15 Mart 2012 Perşembe

Akepe yi Diktatörlük Olarak İlan Ediyorum

I. recep efendinin Sivas olayları ile yaptığı müthiş sarsıcı boşaltıcı iğrenç açıklamalarından dolayı, artık bu siyasi çeteyi DİKTATÖRLÜK ve başkanınıda POTANSİYEL ELİ KANLI DİKTATÖR ilan ediyorum... Bunu düşünecek bunu yazacak gerçekten makul bir sebebim-sebeplerim var! Sivas ta insanların otele doldurularak yakılmasını, dışarı kaçmak isteyenlerin ise linç edileceği-edildiği bir ülkede yaşıyoruz... 
Suçluların bu diktatörlüğün kurucuları çalıştırıcıları ve üyeleri tarafından savunulduğu saçma-sapan ismi ünvanı anayasal-hukuk devleti denen ülkede yaşamak zorundayız, bu ayrı konu neyse...
Toparlamak gerekirse; Yurttaşların değerli insanların yakılmasının, suçluların kendi elemanları tarafından savunulduğu bununla da yetinilmeyip davanın düşmesi zaman aşımına uğraması - uğramaması için Türkiye nin bu hadiseye İNSANLIK SUÇU - KATLİAM gibi sıfatlar yüklemesi gerekirken bunu yapmaması!

I. recep efendinin ortaya atılarak memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun demesi... Vb. faktörlerin biraraya gelerek sonucu kendi adıma belirgin hale getirmiştir.

akepe diktatörlüktür,
akepe nin başkanı ise diktatördür...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.