9 Ocak 2013 Çarşamba

30000

Bloğun sayfa şeysi bugün itibari ile 30.000 sınırını aştı. Sayfayı açalı 2 sene bitmiş, aslına bakarsanız bu rakkam arada geçen zaman için çok az, ancak bu sayıyı artırmak aslında çok da basit, anahtar kelimelerden sadece bir kaç tanesi ile buralara geldik; fakat bu adres bloğun özüne ters, blog dediğin kişinin uzmanlık alanlarından en az biri ile yayın yaptığı insanlık için hizmet ettiği yerdir... Bizim burası ne? Siyaset absürd saçmalık insan kendi bloğuna saçma diyebilirmi? Neden demesin şu memleketteki en gereksiz en anlamsız blog yarışması yapılsa burası herelde ilk 3 e rahat rahat girecektir. 

Ne yapalım? Bloğumu kapatayım?

Bazen aklıma geliyor!!! Herşeyi sil!!! Bırak şu saçmalığı kurtul şundan!!! Sanane memleket meselelerinden sanane siyasetten... Ama bırakacağım bu işleri!!! Memleketi yönetenlerden daha mı iyi biliyoruz biz bu işleri?

Yandaş olacağım!!! Hep bir eleştiri ulan yokmu bu heriflerin iyi bir yanı? Hiçmi yok?

Var anasını satayım var!!! %50 boru değil!!! Oyuncak da değil.... Ancak bu işler böyle değil...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.