7 Haziran 2012 Perşembe

ibrahim tatlıses akepeye duacı

Bu hafta başı sanıyorum habertürk yada cnnkürt kanallarından birinde ulaştırma bakanı (tam hatırlayamadım - fakat şahıs ş.urfalı) ve i.tatlıses aynı programdalar... Dil atmaların havalarda uçuştuğu anlardan birinde i.tatlıses eskiden urfada hiçbişiy yoktu... Son dönemde Allah razı olsun denizimiz oldu! (hasankeyf in sular altında kalmasını kastederek ve civar birçok eski köy ve yerleşim biriminin yok olmasını kast ederek) Birsürü köy sular altında kaldı! Urfada deniz var dedi...

İşbirlikçiliğin ihanetin yandaşlığın son noktası... Bu kadar ihanet bukadar yalamalık olamaz!

Hasankeyf in sular altında kalmasını hükümet yani akepe urfaya deniz bile getirdi demek nasıl bir zihniyetin ürünüdür?

ahhh i.tatlıses ahhhh; keşke anan seni doğuracağına mağara da taş doğuraydı... Hatta baban olacak adam keşke seni çarşafta bıraksaydı!

Ağır oldu biliyorum ancak urfaya deniz getiren hükümetin yandaşı olma fikrini nasıl kendine yedirmiş i. ilginç! Anlamadığım i.tatlıses kaç sene daha yaşamayı düşünüyor?

150 yıl dahamı? Bırakalım 150 yılı! 1500 yılda yaşasa, bu işin sonu toprak!

Hımmm ölmek için doğmuyormuyuz zaten?

Çok yazık! Vatan topraklarına milli bütünlüğe ulus devletimize çok ağır darbeler indirildi, tahrip edilen oyuncak değil egemenlerin en başta coğrafi konumu sebebiyle bize buraları vermek istemeyenler, topraklarımızdan kovulmamızı isteyen egemenler Türkiye deki makam-mevki sahibi bir çok karakteri kendine türlü yollarla çekti! Yazık oluyor vatana hemde çok yazık!

Not: hasankeyf nerededir? Urfa ile ne ilgisi var derseniz! Baraj derim! Baraj kurun topunuza vurucam derim!
düzenlenmesi gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.