28 Eylül 2012 Cuma

Esad pkk bahoz karayılan orkestrası

Haberin linki hürriyet gazetesinde yer almakta, haberi okuduğunuzda adı geçen gazetenin hükümet güçlerinin ajanlığını yardakçılığını piyonluğunu uluslar arası birtakım güçlerin taşeronluğunu yaptığını anlarsınız-anlayacaksınız-yani muhtemelen...

Nasıl mı? Yazının genel mantığı aslında şu... Yazı binlerce kelimeden onbinlerce harften onlarcada geniş paragraftan oluşmakta... bilimsel veriler vs teknik takip falan her bokta yazıda mevcut... Fakat okadar yazının içinde gizlenmekte olan bir kaç satır var.

1- bahoz kötü
2- karayılan iyi
3- imralı iyi
4- suriye kötü
5- pkk aslında iyi ama kötülerinde kontrolünde olabiliyor

Sonuç? Karayılan-Apo General yapılsın! Kürdistan kurulsun. Bahoz kötü-suriye kötü-esad kötü-suriye işgal edilsin... Fark ettiyseniz imralı canavarı ve karayılan teröristi hakkında koskoca yazıda geçen canavarlık-teröristlik belirtisi bulunmamakta...


Gazete (sözde) hükümet güçlerine tam bağlı olarak çalışmakta, hükümetin adi terör politikaları etrafında hizmet etmekte... Yazık!


Bunların kan durdurmakla vs işleri yok, tek sorunları önümüzdeki sene ki seçimler; aksi olsa idi!!! 300 general zindanlara adice kahpece düzmece ile doldurulup-pkk lılar ise mecliste yada sokaklarda dolaşamazlardı... Terörün hortlama yılı ile akepe nin işbaşına geçtiği tarihler size manidar gelmiyor mu? Peki buna inanmıyorsunuz da son 5 senedir türlü türlü dava ile yatıp kalkarken ordunun hain - casus - darbeci dalgaları ile yatıp kalkarken aklınız neredeydi???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.