2 Haziran 2012 Cumartesi

Fazıl Say Yargılanacak

Fazıl Say tivitırda ki mesajları nedeniyle mahkemeye çıkacak... Dine hakaretten! Yargılanacak ve yüce mahkememiz Fazıl Say ın görüşlerini fikirlerini beğenmedi ve yazdıklarının ifade özgürlüğüne girmediğini açıkladı! Neden?
Çünkü mahkeme nin geldiği siyasi ortam belli, irtacılar vs vs... Her geçen gün Cumuriyet biraz daha yaralanmakta.darbe almakta ve geriye doğru gitmeye devaam ediyoruz.

Bir başka fazıl say bloğumda kendisinin idam edilmesi gerektiğini yazdım, Türkiyenin hukuk ve demokrasisinin işte buralara kadar geldiğini belkide buralara kadar indirgendiğini düşüyüyorum!
Asıl önemlisi yabancı ajanslar fazıl say ın yargılanmaısını şöyle geçmişler:


AP: Türk piyanist İslam’a hakaret etmekle suçlandı. AFP: Türkiye’nin ateist piyanisti hapis cezasıyla karşı karşıya. REUTERS: Say yargıç önüne çıktığında, ülkede siyasi iklimin Başbakan Erdoğan 1998’de şiir okuduğu için hapse girdiğinden beri ne kadar değiştiğini gösterecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.