6 Nisan 2016 Çarşamba

Birilerinin Önüne Yatmış


Güzel ülkemde ensar vakfı adı altında işlem yapan bir işletmede onlarca çocuk tecavüze uğradı. Kimse ne ağzını açtı ne gözünü yumdu!!! Sonra kemal kılıçdaroğlu siz adaletin önüne yatmasını iyi bilirsiniz çıkışında bulundu! Vay efendim 45 çocuğun tecavüze uğramasını hazmeden sadece iranlı zencaniden 8.500.000.000 dolar rüşvet aldığı iddia edilen devlet erki isyan etti! Kemalin ne namussuzluğu ne adamlığı ne iğrençliği kalmadı...

Düşünebiliyormusunuzazizvatandaşlarım, bu hadisedende bu arkadaşlar mağdur olarak sıyrılmasını bildiler. Namustan bahseden lordlar kamarası kadın onurundan kadından bahseden lordlar kamarasının değerli üyeleri çok üzüldüler; emin olun şuanda biryerlerde incinen kadın onuru yüzünden kemal kılıçdaroğlunun anasına sövüyorlar!


Ha kadını çok umursayan lordlar kamarası geçen hafta bir kadın trabzonda gene lordlar kamarasının genel zihniyetini taşıyan şahıs tarafından konuşturulmadı...

Daha dün bir kadının başından aşağıya kaynar su döküldü, lordlar kamarası sessiz kaldı ancak adalet sistemimiz kaynar suyu döken kocayı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

tepedeki resime gelince bu memlekete bu memleketin insanına bu konuda ancak bu resim yayınlanır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.