16 Ocak 2013 Çarşamba

Şu terör yok mu terör

Gündem belli!!! Bugün baktım da apo yu dinci ilan etti yandaş kansızlar!

Sebep ne??? apo yada yandaşlarının bugüne kadar dinle diyanetle ne ilgileri olmuş? Giriştikleri bu kansızca kanlı terörize mücadelenin işlenen cinayetlerin yakılan insanlarımızı hangi diyanetle bağdaştırabiliriz ki?

Ama yok çete kafayı taktı!!! apo serbest kalacak!!! Aziz milletimizin apo denen piçe karşı sempati kazanması gerekli!!! Tek dert bu!!!

Yandaş tv lerden bir tanesi tam şuanda yayın yapmakta ve eleman şundan bahsetmekte:

- şeyh sait isyanı Cumhuriyetin şeriatı ilga etmesinden sonra kürtlerin şeriat istemeleri için - kürtler le türkleri arada tutan tek bağın islam olması..............

Bu neyin hesabıdır, bu nasıl bir plandır???

Mantık şöyle diyor:

pkk Türkiye nin başına musallat edilmiş, memleketin tam manasıyla gerçek bir ivme ile ilerlemesini durdurmak için dış güçler tarafından kullanılan bir enstürüman... Peki!!! dış güçler stratejik ortağımız yüce amerika bizim ivmemizin artmasını istermi? Yada ırak yada suriye??? Bunu nasıl açıklayacaklar??? Ne karşılığında???

Gülünç geliyor, birileri çete üyeleri yada her kimse birilerine bazı sözler verdiler ve bu sözler gerçekten mide bulandırıcıdır, memleketin hiçbir hayrına vesile olacağına inanmıyorum...

- ve o televizyondaki vatansız!!! halen şeriat propagandası ile kürtler ile türklerin arasındaki bağın güçlendiğinin propagandasını yapmakta... Aynı şeriat arap köpekleri içinde geçerli değilmiydi???

Komik hainler bugün memleketin en tepesindeler... İslam adı alınta hain bir siyasi islam furyası iğrenç şekilde cereyan etmekte...

Şu siyasi islam gerçekten ne gereksiz ne alçak birşey...

Not: siyasi islam dendiğinde ne anlamak gerekir bunun hakkında bir yazı yazmak şart, aksi halde dinsiz ilan edilebilirim. Ama olsun çıkar tayyipin bir resmini koyar mübarek islam dinine tekrar geçerim kabul edilirim... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.