21 Aralık 2011 Çarşamba

Bir Devir Kapandı

Birkaç günlük depdebe den sonra sevgili blogçuğuma kavuştum :) Ne saçma :) TBMM. Askeri Muhafız Bölükleri yerlerini polis güçlerine terk etti, meclis başkanı (herelde-tam çözemiyorum akepe faşizmini) takımlar yürütülmekteyken pekbir mutlu görünüyordu! Eee sonuçta Asker TBMM den de elini-eteğini çekiyor... Ne mutlu akepe faşizmine! Siz hiç karakolda Asker tarafından dövülen-dayak yiyen kadın duydunuz mu? Yada kadını daha rahat dövmek için ellerini arkadan kelepçeleyen karakol komutanı gördünüz mü? Tüm bu yazdıklarım yalan mı? Yemin etsem başım ağrır mı? Sözde Abdullah gül son işkence olaylarının peşinde olacağını söylemişti! sonrasında ne oldu? Bilen varmı?
akepeli mebus (sanırım bakan!) bu işkenceci polisler için:
- ne yapalım asalım mı? kurşuna mı dizelim ? kanun neyse o yapılacak! onlar için ayrı kanun mu çıkaralım... vs vs buna benzer ilginç kelamlar etmiş, sözler sarf etmişti...

yok efendi yok asmana kurşuna dizilmelerine kat'iyetle gerek yok! Mesleklerinden atılsınlar! yeter! çünkü böyle hadiseler halk ile polisin arasını açar! polise olan güven ortadan kalkar! efendim polis teşkilatı çok büyük! içinde böyle tiplerde olacak! savunması söz konusu ise; arkadaş bir elma dahi çuval ile elmayı berbat ediyorsa; o çürük elmalar (akepe seçim-partizan lafıdır) yok edilmelidir!
Polis Gücümüzü Pokemon kuvvetlerine çevirmeyelim!
Cemil 1975 (Cüneyt Arkın) te çizilen polis profili ne kutsaldır; ne mübarektir! Ne koruyucudur! O filmde komiser cemil:
- polis devletin halk içindeki yüzüdür...

buna benzer çok özel kelamlar etmişti... Polis neyse! devlet-hükümet te odur! Polis karakolda işkence yapar, hükümet te insanları zindanlara doldurursa... Ve en kötüsü %51 tüm ülkenin siyasi yapısını etkilerse, çoğulcu demokrasi tecavüze uğramışşa...
Yazık POLİS POKEMON olmasın!
Neden Atatürk?
Işıklar içinden bizlere sanıyorum acıyarak-üzülerek bakıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.