21 Mart 2014 Cuma

1946’dan sonraki en büyük kırılma mümtezer türköne

mümtezer türk önennin kalema aldığı çarpıcı açıklamalardan yada yazılardan bir tanesini komple eklemeye karar verdim.
68 yıl ve 15 seçim, demokrasinin yerleşmesi, aktörlerinin kimlik ve kişilik kazanması için çok kısa bir süre. Arada darbe fasılalarına rağmen yine de kat ettiğimiz mesafeyi küçümseyemeyiz.
1946’daki şaibeli seçimlere giderken toplumdaki derin kırılma, seçim meydanlarına ve parti kimliklerine de yansıdı. Devlet seçkinleri halk ile aralarında oluşan derin uçurumu, ancak sandığa tosladıkları zaman fark ettiler. Yine de hatayı kendilerinde bulmadılar; seçim sonuçlarını halkın ehliyetsizliğine ve rüştünü henüz ispatlamamış olmasına bağladılar. Çok keskin kutuplaşmaların gölgesinde geçen on yıldan sonra, 27 Mayıs darbesi ile kurulan anayasal yapı, bu “reşit olamama durumu”nu kurumlaştırdı; hatta bir siyasî düzene dönüştürdü.

Kenan Işık Beyin Kanaması

Bugün itibari ile tiyatro oyuncusu yönetmek yazarlık gibi vasıfları üzerinde barındırabilen kenan ışık beyin kanaması geçirdiği açıklandı. Amerikan hastanesinde tedavisi devam eden kıymetli oyuncunun hayati tehlikeyi atlatamadığı açıklamasını unutmadan ekleyelim.

Faşizm Twitteri Kapattı Dünya Ağzını Açtı


recep'in siyasi partisinin devletin her organ ve organizmasına sızmasından yerleşmesinden sonrasında HUKUK ve ADALET SİSTEMİNİN geldiği acınacak noktalarının sanıyorum artık en sonuna dayanmış durumdayız.

Korkularından eleştirilmekten kaçanlar, eleştirilmemek için vatandaşı polis güçlerine linç ettiren işkenceden geçiren, muhalif siyasi partilerin kapılarını kırarak içeri giren insanları zorla gözaltına aldıran zihniyet bizim yerel faşist unsurlarımızdır. Eleştirilemezler tartışılamazlar her yaptıkları doğrudur, dinleseniz dindardırlar ancak görebilseniz ayakkabı kutuları arsa talimatları altında hırsızın daniskasıdırlar!

Akp yolsuzluklarının dünyadan marsa yol olduğu günümüzde ses kayıtlarının önemsiz birer yalandan ibaret, fotomantaj dublaj yalanının ardına saklanmak, bundan medet ummanın sorumlusu akp kadrosunun başarısımıdır yoksa kitlelerinin CEHALET okyanuslarında debelenmesimidir?

fetullah gülen recep tayyip erdoğan ve twitter


recep ve örgütü internet üzerinden her türlü yasaklama çalışmalarına yönelmiş olsada durum aslından zalimin zulmü var ise sevenin Allahı vardır durumuna incelmekte. Ne yaparlarsa yapsınlar % kaç oy alırlarsa alsınlar tarih bu örgütü satırlarına hırsızlıkla katliamla faşizmle geçecektir. Hiç kurtuluşları yok, kaçabilecekleri saklanabilecekleri gerçekten hiçbir yer yok. Ölseler de mezara girseler mezarları belli olacak; haydi bunuda geçtim İLAHİ ADALET yakalarına yapışacaktır. Gariban gençleri sokaklarda polisine öldürten, öldürülmelerini meşrulaştıran vergilerimizden maaşları ödenen bir grup silahlı polis kuvvetinin halkın karşına geçirilerek öldürtülmesi dövülmesi; basın yayın ( yalaka yandaş basın ) tarafından sürekli kollanan gizlenen aşağılıklardan kaçış kesinlikle yok! Yüce Divan ya İLAHİ ADALET seç beğen al arkadaş...

Yukarıdaki resmi eklememin sebebi fetullah gülen şahsına sevgimden saygımdan yada salt akepe düşmanlığımdan değildir. Hem cemaat hemde akepe bu ülkenin başına beladır; faşizmin tetikliyici unsurlarından ikisidir. 11 yıl boyunca cemaat kötü kaka ise bu durumun farkına neden daha önce varılamadı... 11 yıldır feto ve reco için sitemimizi kişisel fikirlerimizi belirtiyoruz.

Twitter facebook kapat aç, biz alışığız GEZİ PARKININ açılıp açılıp kapanmasından falan, raad ol recep tayyip erdoğan senin de sonun en güvendiklerinin elinden olacak; kazdığın kuyulara düşeceksin!

KAHROLSUN FAŞİZM

Hilal Cebeci Senden İyi Yaparım


Hilal Cebeci nin son ateşli porno seks kliplerine benzeyen şarkımsı şeyini dinlemekle yetinmedim izledim de, itiraf ediyorum ne dinledim nede izledim. Şarkının siktitorlup gidecek kısmı gerisi ilgimi çekmedi. Zaten hilal cebeci a... göt meme zamanlarıda geçmekte yaşlanmakta... Salla bakalım kaç sene daha sallayacaksın kaç sene daha ufak tefek paralar kazanacaksın?

Uzatmaya gerek varmı? Gerçekten gerekte yok alemide yok, sonuçta memlekette birden fazla hilal cebeci yok, ona istediği değeri vermek bizim vatandaşlık görevimizdir!

Şeffaf Odada Ömür Gedik Frikikleri


Aslına bakarsanız başlığa ömür gedik külot - ömür gediğin donu gözüktü - gibi başlıklar açmayı düşündüm, hemde bir alt konuda ispanyada muhtar adayı olan donsuz pozlar veren Inna Michinina üzerine... Ancak yakışı kalmayacağından ahlaki boyutlarınıda düşünerek böyle başlık eklemenin ayıp olacağını düşündüm. Neyse işte ömür gedik biliyorsunuz şu sarışın çıtı pıtı güzel kadın sesi berbat olsada, sinema yorumculuğundan iğrensemde bu blogda videosu cuk diye oturmaya meyilli popüler karakterlerimizden birisidir. Kişisel fikrim başarı ne demektir? Sorusunun cevabını millet olarak veremediğimizden bana da cevap vermek düşmeyecektir. İşin özü ise göründüğü gibidir, ömür gedik frikik! Evet akepe iktidarında yaşadığımız günlerde ileri demokrasi kılıçlarının gölgesinde yaşıyoruz hepimiz bunun bilincindeyiz, seks hakkında konuşmak yasak ancak ayakkabı kutusu doldurmak, internet sitelerini suudiarabistan daki gibi kapatmak serbest! Ayakkabı kutusu doldurmak serbest! İslam Dininin Kutsal kitabı hakkında atıp tutmak googleden bakarak sallamak serbest! Şeriat isteriz diye insanlar sokağa dökülse egemen bağış denen şahsın sonu ne olurdu? Osmanlı Devleti kanunları ile adalet sistemi ile yaşamış olsaydık bağış'ın akıbeti ne olurdu? Kesinlikle basit! egemen bağış firikik videoları yayınlardık!

Inna Michinina Akp Genel Başkanı Olmasın



2015 yılında ispanyanın cadiz kentinde muhtar adayı olan Inna Michinina çırılçıplak soyunarak pozlar verdi. Şimdi bunun ne alakası var? Nedir bu konu başlığı derseniz! akp iktidar güçleri az önce tiwitteri yok etti... Kapattı! Açıp Açıp kapatıyor! Kapatıp kapatıp açıyor, 25 mart bombasına sanırım hazırlık yapıyor; bu şahıslar (iktidar güçlerinin koltuk şovenleri) kendilerini herhalde afganistan somali de falan sanıyorlar... Eeeee; insanın iktidar partisinin başına Inna Michinina nın geçmesini istemekten başkası gelmiyor; ne güzel olurdu öyle değilmi? Hiç kapatmazlardı twitteri falan. Aslında böyle iyiyiz biz, müthiş kuzey avrupa ülkelerine has ileri bir demokrasi anlayışı ile yönetilmemiz gerçekten oldukça iyi.

3 Mart 2014 Pazartesi

2014 Rus Güzeli Miss Russia 2014 Julia Alipova


Julia Alipova isimli rus güzeli, 2014 yılının en güzel rus kadını seçildi. Gerçekten ruslar güzel kadınlar çıkarmada yetiştirmede dünyada rakipsizler. Hem güzeller hemde donanımlılar. Bunun yanında bir ruslar! Ruslar güzel kadınları ve atom bombaları ile meşhurdurlar. Metroları çok gelişmiştir, birde putinleri vardır. Azılı rus emperyalisti ve genişleme yanlısıdır. Unutmadan blog da ukrayna nın rus diktasına karşı verdiği mücadeleyi atladım. Bundan utanç duyuyorum fakat biliyorsunuz ki http://ottomanmosques.net adresindeki yoğun çalışmalarımız yüzünden bloglarıma vermem gereken önemi aylardır veremiyorum. Yaptığım elimden gelen blogger vasfımı kaybetmemek için burada bazen spine varan saçmalıklara dahi imza atabiliyorum. Neyse konuyu toparlamam gerekirse rusya nın neyi meşhurdur?
1- güzel kadınları
2- atom bombaları
3- putin
4- metroları

liste fazla uzamaz gibime geliyor. Ne yapalım 2014 rus güzelinin Allah yolunu açık etsin.

Not: gerçekten çok güzelmiş hülaaynnn. Günün birinde zengin olursam rusyada yaşamak en doğru karar olabilir. Yada en doğrusu rusyayı buraya getirmek en mantıklısı olacaktır.