23 Mart 2016 Çarşamba

Star Wars Bölüm VII Güç Uyanıyor Brrip Xvid İndir


Star wars bölüm 7 yi ve daha öncesindeki 6 filmi izlemedim; evet çok şey kaybetmiş olabilirim... Bu seriyi izlememiş olmam yüzünden sosyo-kültürel gelişimim ciddi zararlar görmüşte olabilir... Bölüm 7 nin konusunu tam olarak bilmiyorum fakat hatırladığım kadarı ile pek iyide değildi... Hatta filmin ortasında oha denecek karakter ölümü gerçekleşiyor ve bu baş yapıt yetim kalıyordu. Fazlada kastırmanın luzümü yok.

Beyaz perde yorumu
Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.  Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.

Star Wars Episode VII The Force Awakens 2015 BRRip XViD AC3-ETRG

turbobit download
http://turbobit.net/61aqkm9lx604.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.