23 Mart 2016 Çarşamba

FDC Miami Cezaevi


FDC Miami Cezaevi bayrampaşa kapalı yada silivri e tipi değil, daha modern sonuçta amerikan cezaevi olduğundan konfor bakımından gerekse de teknoloji açısından reza zerrabın boğazdaki yalısını aratmayacağına eminim. Deniz manzarası sanıyorum yok, newyorkta deniz varmı onuda bilmiyorum... Galiba var.


Tabiki her suçlu suçu kanıtlanana kadar masum olmayabilir, belkide olabilir ne fark eder... Sonuçta amerikan adaletine güvenmiyoruz! bir önceki yazımda belirttiğim üzere bunların tamamı akparti iktidarını devirmek için 17-21 aralık darbe girişimlerinden sonra dış güçler tarafından düğmeye basılarak başlatılan 21 mart operasyonlarıdır! Ülkemin nasıl olduğunu bir türlü çözemesem de cari açığının %15 ini tek başına kapatan bu reza başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Sonuçta kendisi  dava adamı direniş insanı olduğundan tüm bu hadiseleri atlatarak yurduna yani istanbul boğazındaki yalısına döneceğine eminim. Bununla birlikte uzun adam recep tayyip erdoğanın dünya lideri duruşunu koruyup arkadaşın salı verilmesi için abd makamlarına gerekli çağrılarda bulunacağını hatta rezayı göz altına alan emniyet müdürünü savcısını talimatla darbeci ilan ettirip iktidarına yapılan darbe teşebbüsünü bertaraf edeceğine eminim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.