21 Mart 2014 Cuma

fetullah gülen recep tayyip erdoğan ve twitter


recep ve örgütü internet üzerinden her türlü yasaklama çalışmalarına yönelmiş olsada durum aslından zalimin zulmü var ise sevenin Allahı vardır durumuna incelmekte. Ne yaparlarsa yapsınlar % kaç oy alırlarsa alsınlar tarih bu örgütü satırlarına hırsızlıkla katliamla faşizmle geçecektir. Hiç kurtuluşları yok, kaçabilecekleri saklanabilecekleri gerçekten hiçbir yer yok. Ölseler de mezara girseler mezarları belli olacak; haydi bunuda geçtim İLAHİ ADALET yakalarına yapışacaktır. Gariban gençleri sokaklarda polisine öldürten, öldürülmelerini meşrulaştıran vergilerimizden maaşları ödenen bir grup silahlı polis kuvvetinin halkın karşına geçirilerek öldürtülmesi dövülmesi; basın yayın ( yalaka yandaş basın ) tarafından sürekli kollanan gizlenen aşağılıklardan kaçış kesinlikle yok! Yüce Divan ya İLAHİ ADALET seç beğen al arkadaş...

Yukarıdaki resmi eklememin sebebi fetullah gülen şahsına sevgimden saygımdan yada salt akepe düşmanlığımdan değildir. Hem cemaat hemde akepe bu ülkenin başına beladır; faşizmin tetikliyici unsurlarından ikisidir. 11 yıl boyunca cemaat kötü kaka ise bu durumun farkına neden daha önce varılamadı... 11 yıldır feto ve reco için sitemimizi kişisel fikirlerimizi belirtiyoruz.

Twitter facebook kapat aç, biz alışığız GEZİ PARKININ açılıp açılıp kapanmasından falan, raad ol recep tayyip erdoğan senin de sonun en güvendiklerinin elinden olacak; kazdığın kuyulara düşeceksin!

KAHROLSUN FAŞİZM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.