17 Ocak 2013 Perşembe

mehmet ali birand apo piçi küçük emrah


mehmet ali birand apo piçi küçük emrah bağıntısı:
Bugün öyle böyle takılırken bazı kanallarda (web tabanlı vs) m.a. birand denen şahısın hayatını kaybettiğinden vs bahsettiler çok üzüldüm hatta öylesine üzüldüm ki üzüntümü kimseciklere anlatamam... Gezintilerim esnasında da eğer birand denen şahıs nasıl olacak tı bende anlamadım ama eğer amalayattan ( :) ) sapa sağlam turp gibi çıkabilseydi bu akşam 31. :D  gün adlı ne üdüğü belirsiz programcığında bdp li (pkk lı da denebilir aslında) demirtaş denen ibineyi konuk edecekmiş-ti... Yahu arkadaş adam ölüyor bazıları hala ihanet dolu pislikçe kendilerine yakışır homoseksüel likler peşindeler... Ayıp be arkadaş!!! Adam ölüyor yada ölmeye ilahi davete icabet edebilmek için uğraşıyor... Bunlar pis adi satılık Türk basın yayın medya alçaklıklarına gerçekten yakışan hadiseler! Neyse.

Ama eminim ki; gençliğinde namazında niyazında biriydi denen sn. apo piçi birandın ölümünden sonra imana gelecek hidayete erecek ve hatırına-sevabına yeniden ''MÜSLÜMAN'' olup duaya başlayacaktır... Bekliyoruz zaten tüm yurt severler olarak; apo piçinin namaza başlayacağı fetoya mektuplar düzeceği zamanları... Affedilmeyi fetodan  bekleyeceği günleri, ve ellerinin altında vergi borçları yada yeni ihaleleri alacağız diye çeteye domalmış bekleyen medya guruplarının toplumun kafasını bulandıracağı apo yu bir gariban ezilmiş belkide yabancı güçler tarafından kandırıldığı sapık yalanlarını uyduracakları günleri... apo nun aslında küçük emrah ile benzerlikler taşıdığını düzecekler... Aziz millet de yiyecek, bu kadar basın yolu ile pompalamaya isviçreli olsak herelde dayanamayız!!!

hatırlayın uçakta neler dizmişti faydalı olmak istediğinden... Bugün iman için yüce Allah için faideli işler için... Büyük insan F tipi oluşumlara dahi isim babalığı yaban fetoya (fetullah gülen) yanaşacağı günleri... Vah vah memleketime... Vahhhhh...

Terör kesinlikle yok edilmelidir, ancak bu şartlar bu koşullar bu imtiyazlar bu ihanetler çerçevesinde olmaz-olamaz-olmamalıdır...

mehmet ali birand kimdir? Sorusunu gerçekçi olarak yanıtlayabilirsek, yukarıdaki yazıdan çıkaracağımız dersler daha iyi olacak.

Ancak sayfamı daha fazla kirletmek istemiyorum.

Ölürse Allah tan rahmet dilerim... Allah yardım etsin... Hepimize!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.