜRK düşmanlığı içerisindeyken, taki iç işleri bakanlığını ingiliz piyadelerinin basması ve göğsüne süngü dayanarak makamından kovulması ile aklı başına gelen gene kimdir?

Kurtuluş mücadelesine başlanan zamanlar da istanbulda çeşitli nümayişler gösteriler mitingler düzenlenmiş bunlardan ilk büyük olanına halife davet edilmiş fakat kendisi gelmemiştir!!!! Bunun üzerinde diğer yapılan bütün mitinglere halife bir daha asla davet edilmemiş ve istanbul halkı halife-padişahın vaziyetini fikir yapısını ve devleti sokmak istediği götürmek istediği son noktayı keşfetmiştir... İstanbul halkı nın zaten halife den yada padişahtan bir beklentisi Cumhuriyetten önce bitmiş ve tükenmiştir...

Metin kaynak gösterilip - zenginleştirilecektir. Yobaz emperyalist teröristlerin memleketimizi amerikan-ingiliz mandası altına sokmalarına izin vermeyeceğiz.

Din Bir Çeşit Ruhsal İçkimidir

“Din, bütün yaşamı boyunca çalışan ve yokluk çekenlere dünyada azla yetinmeyi, kısmete boyun eğmeyi, sabırlı olmayı ve öteki dünyada bir cennet umudunu sürdürmeyi öğretir. Oysa yine din, başkalarının emeğinin sırtından geçinenlere bu dünyada hayırseverlik yapmayı öğreterek, sömürücü varlıkların ceremesini pek ucuza ödemek kolaylığını gösterir ve cennette de rahat yaşamaları için ehven fiyatlı bilet satmaya bakar. Böylelikle din, halkı uyutmak için afyon niteliğindedir. Din, sermaye kölelerinin insancıl düşlerini, insana daha yaraşan bir yaşam isteklerini içinde boğdukları bir çeşit ruhsal içkidir.”
V.İ.Lenin

Lenin in düşüncesini okuduğumda ''benimde afyon olarak kimi durumlarda kimi şartlarda'' inandığım - düşündüğüm bu fikri tescillemiş oldum. Evet ''din'' ahlaksızların ellerine geçtiğinde afyonların içkilerin en beteri olmakta...

Z.Mao yu da unutmamak gerek.

Şimdi paragrafı komünist manifestodan vs almadım, ULUSAL KANAL - ULUSAL KANALIN WEB SAYFASINDAN ekledim... Yazının tam metnini ve yazarın (YILMAZ YUNAK) diğer yazılarını rica ederim lütfen bir okuyun.
http://www.ulusalkanal.com.tr/din-halklarin-afyonudur-makale,537.html

24 Ekim 2012 Çarşamba

Pınarla Büyüdüm - Nil KaraİbrahimGil



Melodisi sözleri feci hoşuma gitti. 2 gündür mırıldanıp duruyorum. Yaş geldi her-hal bundan sebep olacak.

23 Ekim 2012 Salı

Gökhan Kırdar Bu Aşk


Bundan önceki bloglamalarımdan birinde değindiğim bir konu vardı, başladığın noktaya geri dönmekle ilgili bişeydi... Bulunduğun noktanın da gerisine gerilemek acaba nasıl olur? Başladığın noktadan ilerlemek sonrasında başladığın noktaya geri gelmek aslında başlama noktasından da geri gitmek değilmidir? Sonuçta harcanan emek ve zaman... Kaybettiklerimizi yanyana yazıp toplarsak şayet sanıyorum çıkan sonuç başlama noktasından da geri gittiğimizi göstermez mi? Bence gösterecektir, hatta felsefe de bununla alakalı bi zımbırtı vardı, bu konuyu özetleyen ve açıklayan; unuttum hatırlayamadım ayrı mevzu. Neyse biz gene DÜNYA SİKİME MİNARE GÖTÜME pozisyonlarına kaldığımız yada gerilediğimiz noktadan - noktalardan devam edelim... Bu yazıyı çok beğendiğimden dolayıdır ki Gökhan Kırdar dan Bu Aşk tüm blogçulara gelsin.

29 Ekim de Bayraklar Yasaklı


İktidar güçlerine birkaç gündür döşenemedim! Vatana millete bayrağa yapılan ihanetleri satılmışlıkları kendimce ifşa edemedim! İşte gecenin bir yarısında dayanamadım tekrar tekrar ediyorum!!! 29 ekim Cumhuriyet bayramında bayrak taşınmasını bayrak asılmasını Atatürk posteri taşınmasını asılmasını engelleyecek-engelleyen siyasi iktidar nedir? kimdir? ne amaca hizmet eder? Türkiye Cumhuriyetinin baş düşmanlarını koynumuzda besliyoruz! Oyluyoruz başa geçiriyoruz!!! Sözde ankara valiliği 29 ekimde cumhuriyet yürüyüşlerini engelleyeceğini bildirmiş!!! Merak ediyorum ne yapacak? Ellerinde Türk bayrakları ellerinde Atatürk posterleri ağızlarında ise İstiklal Marşları olan Hisli Namuslu Şerefli Türk lerimi ''öldürecek'' işkence edecek? Yoksa göz altına mı alacak? Göz yaşartıcı mı kullanacak? Merak ediyorum bu nasıl bir soysuzluk, Türklük ve Cumhuriyet düşmanlığıdır. Ve bu nasıl bir dışa vurumdur? Cumhuriyet bayramlarını izlemeye gitmeye tenezzül etmeyen reisi cumhur ve iktidar güçlerinin başındaki şahıs... Bu mide bulandırıcılıktan başka bişey değildir. Bu devlet millet bayrak düşmanlığıdır, bu egemenlerin yerli işbirlikçiliğidir, bu cumhuriyet ve Türklük düşmanlığının açık açık gösterilmesidir!!! Milletimizin getirildiği durum budur! Ağzına namusu şerefi yani türklüğü cumhuriyeti atatürkü almayı yasaklamak! Bayrağından utandırmaktır! Şimdi iktidar güçlerine bağlı olmayan stk ları ağzının kenarı ile beğenmeyen tanımayan Türk bayrağından korkan bir valiliğin tek amacı ne olabilir? Devleti Cumhuriyeti YIKMAK. BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞE DOKUNMAK! PEKİ BUNU BU MEMLEKETTE BAŞKA KİMLER DİLE GETİRMEKTE???
MESELA???
PKK???
Evet pkk da Türk bayrağından Cumhuriyetten ve Atatürkten nefret ediyor...

Cumhuriyet Türklük düşmanlarına inat! 29 ekim de bende bayrağımla meydanlara gideceğim! Laiklik demokrasi cumhuriyet düşmanlarına geçit vermeyeceğiz. Bu vatansız bayraksız milletsizlere inat bayrak asacağız!!!

NE FARKLARI KALDI??? Buradan ha pkk ha akepe ve onlara bağlı sözde yönetim kademeleri desem ne olur? Fikir olmaz mı?

M-3 İlk Görev


Oyunun ilk bölümünden enstantene ekliyorum. Rusların jammer larını patlatıp bir iki de rus savaş helikopterini black hawk ların gatlinkleri ile perişan edip oyuna kafadan hasta olduğumuz bölüm. Bloğa aynı gün içinde gerekli gereksiz 3 konu açmanın dayanılmaz ağırlığı içinde gecenin 02:50 sinde. Neyin kafasıdır bu bilinmez.

Black Box Site Tanıtımı

Bu kadar duygusallık yeter. Bu bünyeye fazla gelir. Aşksız sevgisiz kalan birisinden çok fazla duygusalca davranmasını beklemek duygusal takılmasını beklemek kişinin bünyesine zarar verebilir... Mesela beyninde zararlara neden olabilir. İyisimi biz işimize memleketi kurtarmaya dünyayıda değiştirmeye çalışmaya kaldığımız yerden devam edelim.

Cümle devrilmeleri için artık özür dilemiyorum - ben yaptım en iyisi bu diyen recebe 10 senedir %50 oy veren millete çok bile. Vermeyen %50 ise zaten anlayışla karşılayacaktır.

İşte site, black box un sayfası... Netload yok pek işime de aslında gelmiyor, sonuçta bu ara vip - server lara üye olmaya buralarda takılmaya başladım. Yani yavaş yavaş.

Black Box Repack 

Blog Tanıtımı Yapıyorum Small Things

Benim gibi adi ve işe yaramaz bir bloggercinin aşağıda vereceğim linki burada yayınlaması nekadar doğrudur bilemiyorum ama tek hissettiğim şey şuan insani değerlerimin oldukça yükselmiş olması. Hatta cümleleri bile kuramadım devirdim geçtim.

CAN'ım: Küçük Şeyler
Blog prematüre doğum yapmış bir annenin mücadeleleri esnasında tuttuğu yada tutmaya çalıştığı günlüğünden ibaret... İbaret yazıyorum sonuçta ibretlik... Ve içten Ve sıcak... Ve annece...

Önceki bloglara bakıyorum onlardan öncekilere bakıyorum gerçekten bunamaya başladım hemde 30 yaşımda bunamaya başladım... Erken bunama dedikleri bu olsa gerek...

Call Of Duty Modern Warfare 3 Ne Demek


Bir önceki blog yazımda neden işletim sistemimi değiştirdiğimden dem vurmuştum herşey aslında cod m3 içindi... Bir seneye yakın zaman önce indirdiğim ve başına ilk oturduğum gün oyunu bitirdiğim dünyaya nam salmış oyunu tekrar oynamak... Grafiklerine konusuna seslendirmelerine vs bakarak tabiri caiz ise VAY AMINA KOYAYIM ARKADAŞ demek... Evet hepsi bunun için aslında... Flash disk üzerinden format atmalar internet üzerinden sürücüler indirmeler... Vs vs... 6 aya yakın zamandır kullandığım işletim sistemimi bırakmanın tüm nedeni aslında cod m3 için...

Aklıma geldi kaçımız hayran kalarak GAVUR YAPMIŞ ARKADAŞ BUNLARIN TAAA AMINA KOYALAR dediği oyunların anlamlarını biliyor??? Mesela cod m3 ün tam açılımı ne demek - ne anlama gelmekte ???

Call of Duty Ne Demek?
Modern Warfare Ne Demek?
Cevaplar Konunun Devamında :D

Usb Diskten Windows Kurulumu

Elimdeki CodM-3 ün XP işletim sistemi tarafından desteklenmemesi üzerine mecburen çok sevdiğim işletim sistemimi değiştirmek zorunda kaldım... Harici dvd yazıcımın birader de kalması üzerine kurulumu nereden nasıl yapacağımı kara kara düşünmeye başlamıştım ki - kafamda parlamalar cayırdanmalar alevlenmeler oluştu... Pinkkkkkkk dankkkkk yada dunkkk etti kafam; elimde 16 gb lık usb flash diskim olduğu aklıma geldi... Evet kurulumu flash diskimi kullanarak yapacaktım!!! İşte burada memlekete faideli olabilmek adına bu blog yazımda bundan bahsedeceğim...

Fazla uzatmadan her kullanıcının anlayabileceği şekilde sade sade anlatacağım araya dereye resimler caps lar şikrinşatlar da ekleyeceğim... Neyse konuya gireyim.

Usb Flash Disk İle Windows İşletim Sistemi Kurulumu

Öncelikle bize kurulum öncesi iki adet program ve kurulum yapmak istediğimiz işletim sisteminin iso dosyası lazım. İso nedir arkadaş diye soracaklar için de hiçbir önemi yok zaten işletim sisteminizi %100 ihtimalle internet üzerinden iso uzantılı olarak indirmişşinizdir :) Siz bunlara fazla kafanızı takmayın sadece indirdiğiniz işletim sisteminin klasörünün yerini bilin yeter gerisini zaten programlar yapacak... Bunlardan ilki

Power İso adlı iso - sanal disk programıdır.

Şu Linkten ücretsiz ücretsiz indirin....

Diğeri ise usb flash diskinizi anakartınızın hardisk gibi görmesini sağlayacak olan program Win To Flash

Şu linkten ücretsiz ücretsiz indirin... 

Ekran görüntüsü ekleyeceğim - yakında...  Yoruldum ayrıca bu işleri yapmak içinde biraz yaşlı sayılırım. Programları indirin işletim sisteminizin iso dosyası elinizin altında kalsın gerisini biraz kafa yorarak yapabilirsiniz. Önemli nokta usb flash diskiniz içerisindeki tüm klasörlerin dosyaların yedeğini alın, win to flash tüm diskinize en başta canavar gibi bir f-disk atmakta :D Format mı desem acaba???

11 Ekim 2012 Perşembe

Teröriste Ağlayan Emniyet Müdürüne Saygılar

Bu hafta başı sanırım diyarbakır emniyet müdürünün açıklamalarına şahit olduk, iktidar güçleri sanki oslo pazarlıklarını çadır mahkemelerini ben kurmuşum gibi emniyet müdürüne saldırdı... Çemkirdi!!!

Ne çabuk unuttu EY HALKIM

OSLO yu

ÇADIR MAHKEMELERİNİ

SAYIN ÖCALANLARI

DEMOKRATİK AÇILIMLARI

ŞEHİDE KELLE DEMELERİ

Neyse; sırf akepe iktidar güçleri emniyet müdürüne saldırdı diye ben desteklemiyorum, bence emniyet müdürü gerekeni söyledi! Neden?

Suriye Hakkında

Gene memleketin gündemi değişti durdu, bu sefer cidden yakalayamadım.... Neyse suriye yi vurduk, onlar tırstı diye övündük fakat bu vurmada parçalamada tehditte EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLİĞİNİ HÜKÜMET ARACILIĞI İLE BİR-FİİL YAPTIĞIMIZI unutttuk, unutturulduk... Haberimiz bile olmadı!!!

Yok efendim, suriye lideri teröristmiş - katilmiş!!! Bugüne kadar öldürülen binlerce suriyeli güvenlik görevlisi ne? Sözde direnişçi gerçekte terörist olanlar öldürdüğünde barış savaşçısı - özgürlük savaşçısı olurken!!! Ülkelerinin bütünlüğü için mücadele eden, egemenlerle mücadeleye girişen topraklarına sınırlarına sahip çıkmaya çalışan suriye askerlerinin yaptığı ülkece hayatta kalma mücadelesini ise terörizm diye adlandıracaksınız.... Bunu da size bağlı egemenlerin yerli işbirlikçisi medyanız tarafından sürdüreceksiniz....

Ayrıca defalarca yazdık çizdik!!!

Sen suriyedeki teröristleri silahlandır, eğit destekle!!! sonra da sınırında bomba patladığında suriye yi cezalandırmaktan bahset... Bu nasıl adalet anlayışıdır? Bu nasıl MÜSLÜMANLIKTIR?

Bunların sözleri de eylemleri de samimi değil! partilerinin üzerinde  ADALET VE KALKINMA dan bahsederler ancak tek yaptıkları adaleti dağıtırken ve kalkınmayı gerçekleştirirken samimiyetsizce davranmaları... Yandaşlarına yardakçılarını abad ederek yükselmek....

4 Ekim 2012 Perşembe

Kim Terörist Kim Katil


Sen sınırlarını herkese aç, özellikle de teröristlere. Terörist dediklerim bir türlü kökünü kazıyamadığın gelip-geçmelerine mani olamadığın pkk teröristleri diğeri ise suriyeli sözde özgür suriye ordusunun adi militanları..

Sınırlarını koruma
militanları silanlandır
militanları eğit
militanlara para ver
militanları üniversitelerine yerleştir
militanlar sınırının dibinde çarpışşın, bunuda kasıtlı yapar gibi kafana bombalar düşmeye başlayana kadar ciddi hiçbir önlem alma, bebeklerin başlarının kesilmesini görmezden gel, sünni eşkiyaların alevileri katletmelerine sessiz kal, sonra nüfus kağıdını taşıyan bir bebek öldüğünde onu bunu bebek katili ilan et...
peki ırak sözde özgürleşirken sözde senin demokrasine benzer demokrasiler için 1.500.000 insan katledilirken ve en önemlisi müstakil tek parça ülke bugün 3 parçaya bölünürken bebek katillerine olan nefretin hangi uluslar arası bankanın kasasına sıkışmıştı...
Yetmedi!
Angajman diye millletin gazlarını alırken, uluslar arası sularda 9 masum katledildiğinde angajman nereye kaçmıştı???
müstakil bir ülke nin (suriye) toprak bütünlüğüne hiçbir şekilde saygı gösterme ki canlı örnekleri pratik leri karşında canavar gibi dursun...

Sonra çık! Oraya buraya saldır...

Kim Hatalı?
Kim teröre ve teröriste yardım ediyor?
Kim egemenlerin yerli işbirlikçisi?
Kim katil?

fotoğraf ırak işgali zamanın dan... İyi bakın...

Moralimiz Düzelsin made in Türk Eros


İnternette buldum, dün bugün ve yarının memleket açısından pekte havasına suyuna yakışmasa da en nihayetinde suriye ile savaşa bile girebiliriz... Bu açıdan gülmeyelim yasak! Ciddi takılalım! Unutmadan bizim millet arka arkaya 8-9-10 şehit vermeye arkasından da 30 şehit vermeyi iyi bilir... ''30 SANİYELİĞİNE'' kahraman ilan edilen ANADOLU ASLANLARI soğuk topraklara kavuşturulur gidilir... Neyse! Allah muhafaza da suriyeliler den saçma sapan cevaplar (askeri olarak - karşı ateş vs) gelmese...

Bir önceki yazımda atılan havan mermisinin kesinlikle suriye ordusundan mı?
Yada şu özgür suriye ordusu denen bölücü terörist çeteler tarafından mı atıldığı?
KESİNMİ? Yani atılan havan mermisi %100 suriye ordusundan mı atılmış? Gerçi bu tip mesele de herelde %100 garanti yoktur... bildimiz kadarı ile de suriye tarafından atılan bomba için yalanlama vs. gelmedi. Ahhhh altı üstü bir resim ekleyecektim altına bukadar yazı yazdım....

Karikatürün adı da made in Türk Eros = Mahal kuvvetle muhtemel inşaat :)

Suriyeden Bomba Türkiyeden Bomba Parçala Babam Parçala


Akşam saatlerinde suriye den memlekete ''top mermisi'' atıldığı haberi düştü... Bir aile perişan oldu... Bir anne ve iki bebeği hayatını yitirdi...

Gece yarısına yaklaştığımız saatlerde ise uluslar arası bilmemne kurallarına göre (angajman) suriyeye gereken cevabın verildiği haberleri geldi...

Oturulup düşünülmesi gereken ortada okadar çok şey varki...
---
Başka bir gazetede ise suriyedeki ellerini hiçbir şeye bulaştırmayan 1.700.000 kürdünde ''kuzey suriye'' diye belirtilen bölgelerde ''bölgesel otonom'' vb. bir yönetim için hazırlandığını yazıyordu...
---
Gene bugün ıraklı eşikiyalar askeri üstlerimizi derhal geri çekmemizi istediler...
---
ırak 3 parça bunlar:
1- sünniler
2- şiiler
3- kürtler
---
suriye nin de 3 parça olması istenmekte...
1- sünniler
2- şiiler (biraz daha farklı)
3- kürtler
---
ırak bölgesel yönetiminde takılan kürtler kısa süre içerisinde bağımsızlıklarını ve müstakil bir devlet olduklarını dünyaya duyurmak için gün sayıyor... İkide bir amerikalılar sözde kürdistan haritaları yayınlıyor...
---
Hadi düşün...
ırağın bölünmesi kimin işine yaradı?
suriyenin bölünmesi kime yarayacak?
iranın olası bölünmesi kime yarayacak?
yukarıdaki üç sorunun cevaplarından hiçbiri Türkiye değildir... Sonuçta Türkiye bölgede halkın kandırıldığı misyonu hiçbir zaman ''ağa-babası'' olan dış güçlerden alamayacak...

Son olarak kuzey afrikayı bölen - arabistan yarım adasına sıçrayan oradan da suriye ye ulaşan bu dalgalara baktığımızda ki yıllar öncesinde ise ırak ve afganistan ile başlayan hesap kitap! okunduğunda !!!

SON SORUM:
TÜRKİYE NEDEN YUKARIDA SAYILAN ÜLKELER İLE AYNI KADERİ PAYLAŞMAYACAK DA BİRİLERİ TARAFINDAN BÖLGEDE ETKİN GÜÇ OLARAK ATANACAK? BÖLÜNMÜŞ YIPRATILMIŞ KOMŞULARI İLE ARASINDA DERİN SORUNLAR OLAN DAHA KÜÇÜK YÖNETİMLER EGEMEN GÜÇLERİN İŞİNE DAHA FAZLA GELMEZ Mİ? TÜRKİYE HANGİ GERÇEK EKONOMİK GÜCÜNE TEKNOLOJİSİNE YETİŞTİRİLMİŞ ELEMANINA TAHSİL ETTİRİLMİŞ MİLLETİNE GÜVENEREK BU YOLLARA KOYULABİLİR?
EĞER YUKARIDAKİ ŞARTLAR GERÇEKTE OLUŞTURULMUŞ OLSA, YUKARIDAKİ POLİTİKALARDAN HABERLERİ BİLE OLMAYAN BİR KISIM ÇOĞUNLUĞUN DESTEĞİ SAYESİNDE BU HALLERE DÜŞERMİYDİ?

2 Ekim 2012 Salı

Tayyip Erdoğanla neyi öğrendik


Sabahattin Önkibar dan Tayyip Erdoğan la neyi öğrendik yazısını bu memleketteki herkesin okuması öğrenmesi ezberlemesi çevresindekilere de ezberletip öğretmesi haberdar etmesi gerekli... Yoksa Yurdumuz bir takım alçakların ellerinde korku imparatorluklarının kendi pre-yeşil-kapitalist egemenliklerinin ellerinde parçalanmaya yok edilmeye soyulmaya susturulmaya devam edecek... Ülkemizdeki bu sözde yeşil dinci ahlaksızlardan biran evvel kurtulmamız gerekli... Cumhuriyet değerlerini ister sevelim ister sevmeyelim ister benimseyelim ister benimsemeyelim fakat Türk Milleti için en iyi yönetim biçimi tartışmasız Cumhuriyettir...

Tayyip Erdoğanla neyi öğrendik

1) Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığıyla ülke yönetiminde korku yaratmanın, ahlak ve hukuktan çok daha etkili olduğunu öğrendik.
2) Yargımızın kanuna ve hukuka değil, korku, çıkar ve ideolojik inanç üçgenine hapsolabildiğine şahit olduk.
3) Doğu Perinçek, Hanefi Avcı, Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal gibi namuslu aydınların, insanları diri diri mezara gömen Hizbullahçı katillerden çok daha tehlikeli (!) olduğunu öğrendik!
4) Darbeyi (o da iddia ya) zihinde geçirmenin, muhtıra verme ve hatta bizzat ihtilal yapmaktan çok daha büyük bir suç olduğunu öğrendik.
5) Devletimizin kof ve de halkımızın bir torba kömür ile bir paket bulgura onurunu peşkeş çekecek düzeyde olduğuna şahitlik ettik.
6) TSK’nın kurumuna bile sahiplenmekten aciz ürkek kadrolar tarafından yönetilen bir kurum olduğunu gördük.
7) Çıkar için her şeyini feda eder durumda olan ve bunu AKP iktidarları sürecinde kanıtlayan Holding medya yapılanmasının ne rezil bir şey olduğuna şahit olduk.
8) Ele geçirilen medya sayesinde dezenformasyonlarla algı yaratıp karanlığın nasıl aydınlık gibi sunulabileceğini ve siyasetin mühendisliklerle nasıl tanzim edilebileceğini gördük.
9) Türkiye’de değil işlevsel bir sivil toplum örgütü, refleks verebilen bir burjuva zümresi ile aydın sınıfın bile oluşamadığına tanıklık ettik.
10) İslam dininin emperyalizmi en iyi yayılma aracı ya da ideolojisi haline dönüştürüldüğü ve bazı cemaatlerin emperyal güçlerle nasıl özdeş olduklarını gördük.
***

Barzani Sizinle Gurur Duyuyor - Yılmaz Özdil


akp ye oy verenler Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Yılmaz Özdil ağabeyimiz sessiz milyonların gerçek Türk evlatlarının hislerine tekrar tercüman oldu, birkaç yıl öncesine giderek... Hani bizi tehdit etmişti barzani sonra kedi vermem demişti... Kaç şehit verdik bu maşa alçak komprador terörist kürtler yüzünden yüzlerce... Her haltı unutan milletim bunların tamamını unuttu, maşa barzaniye kongrede (akp liler) Türkiye seninle gurur duyuyor diye çemkirdi... Bu nasıl fikirsizliktir? Anlamak zor... Mide bulandırıcı seçmen, cehaletleri ile seçtikleri kadrolar yüzünden parçalanmaya yüz tutmuş Cumhuriyet Türkiyesinin Vatandaşları... Türkiye Cumhuriyeti bu dangalak cahil egemenlerin yerli işbirlikçilerinin aleti olmuş saf-salak-dangalakları... akepe ye oyvermiş vatandaşlar tespit edilip cidden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılmalı... Artık bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Gene böyle bi ekimde…

2007’de.

*
Kuzey Irak’tan sızan teröristler Şırnak’ta pusu kurdu, 13 şehit verdik. Biri, Şanlıurfalı onbaşı Kasım Aksoy’du. Ekmeğini koza’dan çıkarıyor, pamuk toplama işinde ırgatlık yapıyordu. Davul-zurnayla gitti, ağıtla döndü. Cenaze töreni, Türk halkının zihnine mıh gibi çakıldı. Çünkü, iki kızı vardı, iki yaşında Zeliha, çorabı yırtıktı, öbürü üç yaşında Güneş, ayakkabısı bile yoktu, parmakları morarmış, yalınayaktı. Şehitleri adeta kanıksayan Türkiye, bu yavruların fotoğrafıyla, Türkiye’nin utancıyla sarsıldı.
*
Kuzey Irak’a girmek için tezkere çıkaralım mı çıkarmayalım mı, en güzeli ABD’ye soralım filan diye savsaklanırken… Kuzey Irak’tan girip Dağlıca’yı bastılar, 12 şehit daha verdik. Tezkere çıkarıldı.
*
Barzani resmen tehdit etti, “sınırı geçerseniz, savaş anlamına gelir, karşılık veririz” dedi. Başbakanımız esti gürledi, “Barzani haddini aştı, muhatabımız değil, terör örgütüne yataklık yapıyor” dedi. Basınımız ayağa kalktı… Hürriyet gazetesi, Barzani’yle Talabani’nin fotoğrafını koyup “Ortadoğu’nun dansözleri” manşetini attı. Öbür gazetelerimiz “Barzani kin kustu, Barzani kudurdu, küstah Barzani, Barzani kaşınıyor, günah bizden gitti, kukla Barzani” başlıkları attı. Hatta “Borazani” diyen bile oldu.

1 Ekim 2012 Pazartesi

Gökhan Kırdar Dayan Kalbim Dayan



Son birkaç gündür Gökhan Kırdar fanatiği oldum çıktım. Adam kalite sağlam müzik yapıyor...

yılmaz özdil 60 Günde 149 Şehit


Uzunca zamandır Yılmaz Özdil okumadım, okumadım işte biriktirir hepsini bir günde okurum vs dedim - ayrıca da geçen zaman içinde Türkiyenin çılgın gündelik yaşamına gündemiyle alakadar olmadım. Yıllık izindeydim ondan önce çok yorgundum... Falan filan işte... Arka arkaya Yılmaz Özdilin yazılarını okuyorum da gündem ile alakalı ince detayları cidden kaçırdığımı bir yerde de hata ettiğimi anlıyorum... Her sabah yılmaz özdil her deva olacak şekilde kahvaltı sonrası 1 er tablet alınmalı... Aman dikkat kahvaltı öncesi almayın iştahınız kaçabilir...

Suriye'ye burnumuzu soktuğumuzdan beri, fantom'dan itibaren, 60 günde 149 şehidimiz varken... Bi kaç Mehmet mi diyeyim, Hindistan'da Pakistan'da olur böyle şeyler mi diyeyim, çok iyi gidiyor mu diyeyim, şehitlik de gazilik de nasip işi mi diyeyim, güzel öldüler mi diyeyim, anormallik görmüyorum, lokum dağıtın mı diyeyim? Veya, şehit mehit yok, takmayın kafanıza, psikolojik'tir mi diyeyim? 

Yukarıdaki paragraftaki aritmetik değerlere dikkatlice bakınız... Mehmetleri şehitten sayarken gerisini unutuyoruz-unutturuluyoruz... Giden polislerimiz papua-yeni gine limi? 

Sadece yukarıdaki paragrafı kırmızıya boyadım, gerisi size kalmış!

<*><*><*><*><*><*>
<*><*><*><*><*><*>

Deniyor ki...

Şehitleri niye yazmıyorsun?

*

<*><*><*><*><*><*>
<*><*><*><*><*><*>

Bak sırf senin güzel hatırın için kilim motifi bile koydum başlığa...

Daha ne yapayım?

*

fantom'u savaş bölgesine fotoğraf makinesiyle, silahsız göndermelerine şaşmadın da, askerlerimizi terör bölgesine silahsız göndermelerine mi şaşıyorsun... Bandajlar içindeki gazi'yi yolcu otobüsüyle gönderiyorlarsa, polislerimizi yolcu otobüsüyle göndermelerine niye hayret ediyorsun mu diyeyim?

Adsense de Reklamlar Hakkında


İnternet kullanıcıları ve Google reklam verenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen siteler aşağıdakileri yapamaz:

*Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik sörf ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
*İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
*Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
*Pop-up'ları tetikleyen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendiren, tarayıcı ayarlarını değiştiren veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyen bir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmemesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
*Site Google'ın Açılış Sayfası Kalite Yönergeleri ile uyumlu değilse, çevrimiçi reklamcılıktan trafik alamaz. Örneğin kullanıcılar, reklamınızda vaat edilenleri kolayca bulabilmelidir.

Şöyle diyor google amca:
Reklamlarıma öyle yada böyle sayfa sahibisinin direktifleri ile basanlar-tıklayanlar olursa; ''tiz sayfa sahibisinin boynu vurula'' demekte. Geçmiş zamanlardan birinden bizimde böyle bir çetemiz vardı; aklımız sıra  koskoca google amcaya kazık atacaktık.... Gençtik... Dünyayı değiştirecektik :) fakat bu adsense olayı bende birazcık takıntı haline geldi... Google Adsense reklamlarını sayfamda görmek istiyorum lan...

Vallaha kimseye tıklattırmayacam, hem zaten 3 aşağı 5 yukarı iyi de para kazanıyorum senede 10 dolara ihtiyacım yok....

Gökhan Kırdar - Öldüm de Uyandım



Size hiç yıllar sonra, yıllar önce görmek istediğiniz birini görüp, keşke yıllar sonra görmeseydim dediğiniz oldumu? Keşke yıllar sonra ne adını nede fotoğrafını görseydim... Üç aşağı beş yukarı hep aklımda kalan yanlarıyla olarak kalsa idi... Son birkaç gündür hem hastalık hemde bu karmaşa... Bana böyle şeyler pek olmaz hayatı DÜNYA SİKİME MİNARE GÖTÜNE tarzında yaşayan biri olarak (aşk-meşk) pek sallamazdım...

Keşke o 7 yıl önce son kez gördüğüm ve ondan önce de 15 sene görmediğim olarak kalsaydı.... Ne bu şimdi? Bende bilmiyorum... Sanıyorum can sıkıntısı... Ha bu arada feleğin ta amına koyyim!!!

...yazıyı genişletmek istiyorum - sonra...

abdullah öcalan Türkiye Seninle Gurur Duyuyor diyebilme kapasitesi taşıyan seçmen

Evet arkadaşlar siz %51 niz akepeli seçmenciklerim blogda ne ararsanız arayın ister küçük kafalarınızla vs bana küfürde edin... Yada bu bloğu sevin yada sevmeyin, hatta arada sırada aynı ip lerden giriş çıkış yapan ara ara takip eden vatandaşlar... Düşünsenize seçme ve seçilme hakkınız bile var bu ülkede... Konuya gireyim sizi bukadar zorlamak olmaz. akp kongresinde barzaniye Türkiye seninle gurur duyuyor diye bağırdınız ya cidden merak ediyorum; ABDULLAH ÖCALAN YANİ TERÖRİST BAŞI PKK NIN BAŞI CANİ KATİL DİN MİLLET DÜŞMANI içinde bunu yaparmısınız? Bence oraya recep çağırsa kesin iyi bişeydir diye yalamalık olsun diye yaparsınız... Bilmiyorum...

Türkiye seninle gurur duyuyor barzani - barzo


akepe iktidar güçlerinin bilmem kaçıncı kongresinde atılan slogan var...
Türkiye seninle gurur duyuyor !!!
kim atıyor? kim için atıyor?
Ankara da yapılan kongre esnasında ağızlarından sanki kanlar-irinler fışkırtan akp li seçmen... sözde kürdistanın efendilerinden olan terörist mesut barzani denen şahıs kürsüye çıkarken akp li seçmen atıyor...

Not: kongreye neden davet edildiğini şimdilik sorgulamıyorum; yazının en sonunda gerekli bahaneciğim bulunmakta...

Kısa kesmek istiyorum, daha barzaniyi tanımayan amaçları hakkında en kçük bir bilgisi dahi olmayan ve memleketi sözde yöneten bir kadroyu seçen delegeler... Ve bu delegecikler verdikleri oycuklarla recep efendiyi ve krallar gibi istediği listeleri memleketin başına musallat ediyor...

Toparlamak gerekirse, dünyadan haberi olmayan türkiye nin dostlarını-düşmanlarını bölgedeki amerikan menşeili planlardan haritalardan verilen sözlerden haberi olmayan DÜNYADAN HABERİ olmayan delegeler  yada akp den öyle yada böyle beslenen mitrokondiriler golgi aygıtları memleketimizi karanlıklara doğru sürüklüyor... pkk denen kanlı örgütü açıktan açığa destekleyen sözde Anadolumuzu da içine alan sözde kürdistan haritaları hakkında konuşan bunların altında resim çektiren kişiyi dahi tanımayan bir grup... Aynı eleman koskoca memleketi de tehdit etmiştir... Haberleri yok!!! İşte bunlar akp lidir... Tekrar soruyorum kimdir bu tanımayanlar? akp liler ve onları yerlerine yerleştiren ne üdükleri belirsiz delegeciklerdir... Binlerce kere yazıklar olsun... Ne dininiz ve ne imanınız! Çünkü kara-cahilsiniz aymazsınız... İster kabul edin ister etmeyin acınacak durumdasınız... Yazık.

Birkaç kere açıp baktım kongreyi ve her açtığımda birbirinden iğrençliklerle karşılaştım... Mesela,
elemanın biri çıkmış şöyle zırvalıyor:
partili cumhurbaşkanları Atatürk tür, İsmet Paşa dır ve Celal Bayar dır... Bu elemana hassiktir demek isterdim fakat demiyorum... 0

Şimdiki çankaya köşkünde oturan kişi kimdir?

o koltuğa otuturulduğundan beri ne kadar akepe müsveddesine imzasını basmıştır? Ulan siz daha ösym yi beceremiyorsunuz!!! Sınav yaparken bile adi partili partici kayırmacı pis hesaplarınızı düşünmeden edemiyor, memleketin başına örülen pis örümcek ağları gibi kadrolaşıyorsunuz...

/// ağır hastayım - hasta hasta sinir krizleri geçiriyorum ///