23 Kasım 2011 Çarşamba

Terkedilmiş

Yolumuzun üzerinde terk edilmiş bir çift kadın ayakkabısı ne alaka diyen çok soru soran kafası karışık arkadaşlar; sayfadan defolup gidebilirmisiniz lütfen?

2011 tarihinde eyüp sultan da fotoğraf çekimi için bulunduğumuz bir gün, ilçenin mezarlıklar tarafından bu terk edilmiş artık ayakkabı mı desem terlikmi desem halen çözemediğimiz bu ''şeyleri'' bulmuştuk. İşin garibi bu ayakkabılara biz gerekenden fazla önemi verdik, bu şeylerin yanından geçen onca insan hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ederken yere bile bakmazken biz ne hikmet (kadir - ben) dakikalarca eyüp te bu terkedilmiş ayakkabının hesabını tutmuştuk. Bu arada eyüp sultan demek haliç demektir. Haliç demek ise yabancıların deyimi ile golden horn dur. buralara kadar geldi iseniz kesinlikle bir haliç turu atmalı ve pierre loti ye çıkmalı panoramik seyir terasından tüm tarihi yarım ada ve eyüp'ü izlemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.