30 Eylül 2012 Pazar

akp kongresine alınmayacak Gazeteler

Bilmem fark ettinizmi? Başlıkta sadece büyük harflerle sadece ''Gazeteler'' den bahsettim... Demokrasi denince sıçtığında mangalları deviren demokrasi patlaması akepe bugün olacak kongresinde Cumhuriyet, Aydınlık, Sözcü, Evrensel, Birgün, Yeniçağ gibi ''Gazeteleri'' almayacak! Yahu hani bunlar demokrattı, hani bunlardaki özgürlük demokrasi vs. amerika da yoktu? Hani nerede demokrasi? Nerede özgürlük? Basın yayın vb. bir takım zarttan zurttan bahsetmek gibi niyetim yok!

Fakat yarın bunların sözde akil adamlarından birine sorsan:
- bunlar pkk lı gazete! evrensel var...
Ya arkadaş! Tamam evrensel paçavrasının derdi belli amacı istekleri belli, fakat Yeniçağ yada Sözcü yada Cumhuriyet Gazeteleridemi terörist??

Tabi ki değil! Fakat ellerinde ki medya gücü olduğu müddetçe bu başı-suyu bozuklar Sözcü yü vs. terörist pkk lı gösterecek...

Eleştirilmeye yaptıklarının yanlış olduğunu söylenemesine tahammülü olmayan, gizli kapaklı dini alet edici kavga çıkartmadan duramayan siyasi güç mekanizması olan akepe...

Ulusalcı Demokrat İlerici Atatürkçü Türkçü gazeteleri süper kongrene sokmadığın için ''İleri'' demokrasi anlayışına sonsuz teşekkürler... Sen git apo denen pezevenkle anlaş! Aynı yatağa gir! Yakında General yaparlarsa saşmamak lazım!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.