23 Ocak 2013 Çarşamba

Kılıçdaroğlu nun kardeşini kovdular

Geçen hafta falandı sanırım, haber çıkmıştı, izmir de bekçilik yapan adamın abisi chp genel başkanıydı...  Umursamadım açıkçası, sonuçta düşünce sistemime göre bu gayet normaldi!!!

Düşüne-biliyor musunuz bugün Türkiye de bir siyasi partinin genel başkanı bir şantiyede asgari ücretle bekçilik yapıyor? Gerçekten ilginç sanki burası avrupa :D  Hatırlayın almanları falan... Çöpçüler kanalizasyoncular vs. Bir hadis gördüm o hadis için ayrı bir blog ekleyeceğim; şununla alakalı yöneticileri zengin olan milletlerin halkları fakir olur; tam tersi olduğu zamanda tam tersi olur... evet bizim gibi memleketlerde genelde siyasetçiler yöneticiler zengin olmakta ve çevrelerini de aşırı zenginleştirmekteler... Tıpkı afrikada ki arap çöllerindeki diktatör rejimleri gibi aramızdaki tek fark biz kandırılarak aldatılarak gözlerimiz boyanarak sözde demokratik bir şekilde seçimlere girip kutulara oy atıyoruz... İşkence darbe korkutma bizde de var... Onların sadece renkleri farklı... Neyse yazı gene aldı başını gitti...

Gene meraklandım şimdi: recep tayyip erdoğanın kardeşleri - abileri - damatları - yakınları bugün ne işler yapıyor? Çıkıp acaba söyleyebilirmi? Açıklaya bilirmi? Aşağıda bir makamdan bahsedeceğim yargılayacı unsurdan; işte bu unsur gelecekte çok acımasız olacak!!! 

Neyse bu haber patladıktan sonra maliye bekçi kardeşin çalıştığı şirkete mali inceleme başlatmış, ve şirkette büyük ihtimalle tırsaklığından ve bu işin tamamen akp tezgahı olduğunu bildiğinden kemal kılıçdaroğlu nun kardeşini işten atmış....

Tezgah = ŞAntaj = Korkutma = Yıldırma = Karalama --> akp = recep tayyip erdoğan...

Bu siyasi çete bugün hesap verecek kimse bırakmadı, ancak hiçbir zaman dokunamayacağı bir hesap merkezi var; TARİH evet TARİH karşısında yargılandığı muhakeme edildiği ve incelendiği zaman anlaşılacakki bu memleketin başına geçmiş en sinsi en kötü belalardan biri olduğu ortaya çıkacaktır. Tarih yazıldığı zaman bunların hiçbiri atlanmayacak... Birinin abisi şantiyede 700 liraya bekçilik yaparken diğerinin tüm yakınları dünyalıklarını biriktirmiş olacak... Yazacak tarih bunları!!!

gürsel tekin ne demiş? akepe için eşkiya terimini kullanmış!!! EŞKİYA


Tekin, “Eşkıya dağda değil, kente inmiş. Namuslu bir siyasetçinin, evine alın teriyle kazanılmış parayla alınmış ekmek götürmekten başka derdi olmayan kardeşine bile tahammül edilemiyor. Celal beyin bekçilik yaptığına ilişkin haberin gazetelerde yer almasının ardından maliye şirkete yönelik denetim başlatmış.

Bu denetimden korkulmuş olacak ki yönetim işten çıkartma gerçekleştirmiş. AKP zihniyetinin bu eşkıyalığını şiddetle kınıyoruz. Bu davranış kabul edilebilir değildir. Bir anamuhalefet partisinin liderinin kardeşi ülkesinde özgürce çalışamıyor." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.