30 Kasım 2011 Çarşamba

Başlık Bulmakta Zorlanmak

Bugün ne yazsam sevgili bloğuma diye düşünürken birden aklıma ''blogger'' deki çılgın yeni görünüm geldi, evet bunu yazacağım sadece yazmak için !!! Yazdım yazdım neredeyse iki paragraf yazıyı gereksiz buldum yazdıktan sonra vazgeçerek sildim. Başka bir haltlar yazmak lazım diye düşündüğüm anda outlookumun düdüğü öttü, önemsiz posta iletisiymiş.
Ağır hasta olduğumu yazsam ? Yemez ! Wikiye girsem?
Wikiye girdim ve ilk sonucum TIKLA
Sonuç Taxi Driver izleyelim.
Listede The Way Back + Kahramanlar Çağı

Hım hımda Hım hım

Hayatımda kendim den daha fazla hotur-gotur başka birini tanımadım... Şimdi bu hoturgoturluğumu nasıl geri alacağım diye düşünmekteyim. :) Zor olacak gibi. Hım hım da hım hım, eskisi gibi olacak birkaç gün içinde herşeyi unutacağım.
Ey hayat duy sesimi, bana oyunlar oynama ! Tıpkı bu hafta başında yaptığın gibi beni hasta ederek çekime yollamaman gibi. Hayat işte...
Not: Çok hastayım (grip) ve de yapa yanlız biriyim. İşyerindeki yüce insan, heykeli büstü dikilesi nuri :
- sıcak yatakta hastayken karının koydunda yatmak kadar iyisi yoktur.

Yahu Blog Açmak Bukadar Zor Olamaz

Başlıkta da belirtildiği üzere, sizin açınızdan blog açmak bukadar zor! O halde sizin açınızdan olaya yöneleceğiz 2 aşamadan geçerek blog sahibi olacağız ! Kısacası seviyenize ineceğiz, aman kızmayın efendim. Seviyeye inmek yanlış anlaşılır olsa da en azından buseferlik bağışlayınız.
1- Birinci aşamada gmail adresi alacağız. Buradaki linki kullanalım efendim.
2- İkinci aşamada ise buraya gidelim ve direk olarak oturum açalım o bizi zaten yönlendirecek...
Gerisi hayal gücüne kalmış.

Kitap Tavsiyesi

Geçen ay dan kalan kitaplarımı daha bitiremediğimden Aralık ayında yeni kitap almayacağım.
Aziz Nesin Böyle Gelmiş Böyle Gitmez II - Yokuşun Başı & H. Cevizoğlu Osmanlılar Yakılmalımı Tapılmalımı ? & Bekir Öztürk  Millet mi Oda Kim? - akepe nin deniz feneri Kararatması kitaplarım dururken, ki kimilerini daha ortalamışken önümüzdeki ay için yeni kitap arayışı gereksiz.Tamam lafı uzatmanın ne alemi var, tabiki girdim d&r e biraz bakındım.
1- Şamil Tayyar Kürt Ergenekonu
2- Savaş Sanatı Sun-Tzu
3- Sabahattin Ali ''KUYUCAKLI YUSUF''
Neyse yukarıdaki kitaplar seni hiçmi hiç alakadar etmez ve sen onları asla okumazsın - yada okuyamazsın !
e. şafak denen şahıs ! Cumhuriyet düşmanıdır, soros çudur ! 307. madde düşmanı rte cidir ! Okunması yazılması dinlenmesi kesinlikle durdurulmalıdır ! Gerekiyorsa İstiklal Mahkemesinde yargılanmalıdır !!! Çünkü o rejimin ve milletin birinci dereceden düşmanıdır ! Neyse e. şafak denen kişiyi es geçtik bile.

26 Kasım 2011 Cumartesi

Eklenecek Yazı

Ruhsal yani manevi birtakım yorgunluklarım ile ilgili küçük deneme yazımı sildim. Buraya aslında yazılması gereken son birkaç cümlem vardı; fakat bunları yarın gece yazacağım... Son sigaramın son nefesini çektim ve yatıyorum... İyi uykular sayın ben sayın can ve istanbul.

25 Kasım 2011 Cuma

Kara Kedi

Kedi, sanıyorum mısırda icat edilmiş yarı evcil yarı evcil olmayan (yabani de denmez el kadar hayvanata) tırmık atarsa yolunuzun kuduz olmamak için hastaneye düşmesini sağlayan (başıma geldi) yaratılmış, insan tarafından da kedi diye tanımlanmış hayvan. Öneri: Yukarıdaki kediciği renkli yazıcı ile çıkarın, göz hizanıza getirin 5 dakika boyunca bakın. Sonucu bana değil şahin k abimize iletin.

Not: fotoğraf sultan ahmet meydanı'nda çekildi. Yada gülhane parkında da çekilmiş olabilir. Ancak sultan ahmet camisi ve sultan ahmet meydanı ayasofya basilica cistern etrafında sayısız turistlerin ilgisini çeken kedi kardeşlerimiz bulunmakta.

24 Kasım 2011 Perşembe

Birileri gider Birileri gelir

Birileri gelir, birileri gider; birileri doğar birileri ölür... Nereden geliyor yolcu? Nereye gidiyor? Ve biz nereye gidiyoruz? Dünya hayatı tezatlardan bize göre hatalardan yada doğrularımızdan ileri gelmiyormu? Aynı ülke aynı şehir aynı nufus cüzdanı... Herneyse bu işin en sevdiğim yanlarından biridir aslında o göz ucu bakışlar, hem çekme demeler, hem çek Allahına kadar çek içten içe acaba nasıl baksam nasıl yürüsemler. Hangi kadın fotoğraf çektirmeyi sevmez? Unutmadan kahramanlarımız da biliyor, en küçük tepkilerinde anında hafıza kartlarının boşaltıldığını...

Sensiz ''OLMUYOR''


ArşMahal - Olmuyor
Gene keyfimin pek olmadığı hatta aldığım kötü bir haberle moralimin daha da biraz daha bozulduğu anda imdadıma yetişti... Hatta bu video muhtemel uzunca bir zaman sayfaya girilir girilmez otomatik olarak çalmaya başlayacak, kimi arkadaşlar bu grubu ilk defa dinleyecek merak edecek belkide bu satırları aşşağıya inip okuyacak... Ne ulvi bir görevim varmış ta haberim yokmuş...

Kedi Olasım Geldi

Bugün işyerinde ki arkadaşlarımdan biri (kendisini pekçok-pekçok severim) kedileri çok sevdiğini söyledi; o anda bir insan nekadar kedi olmak isterse benimde okadar kedi olasım geldi... Fakat olamadık gitti şöyle sevimlimi sevimli tekir yavrusu yada mavi-yeşil gözlü van kedisi...

Görmek Duymak Hissetmek

Porno film ismi gibi başlık, neden attığımıda bilmiyorum sanırım iç dünyamla alakalı olsa gerek. Ha bu arada yukarıdaki resmide gerçekten beğenmedim, gereksiz alakasız dandik... Sanıyorum iki günlük arka arkaya çekimlerden sonra elimde resim kalmadı.

Bugünlük Bitti

Bugünlük bukadar, yatmak sanıyorum en doğrusu olacak... Sende haklısın o'da haklı, hepimiz haklıyız. Şöyle aslında kuzen (bunu sana yazıyorum) kimse ayrılmak için, dayak yemek için, aldatılmak için evlenmiyor yada şöyle söylüyüm ilişkiye başlamıyor. İlişkiye başlayan çiftlerin belkide kabusu, çiftlerin birbirlerini belirli aşamalardan yollardan zamanlardan mekanlardan vb. etkenlerden geçtikten ve yaşadıktan sonra birbirlerini tanımaları olsa gerek... Hele hele coğrafyamızda bunun kötü örnekleri ile sürekli karşılaşıyoruz... Kadın evlendiği adamı tanımadan evlenebiliyor; sonuç ŞİDDET HÜSRAN BAZEN DE ÖLÜM olarak karşımıza çıkıyor. Dediğin gibi ''bu işler böle kuzen mantığı yok ...'' mantık yok yani matematiğin dallarının hiçbirşekilde kullanılmadığı sadece insani sözde duyularla hareket etmenin yan etkileri.

Ha kazın ''voltranı oluşturamamıştık'' yazdıklarım tamamen iç dünyamdaki çalkantılar. (son cümlene binaaen)

Yazamadım...

Balon için aklıma hiçbirşey gelmedi, aslında geldi ıvır zıvır yazılar geçmişe geleceğe atmalar satmalar fakat tutturamadım, bilinç altımın taaa diplerinde bugun eklediğim belkide tüm yazıların altına yazmak istediğim küçük küçücük cümlem vardı. Yazamadım; bugünde yazamadım...

23 Kasım 2011 Çarşamba

Hangimiz Doğruyuz

Evet hangimiz hayatta doğruyuz ki? Mezar taşları yada demir parmaklıklar ''yada'' duruşumuz düzgün olsun? Bunların hepsi bayat modası geçmiş LAF.

Terkedilmiş

Yolumuzun üzerinde terk edilmiş bir çift kadın ayakkabısı ne alaka diyen çok soru soran kafası karışık arkadaşlar; sayfadan defolup gidebilirmisiniz lütfen?

2011 tarihinde eyüp sultan da fotoğraf çekimi için bulunduğumuz bir gün, ilçenin mezarlıklar tarafından bu terk edilmiş artık ayakkabı mı desem terlikmi desem halen çözemediğimiz bu ''şeyleri'' bulmuştuk. İşin garibi bu ayakkabılara biz gerekenden fazla önemi verdik, bu şeylerin yanından geçen onca insan hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ederken yere bile bakmazken biz ne hikmet (kadir - ben) dakikalarca eyüp te bu terkedilmiş ayakkabının hesabını tutmuştuk. Bu arada eyüp sultan demek haliç demektir. Haliç demek ise yabancıların deyimi ile golden horn dur. buralara kadar geldi iseniz kesinlikle bir haliç turu atmalı ve pierre loti ye çıkmalı panoramik seyir terasından tüm tarihi yarım ada ve eyüp'ü izlemelisiniz.

Kadir İnanır

Bu fotoğrafta yanlış olabilir, fakat kime ne? farkındayım rahat olun yanlış-manlış beğenmeyenler kaybolsun !!! Burada kendi açımdan değerli olan size görede bana görede sağımızda duran sol elini ağaca yaslamış olan delikanlıdır. Diğer delikanlı ve ablalarımda değerli fakat bu kadir inanır kılıklı arkadaş KİNG olmuş... Saat biraz daha erken olsaydı ve bendeki ekipman birazcık azıcık bittike daha kaliteli olsaydı; yan yatsaydı çamura batsaydı... Kesin alberto korda olurdum.

Kedi Kedi

Memlekette adam dan çok kedi varsa vede bu kedicikler hertürlü obiçim poz veriyorlarsa ayrıca poz verirkende hiçbir arıza çıkarmıyorlarsa... Ben yada benim gibi çakma amatör altı ezik sözde fotoğrafçılar ne etsin? Yolda duran yaşlı bir amca yada teyzeyi kadraja sokarken çekilen eziyet yerine kedi çekmek evladır.... Ayrıca tatlı bunlar.
Not: bu kediyi hiç sevmedim.

Su İsrafı

Her yıl nekadar suyu boşu boşuna ziyan ettiğimizi biliyormusunuz? Zaten bu fotoğrafın amacı da tamamen israf... Hiç çekilmese cırt cırt hiç işlenmese de aslında pekala da olurdu. Hatta ikide bir ''da'' ''de'' leri ayırmasam''da'' olur. Onları ben değil sanıyorum word amca veyahut google chrome amca otomatik olarak gösteriyor.
Yazım hatasız kul olmaz. Yazım hatamla sev beni.

Boşver Sadece Fotoğraf a Yönel

Oradaki 55 sayısına hiçbakmayın umursamayın onu... Yada fotoğrafın olması gereken değerlerini hiçe sayarak beyaz kedinin dayak yemesine bakın... Siyah kedinin serseriliğine bakın. Boşverin kadrajları teknik değerleri homur homur homurdananları. Hepimiz işimize zevkimize şahsi çıkarımlarımıza mutluluklarımıza bakalım.

Alberto Korda yı Kim Tanıyor?

Değerlere yoğunluğa bakmadan, teknik değerlere saplanmadan bakmanız gereken tek şeye bakın ! KEDİ ye... Sadece kediye bakın ! Unutmayın hiçbiriniz ALBERTO KORDA olamayacaksınız.

Zabıta Kedi

Çok güvendiğim aslında pekte güvenmediğim, iki gün içinde çektiğim yada tutturabildiğim resimler arasındaki en iyi olduğuna inandığım, bununla yetinmeden.... :) Manken : Kedi Mekan : Eyüp zabıtan müd. karşısı falan.

İstanbul'un  Eyüp ilçesine gidip tarihi eyüp sultan camisini ebu eyyüb yada ensar eyüb'ün türbesini ziyaret etmeden ayrılmak olmaz, bu sanırım tespit olarak yetersiz kalıyor. İstanbula yolunuz düştüğü vakit eyüp sultan'ın türbesine gitmeden olmaz demek daha doğru olacaktır. İstanbulun fethi açısından son derece siyasi bir öneme sahip bulunan türbe hergün binlerce yerli yabancı turistin ziyaretine uğramaktadır. Eyüp ilçesinin merkezi sanıyorum istanbulun en küçük merkezli ilçelerinden biridir. Yanlış hatırlamıyorsam en son nüfus sayımında 700.000 kişi çıkmıştık, ancak bahsettiğim nüfustan ziyade ilçenin merkezi büyüklüğü idi.

Neyse haliçin tam kalbinde bulunması ensar dan eyyüb'ün kabrinin burada kabul edilmesi, türbenin hemen dibinde eyüp sultan caminin bulunması,  belediye tarafından yaptırılan ve osmanlı mimari görünüşünü bizlere yansıtan osmanlı mahallesi - sokağı bulunmaktadır.

Eyüp sultan'a gitmek için detaylı bir yazı şu internet sitesinde bulunmakta.

pierre loti hakkında birinci bilgilendirme yazısı

pierre loti hakkında ve pierre loti kahvesi hakkında bilgilendirme yazısı

eyüp sultana nasıl gidilir eyüp sultan nerededir sorusunun cevabıda bu linkin devamında www.ottomanmosques.net adresinde detaylı olarak anlatılmış.

Ara Verdikten Sonra.

Memlekette kimbilir neler oldu neler... Bu bloglama sevdası maymun iştahlı canı sıkılan şitandart her internet kullanıcısına oynadığı oyunu bana da oynadı... Yıllardır yaptığım gibi bu bloğuda büyük heycanlar büyük umnutlar besleyerek açtım, sonuç ? hüsran... Yahu arkadaş bu bloğa kim girecek de birşeyler okuyacak öyle değilmi? Kendi kendime katılıyorum...

14 Kasım 2011 Pazartesi

İlhan İREM ''BEN DEĞİLİM''


Mutsuz ve Umutsuzum.
Ölümden öte köy yada kasaba mı var?
Tutunmuş gitmekteyiz
Dünya denen hayat masalına...
Kaçımız hayatta istediklerini yapabilir yada kavuşur hep hayallerine?
Kıçımız tekmelenir de acep; sesimizi mi yükseltemeyiz birilerine... 

13 Kasım 2011 Pazar

Scott Kelby

Hangi işi yaparsak yapalım, o işin eğitimini almak bunun yanında staj denen olaya girmeyi, aldığımız eğitimlerde (devlet okulları vb.) öğrendik. Her işte olduğu gibi fotoğrafçılıktada bu geçerli; iyibir eğitim, kendini geliştirme, uğraşma, kendini verme vb. esaslar sözkonusu. Düşündüğümüzde hiçkimse anne karnından fotoğrafçı olarak doğmaz, fakat yaradılışında görsel sanatlara vb. sanat dallarına yetenekli olarak dünyaya gelebilir, gelişmiş ülkeler bu tip çocukları ''devşirerek'' yollarına devam ederler, bizim gibi fakir fukara ülkeler ise böyle değil, işimiz şansa kalmıştır. Yaklaşık 3 senedir bu işlerle uğraştığımı düşünürsek, kesinlikle yolun başında olduğumu düşünüyorum... Bunun için kendimi geliştirmeye çalışıyorum, kursa vb. aktivetelere gidemesem de en azından okuyarak açıklarımı kapatmaya uğraşıyorum... Bunun ne yaptım??? Bir hatamı düzelttim belkide bu işlere ilk girdiğim zamanlarda edinmem gereken kitaba şimdi sahip oldum...
http://www.dr.com.tr/0000000210840,0000000222640/Eser/Kitap/Hobi/Fotograf/Dijital-Fotografcinin-El-Kitabi
Bu işlerle uğraşan her amatörün elinin altında bulunması gereken bir yapıt... Hatta ülkemizde çok fazla dünya çapında fotoğrafçı olmadığınıda bildiğimize göre... Pro - amatör lerinde kitaplıklarında bulunması gereken önemli kaynaklardan biri... stve kelby i zaten photoshop tan da bilenler elbet vardır.

12 Kasım 2011 Cumartesi

Milli Kepazelik

Hırvatlar dan 3 yedik, tel tel döküldük ! doğru düzgün bir gol pozisyonuna giremedik adamlar 4 kere gelip üçtanesini tıkayıp gittiler... Futbolcular kasıtlı olarak zagrebe gitmemek için kart gördüler ! Milliler özellikle volkan  maçın son bölümlerinde ıslıklandı... Böyle bitmemeliydi, en azından bu millet daha fazlasını hak ediyor.

İSTEMİ BETİL

İstemi Betil i kaybettik... İstemi Betili sadece kurtlar vadisi sezonlarından tanıyanlar için büyük kayıp olsada onu daha önceki çalışmalarından da hatırlayanlar için daha da büyük hatta çok çok büyük kayıp... Gandalf sessiz kalacak... Ya eski sinemamız zamanında canlandırdıkları? Ya ALIN YAZISI ?

11 Kasım 2011 Cuma

Magnetic Void

Vimeo dan sevgilerle. Hatta bu j. miller denen adama da teşekkür etmek lazım. Seviyorum böyle adamları... Birşeyler öğrenebileceğiniz insanları internet üzerinden kolayca bulmayı bulabilmeyide seviyorum... İronik tarafı varmı bu işin? Ne alakası var !

Hanzo Kılıcı

"tanrı'ya 28 yıl önce bir daha yapmayacağıma yemin ettiğim şeyi yaptım. ''insanları öldüren birşey'' yarattım. ve bunda başarılı oldum. bunu yaptım çünkü felsefi olarak amacını anlıyorum. sana, kendini beğenmişlik yapmadan, bunun en iyi kılıcım olduğunu söyleyebilirim. yolculuğunda tanrı'yla karşılaşırsan bununla tanrı'yı bile kesersin."
hattori hanzo
Kill bill 1. bölümden sıçırtan replik <<< Tanrı kesilirmi lan kılıçla :S kafir itolit !

Rambo

Afgan yolgösterici: Hiç askere benzemiyorsun, silah kullandın mı peki?
Rambo: Bir kaç el ateş ettim.
Rus komutan: Kim bu rambo, Tanrı mı sanıyor kendini?
Albay Trautman: Tanrı affeder ama Rambo affetmez.
Albay Trautman: Sizin cehennem dediğiniz yere o evim der.
Rambo afganistanda filminden unutulmaz sıçırtan replikler <<<

Sarı Elbise

Son zamanlarda aslına bakılırsa son 2 aydır beni internette ciddi olarak meşgul eden hatta zaman harcamamı sağlayan mutlu eden :) oyun... Bu oyunun grafiklerini ve senaryo içindeki figürlerin bu tip resimlerini biryere kadarda olay - muhabbet - balonlarını vs seviyorum. Bu arada konuda kullanılan sarı elbiseyi ilk B. Lee daha sonra (en azından benim bildiğim) Beatrix Kido (uma thurman  kil bill serileri) en sonunda empires alliesteki kızıl hatun sarah giydi... 

Event Horizon by James Miller

Tek kelime GÜZEL

Colombia


colombia satılan ürünün yanında mankenide verirmi? Teşhir de kullanılan bayan arkadaşın üzerine Harran Ovasını yapmaya hazırım...
/ Link takip edildiğinde ürün görüntülenecek fakat üye değilseniz ürünü göremezsiniz /
http://www.trendyol.com/Bayan-Sweatshirt-PeakT-Hoodie-02110YW0018N603/UrunDetay/5242/508418

Battlefield 3 Hadisesi 2


İşletim sistemimi değiştirmeme sebep olan, win-xp desteği olmayan oyunun yüklemesini tamamladım. Battlefield single Player / blackbox :) sürümünü büyük çabalar sarf ederek kurulumunu tamamladım. Kurulum bitti. Bitti kurulum. Saçmaca uzatmamın sebebi kurulumun beni yorması sıkması vs vs yüzünden. Okadar uğraşın (bunun içinde 8,5 gb lık oyunun indirilmesi - dvd ye yazılması (harici yazıcı ile) eve getirilmesi - pc ye önce dosyaların atılması - sonra rar dan çıkarılması - iso dan kurulumun yapılması vb. maddeler unutulmasın - hatta hadise 1 den daha detaylı öğrenin) üfff. Neyse. Bloğa yazacak olay lazım :) nasıl dolacak blog??? İSmi üstünde blog :)

7 Kasım 2011 Pazartesi

Mtv Ödülleri

En iyi kadın şarkıcı: Lady Gaga En iyi şarkı: Born This Way/Lady Gaga
En iyi video: Born This Way/Lady Gaga
En çok hayrana sahip sanatçı: Lady Gaga
En iyi pop şarkıcısı: Justin Bieber
En iyi erkek şarkıcı: Justin Bieber
En iyi alternatif sanatçı: Thirty Seconds To Mars
En iyi sahne performansı: Thirty Seconds To Mars
En iyi yeni şarkıcı: Bruno Mars
En iyi çıkış yapan şarkıcı: Bruno Mars
Küresel ikon ödülü: Queen
En iyi hip-hop ödülü: Eminem
En iyi canlı performans: Katy Perry
En iyi rock grubu: Linkin Park

rte Devletçiyim Milliyetçiyim Gafı

rte rizede kurulan bayramlaşma çadırında, konu başlığındaki kelamlarda bulunmuş... Hatta bunları olmaya mecburuz demiş !!! Bu rte zamanında basın mensuplarına hala devletçilikmi yapıyorsunuz dememişmiydi??? Demişti ! yahu arkadaş bir insan bukadamı yanar döner olur? Bukadar mı oynak olur?

----

Bu ülkede milliyetçilik ülkücülük türkçülük ne zamandan beri gaf konusu oldu? Haydi biraz saksıları çalıştıralım. 2001 seçimlerinin kazanıldığı tarihten itibaren türkçülük türk olmak yasaklandı, ancak arka planda ise osmanlıcılık sentezleri ile halk oyalanmaya devam edildi. türk kavramının olmadığı bir cümle de bir düşünce yada fikir sentezi içinde osmanlı kelimsinin eş anlamlarının kullanıla bilmesi imkansızdır! Bu yoğurtsuz yapılan ayran kadar açıktır. Ecdadımızın binlerce yıl önce bizler için hazırladığı bu topraklar kurulmuş 16 büyük türk devletinin amacı bugünlere geldiğimiz de türklük kelimesinin telaffuzunun bile gaf haline alacağı sanıyorum düşünülemezdi düşünülmemiştirde... Oğuz kağan lar ilk türk milliyetçisi mete han lar atilla lar, alparslanlar osmanlı devletinin mübarek osmanlı padişahları türk islam ülküsü çanakkale savaşlarını kurtuluş savaşlarını unutmuş bir takım kişiler bugün türklük kelimesinden kaçıyorlar. Bugün osmanlı devleti nin eserleri, osmanlı tarihi osmanlı sanatı, türklerde yaşam türklerde devlet yapısı türk milliyetçiliği gibi konuların yazılmış kaynak kitapları üst üste konsa bu gafları yapanların boylarını defalarca aşacaktır. Devlet idaresinden teşkilatından habersiz egemenlerin işbirlikçiliğini yapan zihniyetlerin ülkemizi yurdumuzu getirdiği durum ortadadır... İslam dinimizi sürekli siyasete karıştıran bu zihniyet ayasofya müzesinin tekrar camiye dönüştürüleceği yalanlarını dahi her seçim ortası topluma yaymaktadır. Tabi ki bunu bizde kesinlikle isteriz fakat dünya düzeninin aleti olmuş siyasi çevrelerin hagia sophia katedralini yada ayasofya müzesini camiye dönüştüreceklerini düşünmek bile komik...

BattleField 3 Hadisesi

8,5 gb lık Black Versiyonu indirmeyle işe başladım, dvd ye yazdırmakla devam ettim. Evdeki bilgisayarın altı aya yakın zamandır işletim sisteminin değişmediğinden hazır yeni oyun yeni işletim sistemi mantığı ile olaya yaklaşarak işletim sistemciğimi değiştirdim-aslında değiştirmekten kastım yenilemek, neyse yeniledim ve tertemiz bir xp sp3 sahibisi oldum... Daha sonra olaya oyunu kurarak devam ettim, bu arada meydana gelen sürücü çakışmalarından bahsetmiyorum bile ! Herneyse sürücüler düzeltildikten sonra ve oyun kurulduktan sonra ilk yapılan iş olarak oyunun sekmesine tıkladım !!! KERNEL32.DLL hatası aldım !!!

Yeni Bloğum

Herkese merhaba, kişisel sayfama hoşgeldiniz! Sayfam değil aslında bloğuma desem daha iyi olur. Burada kendi bloğumun kendi sanat güneşi olacağım ! Allah tarafından yaratılan canlı nekadar narsist olabiliyorsa ben olacağım lan !  BEN BEN BEN EN EN EN ehehhhe kimi kandırıyorum acaba...
Porno blog açacaktım, günah ayıp tüh tüh pis pis deyu vazgeçtim!!!!
Blog benim olduğundan problem yok yani vaziyetleri olacak bir yerde...
Ali denen TheSofaHotelin saygı değer personeli sana bloğumda yazarlık teklif ediyorum, gerçi bunu başka bir konuda açmak istiyordum-açacağım zaten blog benim olduğundan sorun yok...