8 Haziran 2012 Cuma

Memati Öldümü

Bugün yani dün itibari ile memati (soy adı yok!) den millet olarak kurtulduk gibi gözükmekte, son 2-3 seneden beridir aşırı derecede hükümet yandaşı yayın yapan panafilme bağlı kurtlar vadisi denen bu dizinin sanıyorum 9-10 yıldır değişmez oyuncusu memati sezon sonunun sonunda öldü... Pragrafı biraz uzattım hatta çok uzattım gibi, o saçma çocuk kaçırma muhabbetleri uzatıldıkça uzatılan düğün sahneleri dizideki kara nın nebileyim; hele hele para saçma muhabbetlerinden de iğrendim! Orada havalara saçılan dolar muhabbetide tam iğrençlik örneğiydi! Gayrimeşru kazanılan paralar düğüne çuvallarla geldi havalara saçıldı.

Umarım memati bu sefer ölecek! Yandaş medyadan farksız çalışan kurtlar vadisi dizisi de inanıyorum son yıllardaki reyting çöküşüne hızlıca devam edip birgün yok olacak! Bu dizi samanyolu haber den kanal7 haber programlarından star gazetesinden aksiyon dergisinden farksız ve aynı amaçlara uygun olarak hareket etmekte... Dizide geçen ne varsa; hükümet ve Türkiyenin gündemini yakından ilgilendiren mevzularda yüzmekte, ve hernasıl oluyorsa oluyor hükümet güçleri her durumda haklı çıkarken ve özellikle başbakanları ezip geçerken aşağılanan tırmalanan ezilen küçük düşürülen ise ya;

 Tsk oluyor yada
 Ulusalcı Milliyetçi Türkçü kesim!

Bugün bu dizinin senaristi bile çıkıp biz millietçiyiz di-ye-mez! Gerçi en büyük milliyetçi bugün bu kesim olsa da eninde sonunda maskeleri yüzlerinden düşecek! Millet yandaş bütün güçleri çıkardıkları faydalanma bulutlarından para havuzlarından güç kuyularından çıkarıp yerlerin diplerine sokacaktır.

Not:  Dizinin ilk sezonlarını ilk yıllarını oldukça severim ara ara parça parça izlerim o eski samimi günleri yaad ederim... Haaaa eski sezonlarını yetişkinler dikkatle izlerken bugün dikkat ettiğim kadarı ile çoluk çocuk takımı takip ediyor... Gerçi hükümet güçlerinin de istediği bu değilmidirki???

Her neyse umuyorum memati den bu sezon kurtulmasına kurtulacağız ama muhtemelen yerine de kara geçecek inşAllah 9-10 sene de kara dan kurtulmayı beklemeyiz! Yandaşizme geçit.yok!

2 yorum:

  1. Sen ki devlet düşmanı,düşünemiyor musun?

    Bir dizi film kendi devletine hükümetine tabiki yakın davranacak. senin gibi vatan düşmanlığı mı yapmasını istiyorsun?

    YanıtlaSil
  2. Yurdun karış karış satılmasına karşı durmak, demokrasi cumhuriyet özgürlük ilericilik yanlısı olmak, amerikan işbirlikçisi egemenlerin yerli yardakçası ve müstemleke valiliğini kabullenmemek ''vatan düşmanı'' olmak ise

    evet ben vatan düşmanıyım!
    Sen hangi vatandan bahsediyorsun? Tersaneleri limanları bankaları tarlaları toprağı satılmış, kırmızı çizgilerinin abd tarafından belirlenen bir vatandan mı bahsediyorsun?
    sen yukarıdaki şartlara uygun olmayı vatan severlik sanıyorsan ve hükümetleri 2250 küsür senelik devletçilik devlet anlayışı sanıyorsan sen vatan sever değil ananın pis amcığından hortlamış pislik bir ruhsun! ruhuna sokayım!

    YanıtlaSil

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.