26 Aralık 2011 Pazartesi

b. arınç tan Beğenmezseniz Sessiz Kalın

“Meclis başkanlığından kalma huyum var. Böyle sık sık ve sayısı belli olmayan şekilde tezahürat yapmak doğru değil. En fazla 3 kez tekrar edeceksiniz ve böyle her kelimenin arkasından alkışlamayacaksınız. O zaman konuşmamıza gerek kalmaz. Yeri gelince alkışlayın, beğenmezseniz sessiz kalın. Beğendiklerinizi takdir edin, ama üç kez tekrar edin.”
b. arınç
Tipik akp demokrasi anlayışı. Ve bu sözleri yada herneyse gençlik kongresinde sarf ediyor! Peşlerinden gelenlerde olmasını istediği! padişahçı-efendici söylem! Beğenmediğinde sessiz kal! sesini çıkarma! kaderine yazgına teslim ol! Biz daha iyisini biliyoruz! Siz kimsiniz! Siz dünyayı değiştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz! Yoksa günaha girersin! Başka dediğimiz her şeye yediğimiz her halta alkış tutmayın! gerçekçi olmuyor! Yani kömüre beyaz-eşyaya yardıma işlere yerleştirmelere baktığınızdan! memleketi umursamıyorsunuz! geniş ve büyük düşünemiyorsunuz! yer yer alkışlayın da bizde burada rahat rahat ahkam keselim! Genç neslin akepe li olmaması akepe den uzak durması için bir neden daha türedi!
Bu aslında biraz şunada benziyor
''sen başbakansın - ister asar ister kesersin''
yazık memlekete yazık oluyor!
Dünyayı değiştiremeseler de ! bu değişim ve iyileşimler adına birer mum yakıyorlar; bülent efendi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.