8 Aralık 2011 Perşembe

Evrim Sansürlendi

akepe den bilim ve teknik alanında hatta sosyal alanda  ilerleme kaydetmemizi sağlayacak dev bir adım daha, darwinin yurda girişi yasaklandı. akepe nin icraatı yandaş çevrelerde büyük ilgi uyandırdı.
Doğruluğunun yada yanlışlığının hesabını yapmıyorum fakat, akepe nin son icatlarından olan sözde güvenli özünde ise insanları fişleyen internet filtresinin son bombası darwinin evrim teorisi... Aile filtresi kullananlar evrim teorisini destekleyen sayfaya giremezken bu teoriyi çürütmeye çalışan bu yönde deliller vb. verilerin yayınını yapan sayfaya giriş  ise serbest... Şimdi hangi akla mantığa uyacak? teoriyi çürütmeye uğraşacaksın, ama teorinin varlığından insanları haberdar etmeyeceksin? İnsanları durduracaksan birtakım işine gelmeyen fikirlerden uzaklaştırmaya yelteneceksin bunun önüne geçeceksin türlü türlü dalavereler ile insanımızı kandıracaksın ! ama yasakladığın düşünceyide çürüteceksin ! Yahu arkadaş biz kominist rusyada mı yaşıyoruz kuzey korede mi??? İnternette yapılacak hertürlü yasağa karşıyız - karşı çıkmalıyız ! Bizi çin iran sudiarabistan suriye vb. ülkelere benzetmeye çalışan insanların tüm pis emellerini anlamalıyız...
Foto: stoya --> amerikalı bilim kadını / filozof

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.