23 Mart 2016 Çarşamba

Millet fakir karanfil bırakıyor Ben gül bıraktım



ali ağaoğlu ( fark ettiyseniz küçük harflerle yazdım ) denen şahıs ortanca hanımının doğum gününde taksim patlamasının yaşandığı yere gider... Bir işadamının kendi milletini fakirlikle suçlamasının diyalektiğini yazacak halimiz yok. İktidarın showmeni olduklarından mevcut iktidar yerinden olduğunda koltuklarını ve devletin tüm gücünü yitirdiği gün dönüp arkamızı baktığımızda bu ve bunun gibi oportünistleri arkamızda bırakacağız.

Kadınlarda Kabızlık


Kadınlarda kabızlık son yüzyıl içerisinde sık sık kendini tekrarlamakta ve çok sık görülmekte... Sanıyorum bunun temel sebepleri altında dengesiz ve dandik beslenme vb. sebepler yatmakta...

Kronik kabızlık genelde kadınlarda görülmektedir.

Rahatsızlığın temel nedenleri arasında aşırı lifli gıdaların tüketilmesi ve az miktarda tüketilen su başlıca nedenlerdir.

Windows 7 için Photo Booth


Photobooth programında hazır halde bulunan birçok yüz filtresini kullanarak yüzünüzde oluşan komik deformasyonlar oluşturabilir, facebookta vs sosyal medyada paylaşabilir yada komik resimlerinizi mail olarak paylaşabilirsiniz.  Bilgisayar yada laptopunuzda kameranız varsa kahkaha krizlerine hazır olun! Bugün işyerinde deneme fırsatı buldum düşündükçe hala gülüyorum.

Star Wars Bölüm VII Güç Uyanıyor Brrip Xvid İndir


Star wars bölüm 7 yi ve daha öncesindeki 6 filmi izlemedim; evet çok şey kaybetmiş olabilirim... Bu seriyi izlememiş olmam yüzünden sosyo-kültürel gelişimim ciddi zararlar görmüşte olabilir... Bölüm 7 nin konusunu tam olarak bilmiyorum fakat hatırladığım kadarı ile pek iyide değildi... Hatta filmin ortasında oha denecek karakter ölümü gerçekleşiyor ve bu baş yapıt yetim kalıyordu. Fazlada kastırmanın luzümü yok.

Beyaz perde yorumu
Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.  Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.

Star Wars Episode VII The Force Awakens 2015 BRRip XViD AC3-ETRG

Sasha Grey Sözleri


Bundan sonra buldukça burada sasha grey in atasözlerini devam ettireceğim. Kendileri bundan uzunca bir müddet önce amerikan senatörlüğü diplomatlığıda yapmıştır. Kültür elçiliğini kast etmiyorum.

Youtube Mp3 İndirme Programı


Youtube mp3 indirme programı ile kolayca internet tarayıcınızdan youtube sitesine bile gitmeden kolayca videoları mp3 yada video olarak arama yaparak indirebilirsiniz. Search kısmından istediğiniz sanatçının videolarına ulaşıp yada albüm niteliği taşıyan video dosyalarının ön izlemelerine bakabilir. İsterseniz program dahilinde buradan izleyebilir yada direk olarak mp3 formatında bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları sonra tekrar dinlemek yada görüntülemek istediğinizde ise Download kısmına tıklayıp sıralamadan istediğiniz şarkı video üzerine gelmeniz yeterli olacaktır.

ip man 3 Orjinal Dil Türkçe Altyazı İndir Turbobit


ip man 3 orjinal dilinde türkçe alt yazılı turbobitten indirmek için yapmanız gereken yazının devamını okumak. Neyse... Hikayenin 3. bölümünde sürekli teaserlarda yer alan myke tyson ( emlak imparatoru - kaçak horoz ve insan dövüşçüsü rolünde namı diğer frank) filmde epi topu 2 dakika ya oynamakta ya oynamamakta. Konu diğer serilerle benzerlikler taşıyor en sondaki boss fight haricinde ipman ın saygı değer karısı rahim kanserinden hayata gözlerini yumuyor... Fark ettiğim başka bir konu ise bruce lee karakterinin 3. filmde biraz daha fazla kullanılması. Sanıyorum ipman 4 te kendisi ile tanışacağız. Bununla birlikte serinin zamana yayılmasına binaen flash tv.deki yaşlandırma tekniklerine benzer bir şekilde usta ip yaşlandırılmış... :)

İrem Derici Rıza Esendemir Boşandı


Ülkemizde ve dünya son bir haftadır terörle mücadele ederken, reza abd de sahtekarlıktan tutuklanırken hepsi yetmezmiş gibi birde irem derici rıza esendemirden boşanıyor. Yada rıza iremden boşanıyor, yada anlaşıp aynı anda boşanıyorlar. Efendim geçen hafta asılsız iddialar ortaya atılmış ancak sabık çift yakın zamanda fotoğraflar paylaşarak durumu yalanlamışlar. Aman efendim bu zor günlerimizde birde irem derici ile uğraşmayalım. Aman efendim memlekette ciddi ekonomik sosyal sorunlar varken birde hanımefendi ile uğraşmayalım.

Reza Zarrabın İzlemesi Gereken Filmler

Rezayı abd içindeki paralel yapılanma sahtekarlık dolandırıcılık vb. bazı suçlardan içeri almışlardı; bu noktada rezanın izlemesi gereken filmler başlığını biran önce açmayı uygun gördüm. Keza bir müddet içeride kalacağı düşünüldüğünde arkadaşın abd hapishanelerine dikkat etmesi gerekiyor. Gerek türk tipi hapishaneler gereksede amerikan tipi hapishaneler ele alınarak dünya tarihine geçmiş bir başyapıtlardan örnek vermek istedim.



1- TATAR RAMAZAN
Bu filmde türk tarzı posta koymayı abdurrahman çavuşu bıçaklamayı öğrenebilir.


FDC Miami Cezaevi


FDC Miami Cezaevi bayrampaşa kapalı yada silivri e tipi değil, daha modern sonuçta amerikan cezaevi olduğundan konfor bakımından gerekse de teknoloji açısından reza zerrabın boğazdaki yalısını aratmayacağına eminim. Deniz manzarası sanıyorum yok, newyorkta deniz varmı onuda bilmiyorum... Galiba var.

Reza Zerrab Amerikada Tutuklandı


Hindistan'ın  bağrından kopmuş yiğidin harman olduğu yerden çıkmış Preet Bharara, miami de tatilini saygı değer eşi ebru gündeş ile icra eden reza zerrab ı kara para aklamadan amerikayı dolandırmaktan sahtekarlık gibi pis adi suçlardan içeri aldırmış. Ve bu arkadaş tutuklanma hadisesi sonrasında zerrab için

- amerikan adaleti ile tanışma zamanı geldi

gibilerinden laflar etmiş.

Türkiye de Terör

Böyle bir başlık açmak haddimemidir değilmidir bilemiyorum. Ancak blog benim olduğumdan türkiyedeki terör hadiselerini zamanında blogda incelemiş olabileceğimi düşünüyorum. Sanıyorum incelemişimdir! Neyse geriye dönük düşündüğümüzde haziran ayından beri memlekette ne kadar insan kaybettik?

Kaç devlet görevlimizi kaybettik, kaç canlı bomba ile terör saldırıları ile millet memleket olarak yıpratıldık?